0 oy
404 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (79 puan) tarafından
tarafından kapalı
Kızlar kızıma hamileyken 76 kiloyla doğum yaptım kızım doğduktan sonra hem sezaryan göbeğim kaldı de bi anda kilo almaya başladım ama yemegimde fazla yok çok yemem çevremdeki herkes çok kilo almışsın elbiselere sığmıyorsun diye diye delirttiler beni nasıl gitcek bu kilolar bu arada emzirmiyorum
notu ile kapatıldı: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

7 Cevaplar

0 oy
(655 puan) tarafından
Gitmiyor bacım gitmiyor
(79 puan) tarafından
Hadi gitmiyor onu anladım yaw neden durduk yere şişiyorum bu hepten benim canımı sıkmaya başladı ki gün boyu ayaktayım
-Reklam-
0 oy
(7,617 puan) tarafından
Kimse psikolojimi bu konuda bozamaz siskoyum kime ne zayıflarım kendim icin

Zayiflara da cok zayifsin deniliyor kime ne yav 
(79 puan) tarafından
Aynen öyle evlenmeden önce 52 kiloydum çok zayifsizn diyorlardı şimdi kilo aldım ona da laf yapıyorlar
(7,617 puan) tarafından
Insanlar memnun olmazlar
 konuşmak icin konusurlar kafana takma
0 oy
(2,743 puan) tarafından
Bal gibide gidiyorrrr... Biraz irade... Tembellik yapmayın. Emziriyorum bahanesinin arkasına sığınıp bulduğumuzu yemeyin..... 74 kilo ile hamile kaldım. 93 kilo ile doğurdum. 20 kilo 10 günde gitti ztaen hmailleik kilosuydu. Şimdi 71 kiloyum. Hatta 69 u bile gördüm. Kabızlık sorunum var 3 4 gündür bitsin tekrar 69 olur sanırım. Bebeğim 88 günlük. Asla aç kalmıyorum. Sağlıklı besleniyorum. 
(2,743 puan) tarafından
Bu arada eksi 6 kiloyu da 21 günde verdim. Şeker detoksu ile
(2,743 puan) tarafından
Ayrıca spora bayılırım. Yıllardır yaparım. Üniversitede başladım. Pilates ve yoga vazgeçilmezim. Onlarında katkısı çok
(79 puan) tarafından
Şeker detoksu ne canım
(79 puan) tarafından
Wllaha canım şuan kendimi o kadar sis hissediyorum ki afaerdesin kıcım bazen yerden kalkmıyor çünkü kızım çok yoruyor beni
(2,743 puan) tarafından
Instagram'dan @sekersiz21gun hesabını takip et. Öne çıkanlarda genel kurallar diye bir bölüm var aç oku. Asla aç kalamadan mükemmel kilo vereceksin
 Sen bile inanamazson
0 oy
(1,260 puan) tarafından
Canım ne kadarlık bilmiyorum ama doğumdan sonraki bir senede bazı bünyelerde gaz sorunu şişkinlik yapabiliyormus ondan kaynaklı kilo alım verimi aksayabilirmis
0 oy
tarafından
sen de onlara laf sok. onlara neymiş senin kilondan. kendilerine baksınlar. onlar mı alıyolarmış sana elbise? onlar mı ödüyolarmış? kimsenin haddine değil. doğum yapmışsın elbette kilo alcaksın. kim xs bedenle doğum yapıyo allah aşkına ya. sırf laf söylemek için söylemişler
(79 puan) tarafından
Onlar konuşa konuşa zaten ben artık kendimi iyi hissetmiyorum geçen bi elbisenin içine giremedim bi ton laf yaptılar
0 oy
(147 puan) tarafından
Dış çevreye kulaklarınızı kapatın kendileri bu dönemlerden geçmemiş mi kilodur alınır verilir önemli olan kalp kırmamak yada birşey fazla ide gönül kırmadan söylemek insanlar niye kıyaslar hiç anlamam uzulmeyin sizinle arkadaşlık akrabalık edecek kişiler siz olduğunuz için sizinle konuşsunlar kg vs nedir yani insani sınır etmekten başka birşey değil. Bende 62 kg ile hamile kaldım 78 ile doğum a girdim 1.70 boy şuan 61 kg yum 13 aya kadar emzirdim şimdi diyet ve leslie yapıyorum sizde kendinize en azından 15 dakika ayırıp size bunları söylenenleri alt edin :)
(79 puan) tarafından
Nasıl bi diyet uyguluyorsun canım
(147 puan) tarafından
Yani diyet demeyelim de ekmek çok yemiyorum abur cubur yemiyorum birde az yiyorum
0 oy
(1,393 puan) tarafından
Diyetle tabiki ben ilk oğlumda sonra diyetle sporla  73 den 59 a düştüm  2 de basladim  81 den  75.900 e dustum devam ediyorum
(79 puan) tarafından
Bende düşünüyorum canım diyet yapmayı çünkü kendimde rahatsız olmaya başladım kilomdan

İlgili sorular

0 oy
17 cevap 994 göst.
3 Haziran 2019 Diğer kategorisinde MihrimahCelik (17 puan) tarafından soruldu
+1 oy
18 cevap 972 göst.
7 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde Huniliprenses (12,026 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 288 göst.
9 Haziran 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 605 göst.
7 Aralık 2020 Diğer kategorisinde Sibell_16 (3 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,469,641 soru

24,075,265 cevap

330,893 kullanıcı

...