0 oy
466 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (122 puan) tarafından
Ben aileme geldim bayadir gelmiyordum geleli 10 gün olmuştur eşim gün içinde bir kere arar oda sadece çocukları ile konuşur bnm kontorumun olmadığını biliyor kendi bn wifi ile gün içinde bir kere aradım hemen kapattı telefonu bnm ayağım çok ağrıyor basamiyorum üstüne devlette sıra yok sadece bnm gideceğim gün var bnde gelmisken özele gideyim gurbetteyim çocuklarla gidemiyorum eşime dedim bnde para yok oğluma bez alacak kadar var dedim maaşım yatmadı daha dedi tamam dedim maaşı yatali iki gün oldu bugün aradım para lafı edince telefonu kapattı çalışıyorum diye yani ben anlıyorum ya seven insan böyle mi yapar ya yani sevdigini belli etmez mi cocuklaeini tabiki sevecek ama bnmle konuşmuyor hiç yani evimdede ilgi çok gösteren biri değil bn dedim yanından gidersem belki özler diye hiç ozlememis gibi beni geçin para dedim yok dedi ama ablası kardeşi istese borç bulur verirdi öyle yapmamsida zoruma gitti içimi dokeyim dedim haksız mıyım uzulmekte

10 Cevaplar

0 oy
(7,934 puan) tarafından
O aradigi zaman açma ısrar ederde meşgule ver süründür biraz bi tuhaflik oldugunu anlasin tavirli ol tepkinj koyy ayy ne üzülmesi ne diye uzuluyosun miyavlatana kadar soguk kanli ol
(122 puan) tarafından
Aramasın da değilim cnm bide bn gelmişim hastaneye benim paramı babam ödemek zorunda değil ki eşime dedim yani maaş günü geçti kndi vereceği yok bugün aradım dedim yani yollamayq niyeti yok baban ödesin diyor ya wallahi moralim bozuluyor verdiği bana 400 TL 3 çocukla biri bezli neyime yetecek üste çıkıyor o zoruma gidiyor
(7,934 puan) tarafından
Baban odesin ne ya essek gibi o odeyeck sende paranj ayarlayip gitseydin cnm
(122 puan) tarafından
Para vermiyor ki biriktireyim cnm buraya gelirken verdiği 400 TL bez ıslak mendil derken bitti 400 TL oldu 100 TL değerinde anlamıyor ki
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bu duygularınızı eşinize uygun dille söylediniz mi? Bence uygun dille kırıldığını söylemelisin. 
(122 puan) tarafından
Söylesem de anlamaz ki cnm her zmn haklı olan o aslan Burcu olduğu için baskın karakter ya hep üste çıkıyor
0 oy
tarafından
Canım senin sağlığınida düşünmesi lazım konuşmayı geçtim de maddi durumu yoksa devlete gitsen sır almak zorunda değilsin erkenden git 
(122 puan) tarafından
Cnm maddiyat yagimizda kavruluyoriz şükür babasi da hasta onun arabalarla İstanbul'a götürüyor benzinin arttı diye beni iki saat yola aileme götürmek istemiyor yani boyle yapması sinir ediyor ailesi çocuklarına karşı da öyle bir bana boyle
tarafından
Çok üzüldüm canım ya anlam veremedim çocuklarının annesine niye böyle olur
0 oy
tarafından
Evine git bence 

Araya zaman girince soğur bazısı
(122 puan) tarafından
Evdede aynısı cnm dedim uzaklasayim belki özler diye geldim
0 oy
(1,005 puan) tarafından
Severek mi evlendiniz acaba ilgisizlik kötü ne yazıkki 
0 oy
(1,030 puan) tarafından
Yani söz konusu sağlık olunca eşim benden önce davranır bak gidelim öyle yapalım bunu yapalım ilacını iç gibisinden onun dışında akşam yine geleceği yer benim yanim ama biz sürekli konuşuruz yani normalden olsun wpden mesajlaşırız yada hiç mi mesajlaşmadınız 
0 oy
tarafından
Aradığı zaman açma çocuklarında gösterme biraz sert ol
0 oy
(15,022 puan) tarafından
Oturup konuşman lazım severek mi evlendiniz ?
0 oy
(906 puan) tarafından
Swnin isin cok zor canim, ama sanirim seni catnada keklik goruyor istedigi gibi davranacagini dusunuyor, buda yeni bir olgu degil belliki evliliginiz boyunca cok fazla taviz vermenden kaynakli diye dusunuyorum.Erkekler kendilerini cok zorlayan kadinlari sevmedikleri gibi kendilerini zorlamayan kadinlarida sevmiyorlar , yani sevmiyorlar derken keyfine gore davranip herseyi yapan gerektigini dusunuyorlar.Ufak ufak degisime kendinden basla camim.Tepkini belli etmrzsen bu sonsuz bir dongu dehismez
0 oy
(1,784 puan) tarafından
Özler diye gidersen özlemez çünkü özleyecek adam zaten çağırır iki gün bile çok gelir anne baba yalakasıysa zor senin değerin yok kızım

İlgili sorular

+1 oy
8 cevap 554 göst.
28 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Tevafuk (24 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 196 göst.
1 Kasım 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 588 göst.
12 Eylül 2022 Aile & Aşk kategorisinde Melekayy (61 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 604 göst.
20 Ağustos 2022 Aile & Aşk kategorisinde tazeAnneee (775 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,476,583 soru

24,171,557 cevap

335,891 kullanıcı

...