0 oy
572 göst.
Diğer kategorisinde (926 puan) tarafından
Selam kızlar uygulamayı sildim tekrar yükledim dayanamadım :) 

Doktor adetin 3.günü gel demişti gittim klomen verdi bu 2.klomen oldu haftaya cuma kontrolüm var catlatma ignesinide yaptıracam bu sefer.doktor kiloda vermeye çalış dedi daha önce hiç diyet spor yapmadım neler yapmalıyım ozellikle göbekten sıkıntım varr

7 Cevaplar

0 oy
tarafından
Bence direk bi diyetisyene git. Troidlerine fln da bi bakılsn
(926 puan) tarafından
Dahiliye de baktirdim troid  insulin vs hepsi  normal çıktı yani şöyle sıkı diyet yapmadan zayıflamak mümkün değilmi çünkü planlı programlı yiyemiyorum bide abur cubur aliskanligim var  nasil yenicem hic bilmiyorum .olmazsa cuma kontrole gidince diyetisyenede uğrayım
-Reklam-
0 oy
(2,558 puan) tarafından
Hoş geldin cn. Hakkında hayırlısı olsun insalah cnm
(926 puan) tarafından
Hoş buldum canim Allah razi olsun
0 oy
tarafından
Bol bol hareket et canin tatli istediginde bi tane meyve ye cok tatli istediginde sut ic  bol bol su ic yuruyus yap aksam 9 dan sinra su haric biseyler yiyip icme sabah kahvaltini duzenlics yap veee stresten uzak dur
(926 puan) tarafından
Denicem.insallah yaparım  devam ederim yarn temizlik gunum islerimi bitirir yuruyuse cikarim.ben meyve sebze hiç yemek nerdeyse aslında kilo problemim tek yönlü beslenmeden kaynaklı her şey den yesem kilo almam inşalalh düzenlerim kilolarda gider
0 oy
(6,775 puan) tarafından
Düzenli ye yemeklerini canım. Kepek ekmeği ye. Bol bol hareket et. Limonlu su iyi geliyor diyorlardı. Ara sıra limonlu su iç. Allah'ın izniyle zayıflarsın ınsallahh.❤❤☺
(926 puan) tarafından
Denicem inşallah devam edebilirim:) ❤❤
0 oy
tarafından
Sabahlari 2 bardak limonlu tarcinli su ic canim abur cuburu kesmezsen veremezsin malesef.
(926 puan) tarafından
2 bardak su mu ? Çok şu içme alışkanlığımda yok ya böyle bakınca cook kötü besleniyormuşum ben
tarafından
Yani icemiyosan 1 bardak da olur tarcin müthiş bi yağ yakicidir o yuzden diyestisyenim tavsiye etmisti
(926 puan) tarafından
Denicem o zaman inşallah kısa zamanda gider kilolar
0 oy
tarafından
Yav diyetisyen falan yalan yalan anan hayatindan ekmegi tatliyi sekeri cikar boll su ic aksan 7 den sonra hic birsey yeme ogunlerini az az yuruyuse mutlaka cik tempolu oldun bitti gitti gelde zayiflama
(926 puan) tarafından
Yvas yavas yapicam insallah zatenn basima ne geldiuse abur cuburdan geldi
tarafından
Mecbur bırakıcan nende asiri tatlidan seker hastasi oldum
0 oy
(4,664 puan) tarafından
Hosgeldin cnm 
(926 puan) tarafından
Hoşbuldum ❤
12karakter.com :D

İlgili sorular

0 oy