0 oy
533 göst.
Diğer kategorisinde (1,020 puan) tarafından
Merhaba bugün 7 günümüz morluk indi ama hala biraz şişkinlik var ve pipinin kenarında sarı sarı bir tabaka var normal mi dikişler mi eriyor acaba daha banyo da yapmadık. 10.gün sonunda dediler. Her gün batikon teramycin ve masajını yaptım

9 Cevaplar

0 oy
tarafından
Kim yapti sunneti kuzu ?? Ona gore yorum yapcam 
(1,020 puan) tarafından
Üroloji doktoru yaptı
tarafından
Normal kuzu o sarilik .Kanama vs yoksa her sey normal .Dikisler de atar bir sure sonra ❤️☺️ erkenden yaptirdiginiza da sevndim .Hic zorluk cekmeyecekiniz ilerde
(1,020 puan) tarafından
Ya evet uyuşturulurken baya feryat etti ama unuttu işte bebiş ya, sağolun
O sarılık kremden mi dikişlerden mi acaba kanama olmadı şükür
-Reklam-
0 oy
(1,045 puan) tarafından
Bebegn kaç aylık canm bende düşünüyorumda
(1,020 puan) tarafından
1 aylıkkrn yaptırdık
(1,045 puan) tarafından
Benimkide 34 günlük bende düşünüyorm erkenden yaptırmayı zor oldumu kuzm
(1,020 puan) tarafından
Uyuştururken iğneye feryat etti yavrum ama unutuyor da bebek olduğundan
Evde de ilk korktum ama oraya karton bardak kesip koyduk hem pipisi beze değmedi masaj batikon derken sonraki gün eşimle beraber yaptık sonra da ben derken bir hafta geçti zaten
Daha iyi oldu gibi zaten ucu kapandı kapanacakmış iyi ettiniz getirdiniz dedi doktor
0 oy
(45,024 puan) tarafından
O şişkinlik normal canim zamanla gün gün hepsi geciyo merak etme kanama vs olmasinda
(1,020 puan) tarafından
Yok şükür teşekkürler
0 oy
tarafından
Bizdr 50 günlükken yaptırdık bizim sari değilde irin gibi seyler olusuyodu bu da iyilestiginin isaretiydi o masaji da ben yapamadim ya denedim ama yarayken korkuyodum acitirim diye sıkıntı olmado ama
(1,020 puan) tarafından
Mevbur ben yaptım eşim olunca da beraber yaptık o masajı
0 oy
(2,283 puan) tarafından
Bende 2 hafta oldu canım yapalı dr 3 gün sonra banyo yaptırın dedi biz o kadar beklemedik bidee pipini kenarlarını sil sen dikkatli şekilde o sarı şeyler kremin kalıntılarıda olabilir bide kantaron yağı sürdüm ben kırmızılığı hemen geçti tam 14. Gün de son dikiş düştü her altını açışımda birinde batikon oda kurutuyo iyi oluyo birinde kantoron birinde zeytin yağı sürdüm 2 hafta doldu bidaha bişey sürmedim normalde zeytinyağı sürerim pişik olmasın diye ama şuan hiç bi sorun yok çok çabuk iyileşti korkma artık acımaz oraları sil mendille 
(1,020 puan) tarafından
Ya eşime dedim de doktorun dediğini yapalım 9.gün kontrole gitmeden banyo ettirelim dedi bana kalsa ben yaptırcam
(2,283 puan) tarafından
10 güne iyilşmiştr bile yaptrın nolcak 3 gün nerde 10 gün nerde zaten 3 gün kalmış bekle bari
0 oy
(103 puan) tarafından
Şişliğin inmesi bebişim bünyesine bağlı zamanla bayağı iniyor ama çok dikkat et sünnet yarası geçince elinle hafif geri ** yapışıklık oluyor deri öyle kaynıyor bizde oldu doktorumuza Mart sonu gideceğiz memleketimde doktorumuz ben gurbetteyim ozaman bir müdehale ile açacak o yapışıklığı 1 yaş oldu ben 6 buçuk aylıkken yaptırdım sünneti ama şimdiki aklım olsa yenidoğan yaptırırdım ben söyledim eşim yok küçük vs dedi durdurdu daha çabuk iyileşiyorlar sen sadece temiz tut enfeksiyon felan kapmasın
(1,020 puan) tarafından
Sağolun evet aynen geri masajını yaptık batikon teramycin de sürdük az şişiği var bir tek herkes banyo yaptırmış 3. gün bize bir hafta 10 gün sonra yaptırın dedilee
0 oy
(133 puan) tarafından
Şişlik falan normal zamanla geçiyor iltahap kapmadığı sürece sıkıntı yok korkma
(1,020 puan) tarafından
Sağolun
0 oy
(1,009 puan) tarafından
Hepsi normal canim 1 hafta da  tamamen iyilesecek ins gecmis olsun 
(1,020 puan) tarafından
Sağolun
0 oy
(163,574 puan) tarafından
allah once askerligini snr damatliginida gostersin yendi dogan sunnet bilgim yom
(1,020 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim amin

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 140 göst.
17 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 201 göst.
24 Ağustos 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 39 göst.

Kategoriler