0 oy
207 göst.
Diğer kategorisinde (21 puan) tarafından
Kızlar eşimin bağkur borcu oldu için doğum parası alamadım...benim bu ay başlayıp 1 yıl boyunca sigortam yatacakta doğum parası alabilir miyim acaba bilginiz varmı kendi adıma yatacak sigortam olurmu acaba ya

3 Cevaplar

0 oy
(7,931 puan) tarafından
onun adı rapor parası canım.Eşinin bağkuruyla alakası yok.En az 120gün sigortalı gözükmen gerekiyor.32 hafta yada 37.hafta çalışamaz raporu alman gerekiyor doktorundan .Rapor süren bittikten sonra iş başı yapmış görülmelisin
(21 puan) tarafından
Hayır ben doğumdan sonra devletin bana verdiği paradan bahsediyorum...SGK gittimde eşimin bağkur borcu oldu için veremeyeckelerini söylediler 5 yıl içinde odenirse alacamizi söylediler eşimin dükkanı üzerine oldu için af bekliyo vs ..şimdi benim yaticak sigortam doğum paramı alabilir miyim sorum aslında ayrıntılı bu cnm yinede teşekkür ederim ❤️
(21 puan) tarafından
Hayır ben doğumdan sonra devletin bana verdiği paradan bahsediyorum...SGK gittimde eşimin bağkur borcu oldu için veremeyeckelerini söylediler 5 yıl içinde odenirse alacamizi söylediler eşimin dükkanı üzerine oldu için af bekliyo vs ..şimdi benim yaticak sigortam doğum paramı alabilir miyim sorum aslında ayrıntılı bu cnm  ben doğum yaptım kızım şuan 1,5 yaşında yinede teşekkür ederim ❤️
tarafından
Var baukur borcu olana verilmiyor
(7,931 puan) tarafından
o süt parası canım ona sigorta bağkur gerekiyor .Zaten 232tl alacağı süt parası.Doğum parasını zaten kaymakamlık veriyor 300tl .Onun için bağkur sigorta gerekmiyorHer anne 1kereye mahsus alabiliyor
-Reklam-
0 oy
(7,931 puan) tarafından

image

doğum parası 300tliçin ssk veya bağkur gerekmiyor

her anne alabiliyor.Süt parası için sgk ve bağkur gerekiyor .Zaten bi aylık sigorta 1500tlcivarı , girişim olsun falan diye düşünmüyorsan gerek yok

0 oy
(7,931 puan) tarafından

image

doğum parası 300tliçin ssk veya bağkur gerekmiyor

her anne alabiliyor.Süt parası için sgk ve bağkur gerekiyor .Zaten bi aylık sigorta 1500tlcivarı , girişim olsun falan diye düşünmüyorsan gerek yok

(21 puan) tarafından
Ben SGK basvurmaua gittim de eşimin borcu olduğu için ondan faydalndimiz için alamiycagimizi söyledi 400₺ di bağkur ödesin dedi dükkanımız oldu için baya yüksek mevalada borcu oda af bekliyo . 5 yıla kadar öderse alabilirmisim  ama bende diyorum ki benim girişim var zaten ama 1 yıl boyunca sigortam yatacak ozaman alabilir miyim eşimden değil kendimxen faydalanmış olucam
(7,931 puan) tarafından
evet canım o zaman alırsın süt parasını
(21 puan) tarafından
Çok çok teşekkür ediyorum ❤️

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 222 göst.
22 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde Sehergkts (22 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 1,707 göst.
2 Temmuz 2021 Diğer kategorisinde Maside (93 puan) tarafından soruldu
0 oy