0 oy
1,737 göst.
Diğer kategorisinde (210 puan) tarafından

imagekızlar birkaç gündür aşırı kaşınıyorum ve kaşıdığım yerler böyle kabarıyor bu küçük hali daha büyük kabarcıklar da oluşuyor sonra geçiyor ama bi anda heryerim kaşınmaya başlıyor hamilelikle alakası olabilir mi 

7 Cevaplar

0 oy
tarafından
Ürtiker bu canım gebelikte de görülüyor 
(210 puan) tarafından
Zararı var mı canım ne tetikliyor acaba yediklerimden mi dicem de takip ettim bişey yiyince olmuyor bi anda oluyor doktora söylemeli miyim
tarafından
Bende bu hastalık kronik. Alerjik sebepler, stres, gebelik, sıcak, soğuk bi sürü şey tetikliyor. Doktoruna danış inşallah canım. Kimyasal maddeler de tetikliyor deterjan lar, parfümler, kremler
(210 puan) tarafından
Anladım canım kontrolde söyleyeyim gece uykumdan uyandırıyor çünkü. Teşekkür ederim
-Reklam-
0 oy
(2,199 puan) tarafından
Bende hamilelikten oncede oluyodu genelde sicak havlarda terleyince falan cok oluyo onece kizamik gibi okuyo kasiniyo kasindikca ayni boyle kabariyo ve kasiidkcada aciyo 
(210 puan) tarafından
Evet canım aynen benimde öyle kaşımayım diyorum ama öyle tatlı kaşınıyor ki
(2,199 puan) tarafından
Bana hep terleyince ve sicak havalarda oluyo :))) dedigin gibi okadr tatli bi kasintisi varki ama ayni zamanda aci veriyo neden oluyo niye oluyo hic bilmiyorum :/
0 oy
(969 puan) tarafından
Aynen benimde oyle oluyo yaaa
0 oy
(5,935 puan) tarafından
Ürtiker canım bende de var bana deterjan etki ediyor 
0 oy
(2,558 puan) tarafından
Cnm benim bir ara olmuştu 3 gün sonra geçmiş ti olabir 
0 oy
tarafından
Bnmde öyle en ufak çizgide kabarıyor 2 senedir böyle devam ediyor nedenini bilmiyorum 
0 oy
(1,421 puan) tarafından
Benim guneste kaldigimda oluo boyle canim

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 81 göst.
31 Temmuz 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Mevah (1,885 puan) tarafından soruldu
0 oy
21 cevap 454 göst.
7 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde Birdilektut (1,349 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 367 göst.

Kategoriler

1,474,808 soru

24,145,091 cevap

334,635 kullanıcı

...