0 oy
622 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından
İyi aksamlar anneler fikitlerinize ihtiyacim var biz yeni yere tasindik kayinvalidemlerle oturuyordum bir esyam yoktu geldik buraya iki cekyat verdi eşimin amcasinin eşi iki eski sehpa verdi salonumuzda sadece bunlar var yaz olsun biraz para biriktirelim alacaz insAllah eşimin iş yeri arkadaşlari bize gelecekler benimle tanismaya bebegimizi gormeye 8-9 kişi falan ne yapacam bilmiyom sehpam yok yere sofra sersem 4 minderim tek var karsi komsu ev sahibimiz ne istediysem verdi bu 4 ay icinde ama pek sıcak degiller bana karşı hic gelip kapimi calmadi nasilsin diye bana karsi tutumlarini yazmistim cogunuz gitme boşver demiştiniz simdi komsudan sehpa mi istesem yoksa bir pattaniyeyi uzunca serip uzerine bir bez atirip orada mi oturtayım ne yapsam bilemedim

20 Cevaplar

+2 oy
(7,616 puan) tarafından
Evini görmeye gelmeyen insan o tabagi bardagi elinde tutar yer icer
tarafından
Aynen anladigim kadariyla cokta iyi insanlar sakın eşin birsey hazirlamasjn bebek var cok mahcup oluriz fslan diyolar
(7,616 puan) tarafından
O zaman sorun yok
(53,758 puan) tarafından
+ bitmis bir olgun yorumuna daha + vermek isterdim ❤️
(7,616 puan) tarafından
Canın sağolsun ikbal
(7,034 puan) tarafından
Ben senin yerine verdim ikbal
-Reklam-
0 oy
(16,771 puan) tarafından
İlla sehpa mi olacak yerde otursunlar  hiç bişey de olmaz 
tarafından
Bende oyle dusundum kimseye agız egip sehpa istemek istemiyom
(16,771 puan) tarafından
Yani kız agridasin burdakiler yerde oturur zati boşversene
tarafından
Yani hepsi baska sehirlerden tabi ama umarim oyle olur
0 oy
tarafından
Benim evime gelecek benim sohbetim için gelsin sehpama luksumme esyama gelmesin kimseye minnet etme sar yere oturdular 
tarafından
Yani zaten birsey hazirlamasin bebek var mahcup oluriz demisler benimle tasinip toplu gezmelere katilalim diye geleceklermis
0 oy
tarafından
Yerde otursunlar. Benim evde vardı da noldu bebeler kendine zarar vermesin diye kaldırdım gelen misafirler elinde tutuyor ya da yere koltuk kenarına vs koyuyor. 
tarafından
Tamam oyle yaparim bende
0 oy
(14,412 puan) tarafından
Güler yüzün yeter tatlım hiç gocunma
tarafından
Allah razo olsun canim
0 oy
tarafından
Yeni taşındık kusura bakmayın sehpamiz yok isterseniz ikramları yere açalım deyip aç yere al ayıp olmaz canm 
tarafından
Aynen oyle yaparim teklif sunarim olmadi iki sehpaya yukarda buyukler oturur minderede kucukler oturur umarim onlarda ayni sekilde dusunurler
tarafından
Aynen öyle de olabilir canm sıkma canını herkes geçiyor o yollardan bizim ev taşınırken çoğu eşyanız kırıldı sehpalar da kırılmıştı daha yeni aldım o arada gelen misafirlerimi bu şekilde teklif sundum ellerinde yediler
tarafından
Yok valla sıkmıyom canimi Rabbim bana bir ev verdi şukur kendi istedigimi pisirip yiyom yerse yerim yeter bana sadece misafirler onlari iyi agirlamak isterim ve eşimin mutlu olmasini
tarafından
Güler yüz yeter canım insallah kendi evin gibisi yok tabiki
tarafından
Aynen guler yuzle agirlayacam insAllah
0 oy
tarafından
Eskiden sehpa mi vardı yerde otursunlar bişey olmaz sıkma canını 
tarafından
Yoktu valla Allah razi olsun
0 oy
(53,758 puan) tarafından
Cogu arkadasimin masasi sehpasi oldugu halde yer sofrasi kuruyo canim gulen yuzun onemli eger sehpana yok diye laf edeceklerse.hi gelmesinler daha iyi rahat ol sen kor.yere.sofrayi 
tarafından
Etmezler inşAllah tesekkur ederim iyiki varsiniz
0 oy
(459 puan) tarafından
İstanbul.sikivriyedrim bana yakından sana sehpa vereyim 
tarafından
Malesef ağrıdayım çok tesekkur ederim güzel yureginiz yeter
(16,771 puan) tarafından
Kız bende agridayim bana yakinsan vereyim sehpa
(459 puan) tarafından
Vallahi yakın olsan verirridm dörtlü sehpam.vardi dolaba satışa koydum satılmadı ne olucak sana verirdim hayırda kazim
