0 oy
423 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından

Kızımın dün uyurken, emerken nefesi hırlıyordu bugünde öyle balgam varmış gibi. Bugün bide burnu tıkalı gibi akıyor temizliyorum damla da sıkıyorum simdi yeni uyandı artmıs gibi sanki ıhlamur vermistim sabah baska yapabilecegim bisey var mı kızlar?

7 aylık bu arada notta edeyim de :)

5 Cevaplar

0 oy
(12,763 puan) tarafından
seçilmiş

En İyi Cevap

image

image

image

Kaç aylik bebiş 
tarafından
7 aylık canim
(12,763 puan) tarafından
Resim atıyom bak denemek istersen
tarafından
Cok sagol denicem Allah razi olsun ❤
tarafından
sogan karanfili bende yapıyorum ev pide salonu gibi kokuyor :))) bebis icin deger :)
-Reklam-
0 oy
(746 puan) tarafından
Bizimki de aynı canım ya hava değişiminden galiba. 
tarafından
Sanırsam bi iyi bi kotu valla
(746 puan) tarafından
Benim kiz da aynı canım bi gün bsyi yok gibi ertesi günü öksürük balgam oluyor.  Geçenlerde ateşi vardı acile götürdük antibiyotik ilaç falan verdi kullandım ilacı bitti bu defa da öksürük balgam falan başladı pzrtsiye kadar gecmezse çocuk doktoruna goturecem canım sen de bak bir iki gün gecmezse hastaneye götür üstünde daha da agirlasmasin bronsite cevirebir
0 oy
tarafından
Benim oğlumda öyle kaç.gündürlü bugün doktora götürdüm damla verdi geçmessede.şurup yazdı  balgam ciğere giderse bronşit olur dedi mutlaka götür 
tarafından
Goturelm olmazsa canim saolsin
0 oy
(30 puan) tarafından
Pekmez ve köy tereyagı birebir canım birebir kesinlikle dene garanti birşeyi kalmaz tereyagını erit pekmez koy içine bir kaşık misss
tarafından
Duz pekmez versem canim? Suanda tedavi goruyoruz 10 gunluk surubumuz var sonrasinda alerji testi yptiracaz ben kendim sut urunleri hic kullanmiyorum suanda kizimada veremiyorum tereyagda kullanma demsti doktor
(30 puan) tarafından
Hımmm sen bilirsin canım ozaman pekmezi ısı öyle verr iyi gelir inşallah bide salata yaparken hani havuç suyu olur ya onu içir ben kızıma yaptım iyi şimdi sen de dene rabbim acil şifalar versin inşallahh
tarafından
Havuc inttede gordum canim cok saol
0 oy
tarafından
ayaklarının altina limon sür canim
tarafından
Aaa ilk kez duydum denicem canım sagol

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 37 göst.
0 oy
12 cevap 477 göst.
11 Ağustos 2025 Aile & Aşk kategorisinde Sil bastan_ (3,368 puan) tarafından soruldu
+1 oy
13 cevap 600 göst.
+2 oy
19 cevap 693 göst.
31 Temmuz 2025 Diğer kategorisinde Buket masal (2,589 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,471,291 soru

24,096,734 cevap

332,127 kullanıcı

...