+1 oy
709 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (2,568 puan) tarafından
tarafından yeniden gösterildi
Arkadaşlar merhaba, çöpünüzü hep kapıya mı koyarsınız. Eşiniz yoksa çöp kutusundan alır atar mı :D her seferinde ben çöpü kapıya koymam gerekiyor. Bizde böyle sizde nasıl merak ediyorum ? 

32 Cevaplar

0 oy
(8,668 puan) tarafından
Çöpten almaz o :) , ben eline verirsem ancak atar bazen kapıya koyuyorum onu bile atmıyor acele işe gidiyorum unutuyorum sen atsana diyor
(2,568 puan) tarafından
Hay Allahım hep mi böyle olur :))
-Reklam-
0 oy
tarafından
Çöp atmaktan nefret eder zorla atiyor
(2,568 puan) tarafından
Seven de yok zaten bacım tek değliz :)
tarafından
Kız ben atsam atarım erinmem onada izin vermiyor
0 oy
(4,727 puan) tarafından
    Ben kendim şahsen bir kapıcı olarak kendi çöpümü kendim atıyorum akşam tüm çöpleri toplayınca eşim 1 aydır yok maalesef bana kaldı
(2,568 puan) tarafından
Kolay gelsin canım benim. Eşin nerde?
(4,727 puan) tarafından
Teşekkür ederim ☺️ eşim yöneticinin engelli bir erkek kardeşi var hastanede yatıyor onun yanında kalıyor yöneticimiz bayan o yüzden eşimden rica etti bakalım çıksalardı hastaneden hayırlısı ile ☺️
(2,568 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun. Maşallah merhametli eşinde canım benim:))
(4,727 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım ☺️ çok merhametli mübarek adam☺️
0 oy
tarafından
Kim denk gelirse poşetler kapıya koyarız. Kapıcı da alır atar
(2,568 puan) tarafından
Bizde eline yapıştırıcı ile yapıştırcaz :)
0 oy
tarafından
Site içindeyim cnm çalışanlar alıyor kapıdan..buraya taşınmadan önce de ben atardım bazen eşime veririm o atardı ama 7 senedir böyle sorunumz yok 
(2,568 puan) tarafından
En güzeli canım benim :) bizim binada önceden varmış hizmetli ben gelince şansıma küs :)
tarafından
İlk taşındığımızda vardı 1 sene devam etti sonra kaldırdılar o hizmeti..tepki çok olunca geri koydular..kiracıyım gerçi yarın bir gün çıkarsam yine ben atarım..kentsel dönüşüme girecekmiş site baya eski binalar
0 oy
(3,166 puan) tarafından
Biz de akşam belli bir saat de apartman görevlisi topluyor sağolsun, kapının önüne koyuyorum 
(2,568 puan) tarafından
En güzeli :))
0 oy
(11,499 puan) tarafından

Eline veriyorum yoksa unutuyor

(2,568 puan) tarafından
Aynen yoksa evde kalıyor bizim:)
0 oy
(599 puan) tarafından
Kapıcı alır orayada kocam sağolsun o koyar ise giderken genelde 
(2,568 puan) tarafından
Süper bunu yapması bile harika maşallah :)
(599 puan) tarafından
Öyle sağolsun küçük şeyler ama yetiyor;)
0 oy
(2,039 puan) tarafından
Erkeklerin çoğu düz mantık canım birseyleri doğru yapmaları için itelemek gerekiyor :) bir defasında kapının önüne koydum çöpü bir poşette balkonda vardı giderken balkonda ki poşeti de çöpe atmayı unutma demiştim ve sonuç balkondaki çöpü alıp atmış kapıdakini görmemiş savunması daha da komik sen balkondakini at demedin mi diyor :) sanki kapidakini hava alsın diye oraya koymuşum az havalaninca içeri alacam herhalde :)
(2,568 puan) tarafından
Hahahahah çok iyi ya :D çok haklısın canım benim :D
0 oy
(81 puan) tarafından

Gızz türkiyede çöpe kurban valla herşeyi bir şeye doldur at gitsin, ben şu almanyanın çöplerinden kına geldi valla, kartonu başka poşete, laylonları başka poşete, şişeri başka poşete, meyve sepze ayrı kartona, normal çöp başka poşete nefrett ettim evin heryeri ayrı ayrı çöp dolu eşim götürüyor ama görüntüden geldim geleli nefret ettimm :'(

(2,568 puan) tarafından
Abooo çok zormuş şükredesim geldi halime :) haklısın canım senin durum daha zor.
(81 puan) tarafından
Bencede valla şükür edin nasıl özledim herşeyi at gitsin yemin ederim artık beynim gidiyor gavurun yerinde en zorlandığım şeylerden biri iyyyy ☺️ oyüzden atın gitsin rahat rahat mis gibi balım
0 oy
(576 puan) tarafından
Çöp şutu var direk kapıyı açıp atıyoruz bacadan.  Yüksek katlı binalarda çöp sorunu olmuyo :) tüm sorunlarımıza bir de çöp eklense bilemiyorum artık hsahhssh 

İlgili sorular

+1 oy
17 cevap 530 göst.
0 oy
25 cevap 851 göst.
1 Haziran 2025 Diğer kategorisinde curious (1,173 puan) tarafından soruldu
+1 oy
1 cevap 93 göst.
11 Mayıs 2025 Diğer kategorisinde Ada_1 (135 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 78 göst.
18 Mart 2025 Yemek-Tarifler kategorisinde Pakize333 (6,285 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,471,212 soru

24,095,600 cevap

332,067 kullanıcı

...