0 oy
145 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (2,147 puan) tarafından
Arkadaşımın bebegi 7 aylık bebegi arada basını titrer gibi yapıyor arada sırada yaparmış bende sormak istedim pazartesi doktora götürecek ama nedeni ne olabilir

2 Cevaplar

0 oy
(341 puan) tarafından
Kafa vucud dengesini tam sağlayamadıği icin. Benim bebegimde ilk zamnlar öyleydi.  Ama 7 aylikkende mi boyleydi bilmiom  su an 2 yaşında 
(2,147 puan) tarafından
Titrer gibimi yapıyordu
(341 puan) tarafından
Evet  hatta tvye bakarken veya bi yere dalarken  illa titrer. Icin rahat etsin doktora git cnm
(2,147 puan) tarafından
Tv degil durup dururken eşim diyor üşürken idrar yaparken oluyor kaynanasının annesi epilepsi krizi bu diye aglatmış
(341 puan) tarafından
Cnm durup dururken iste. Ornek verdim ben sadece tv izlerken filan die
(2,147 puan) tarafından
Kaynanasının ablası epilepsi krizi bu diye anlatmış bakmıyorsun çocuga kriz diye
-Reklam-
0 oy
tarafından
İki yaşında benimki hala işerken titretir kafasını
(2,147 puan) tarafından
Eşimde öyle diyo biz bile yapıyoruz dedi benim oglum 6 7 aylıkken yapıyordu şimdi yapmıyor korktu dün aglaya aglaya aradı
tarafından
Yok ya sürekli yapamiyosa bişey olmaz korkmasin bazen durup durup bize bile titreme geliyo oturduğumuz yerde
(2,147 puan) tarafından
Arada sırada yapıyormuş ben dedim ben bile idrar yaparken oluyor diye kaynamasın ablası epilepsi bu çocuk kriz geçiriyor diye ağlattı köyden inecek eşi gidip Alacak bugün
tarafından
Yav ne alaka şimdi gözümüzle de gormedik cocuk nasi titriyo kac saniye suruyo kendinden geciyo mu bunlar onemli etkenler kafasina gore nasi diyo epilepsi diye
(2,147 puan) tarafından
Saniyelik geldi bizde çocuk normal ya insan üşürken Bi titreme gelir ya o basında oluyor sonra gülüp egleniyor kendini kasma yok hiç internetten krizlere baktım yok onlar farklı

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 171 göst.
20 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Defneee (1,019 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 324 göst.

Kategoriler

1,493,887 soru

24,407,307 cevap

350,642 kullanıcı

...