0 oy
248 göst.
Diğer kategorisinde (254 puan) tarafından
12 aylık bebegım var normal de emerek uyur besıge koyduğumda aglıyor hep kucak ısdıyor nasıl yapabilirim 

3 Cevaplar

0 oy
(702 puan) tarafından
Oralı olmayarak yalnız kalmaya alıştır gec bile kalmışsın canm
-Reklam-
0 oy
(14,412 puan) tarafından
Ahahhaas kendi büyüyüp uyuyana kadar sallican tatlım
tarafından
Aboooooooo
(14,412 puan) tarafından
Ben öyle yaptım da üçünüde :)))
tarafından
Allistirdin yani
(14,412 puan) tarafından
Kız ne bilem ebeleri alıştırdıydıydı amaaaan
Ama akşamdan uyurlardı zabaaaca kalkmazlardı gı
tarafından
Oh mis benim oğlan iki gudnur çok huysuz uyutana kadar anam ağlıyor 10 kilo veriyom
(14,412 puan) tarafından
Vayyyy kıyamam
tarafından
Bende iki bebegimide salliyarak büyütum  simdi bu kizimida salliyom bi kiz biraz seyini cikardi ama yapcak bisey yok ben boyle bi anneyim hereldee baska tirlu bilemiyorum
tarafından
Smdi uyudu başında bekliyorum ki uyanmasin uzaninca uyanıyor sanki hissediyor yada acaba usuttummu iki gündür ☹️
tarafından
Kac aylik dis filandir belki yada huy ediyo benim kizimda dalmasi yatmasi bi dert ben yanina yatarsam bes saat uyuyo ben kalkarsam bes dakika ama büyücekler allahin izniyle abileri nasil büyüdü deyip avutuyom kendimiii Allah' yardimcin olsun canimm
(14,412 puan) tarafından
Esma yanına al koynunda uyusun öyle alıştır bari, sallamaktan iyidir

May annelik bokunu çıkarmaktır zaten hehehehehe
tarafından
Abla belkide yanıma alıştığı için beşikte uyumuyorrrrrerrreee gündüzde ondan uyumuyor muhtmelen
tarafından
Vallahi koynuma biraz saliyip aliyorum bende oreki türlü sinirlerim bozuluyo bide dusecek yataktan habire kıpır kıpır durmuyoo sallarken birda takiliyom daha iyi oluyo yaa elişi yapiyom bazen kuran okuyorum sallama iyidirrr iyiii
(14,412 puan) tarafından
Ihhhhh ben büyüttüm kurtuldum darısı başınıza canikolar :)))
tarafından
Benim ilk asker olcak ikinci liseli bu kizda 13 aylik cok şükür elhamdülillah büyüdüler bu kizim cabuk büyüsün istemiyom vallahi ömrüm gidiyor acelmiz yokkk her anin tadini cikariyorum cok şükür elhamdülillah
tarafından
Oh be keyiflere bak abla oğlanı asker etmissin daha ne etcektin 13 aylik afedersin de rahatlikmi battı sjjs

Mihrimah ablaaaa yoruldummmm
(14,412 puan) tarafından
Esma anneler yorulmaz sus :)))

Maycım senle kapışırız

Esma anlatimmi onada ☺️
tarafından
Anlat abla sjsj
Kapisirsiniz ikinizde 39 vay bana vahlar bana
tarafından
Oyyyy iyiki doğurdum yavrumu canim canim yol arkadaşım herseyim nefesim benim 18 de anne olmak bam baska beraber büyüdük tarifi yokk.38 anne olmak ahhhh bir baska bununda tarifi yokk yalan Dünya'nın en güzel nimetleri bunlar canim yaaa aynen dedigin gibi bendeki keyif essekte yoktu dogru ama kizim yanlizligimi aldi  annem oldu.bacim oldu.elifim oldu cok şükür elhamdülillah rabimme ne kadar şükür etsem azzz
tarafından
Ne anlatcaniz hayirdi yahuuu
0 oy
(3,413 puan) tarafından
Kelin ilacı olsa  başına sürer valla aynı sorun bizde de var yanımda uyuyor şu an cimcime

İlgili sorular

+1 oy
16 cevap 603 göst.
11 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde prensbioglum (353 puan) tarafından soruldu
+1 oy
15 cevap 871 göst.
4 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 123 göst.
22 Haziran 2024 Aile & Aşk kategorisinde Anka (101 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 123 göst.