0 oy
114 göst.
Diğer kategorisinde (327 puan) tarafından
Yeni bir zayıflama kürü öğrendim kimyon karabiber limon.kaynanam sabah aç karna yarım çay kaşığı kimyon, yarım çay kaşığı karabiber,biraz limon ve ılık su . Ilık suya ekle iç dedi. İnternete ise bir litre suya 1 tatlı kaşığı kimyon ve karabiber 1 tanede limon . Koyun ve gün boyu için diyorlar. Sizce faydasını görürmüyüm deneyenler varmı .sizce zayfilarmiyim .deneyenler oldumu .çünkü ; zor zayıflayanlardanımda.☺️

2 Cevaplar

+1 oy
(2,111 puan) tarafından
Bunlar zaman kaybından başka bişey degil. Gerçek kilo verimi yağ yakarak olur. Onun sırrı da sağlıklı bir diyet ve spor 
(327 puan) tarafından
Fotoğraf atmasını bilmiyorum telefonum yeni olduğundan günlük yürüyüşlerimi atcaktim ispat amaçlı adım sayarim dışarda tek açıyorum bide doktora göstercem beni gören eşim ailem hepsi der senin gibi olsaydık iğne iplik gibi olurduk kardeşim tembel hayatta markete bile gitmez sürekli yer tamam alır degilki almaz ben 5 alır o 1 alır çok kötü bir vücut yapım var
(2,111 puan) tarafından
Adım sayar ile yaptığınız adımlar zayıflatmaz ne yazık ki temel ilke sağlıklı bir diyettir. Bu işin %80 i beslenme olduğu için ona dikkat etmeden egzersiz anlamsızdır. Kaldı ki yağ yakıcı egzersizin de belli şartları vardır. Yoksa isterseniz değil 10 bin 20 bin adım atın yine de kilo veremezsiniz.
-Reklam-
0 oy
tarafından
guya diettym bnde boyle koca oldukca zor zayiflarim. yeni bir bideci acilmis getireyimmi dio :/

İlgili sorular

+1 oy
3 cevap 68 göst.
1 gün önce Diğer kategorisinde Kelebek6161 (79 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 47 göst.
0 oy
4 cevap 231 göst.
21 Temmuz 2025 Diğer kategorisinde Prensesp (9,884 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 202 göst.
14 Temmuz 2025 Diğer kategorisinde Ecrin2147 (56 puan) tarafından soruldu