tarafından
Cok teskkur ederim canim benim
tarafından
Allah razi olsun alma imkanimiz yok eşim yeni calismaya basladi izin almada zorlaniyo bebek var arabamiz yok gidip alamiyoz alacaz insAllah .. ayy cokk mutlu oldum yorumlariniza tesekkurler
0 oy
(22,055 puan) tarafından
Anammm ne samimi bi post ya insallah en iyileri senin olsun canim 
tarafından
Ayy cok tesekkir ederim daha iyileri güzel düşünen herkesin ve sizin olsun inşallah
0 oy
(6,303 puan) tarafından
Bizm misafirlere genellikle yerde otryor sıkma canını onlarda halden anlar herhkde kusura bakmayın yeni taşındık sehbamuz yok dersın
tarafından
Derim tabi onlarda boyle dusunirse demeyin keyfime
0 oy
(376 puan) tarafından
Yemek masan var mi kuzum masaya hazirlasan herseyi ortaya koysan herkes tabagina alir cayini da alir
tarafından
Yok zaten cay hazirlayacam aksam cayina gelecekler baklavayla ikram edecem cok bir ikram yok
0 oy
(25,177 puan) tarafından
Masan yokmu canım masaya otursunlar yerde bence tuhaf olur ama uoksa yapacak bir şey yok 
tarafından
Malesef yok
0 oy
(547 puan) tarafından
Canım hali varsa sofra bezini şer yer sofrası yap samimi bir ortam olur ne olacakta herkes varlıktan mi çıktı
tarafından
Var halimiz aynen oyle yapacam sag olun
0 oy
tarafından
aman eskiden sehpa mı vardı ser yere battaniye üstüne Sofra bezi eski usül koy yere mis gibi yesinler 
tarafından
Allah razi olsun canim benim oyle yapacam
0 oy
(1,161 puan) tarafından
Çocuklar sehpası düşürüyor elinizde yer misiniz .fln dersin canım 
tarafından
Yani bebegim 6 aylik onlarda cocuklu gelip gelmeyeceklerini bilmiyom
0 oy
(163,286 puan) tarafından
aynen oyle ser sofra bexini koy yere 
tarafından
Tesekkurler oyle yaoacagim
0 oy
(122 puan) tarafından
Ah bendede yok çok zor oluyor valla ona nedense sıra gelmedi
(122 puan) tarafından
Birinden isteyebilirsin işte canim aslında internette 200 tl ye var ama ona sıra gelmeyince gelmiyor iste
tarafından
Yani disari ciksak alacaz ama bebek kucuk eşimde isi ogrenmeye calisiyo komur falan alindi ufak tefekleralinfi yaz olunca onlarida alacam inşAllah
(122 puan) tarafından
Olur canim olur dert etme allah yardimcin olsun
tarafından
Amin sende alirsin inşlah kisazamanda
(122 puan) tarafından
İnşallah canim model begenemedim bir türlü benim ondan kalıyor takıntılıyım biraz iyisi olsun istiyorum
0 oy
(8,279 puan) tarafından
Kusura bakmayın sehpam olmadığı için böyle oldu dersin onlar da anlayışla karşılar diye düşünüyorum. 
tarafından
İnşAllah tesekkur ederim
0 oy
(2,558 puan) tarafından
CNM sabret bende kiraya gittim aynı şeyleri yaşadım 2. Elde ocak dolap  pervane tv aldım 2 minderin vardı annemin aldığı çeyizler y tek vardı ama şükür 1 sene içinde hepsini aldım elimde çamaşır yıkadım 5 ay elimde ki nişan yüzük tek tası satıp kiraya verdim şimdi şükür kaynanam gilin altında oturuyoruz gel gör evim dört dortlük sehpa yoktu şimdi 2 yakım sehpam masam yoktu orta masa 2 masam oldu frın yoktu 2 fırınım oldu ankastre aldım hepsini sabret CNM her kötü şeyin arkasında iii şey geliyor  sıkıntı etme elerine ver ellerinde yerler 
tarafından
Oyyy tesekkur ederim cok tatlisin yok merak etmiyom keni evim 1.5 yil beraber yasadik kaynanamla şükür simdi bu eve ben halimden memnunum
(2,558 puan) tarafından
Allah hızır versin geliyor devamı CNM

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 156 göst.
12 Mart 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
21 cevap 1,037 göst.
17 Eylül 2023 Alışveriş-Hediye kategorisinde Havin06 (3,074 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 165 göst.
6 Eylül 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+3 oy
11 cevap 243 göst.
23 Nisan 2025 Ev & Yaşam kategorisinde Fatmaa (1,822 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,465,968 soru

24,024,078 cevap

328,347 kullanıcı

...