0 oy
439 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından
Pirinçunu bimdekinden alip muhallebi yapsam olur mu yoksa organik mi bulmaliyim eczanede var midir

11 Cevaplar

0 oy
(14,412 puan) tarafından

Olur canım,eczanede varmıki :ermm:

tarafından
Bilmem.ki yakinda bimleeczane tek var ikisinden alabilirim
-Reklam-
0 oy
(7,448 puan) tarafından
Pirinç unu sağlıksız birden boşa kilo aldırıyor onun yerine farklı alternatifler kullanırsanız daha sağlıklı olacaktır
tarafından
Yulafveriyom bir ogun artik oglenleridedoymuyo alternatif olarak diye dusundum
0 oy
tarafından
Bence organik alın derim alacaksanız ben makarna lütfen uygulamasından aldım organik herşeyini henüz gelmedi tabi 
tarafından
Oyle yapim olmadi
0 oy
(547 puan) tarafından
Valla ben kızıma özel bebek ürünleri hiç almadım. Markettekini kullandım. Çoğu şeyi evde kendim yapardım zaten :) 
0 oy
tarafından
Canım onun yerine yulaf ya da irmik muhallebi gibi yapıp meyve karıştırıp ver ben öyle yapıyorum çok seviyor benimki 
tarafından
Canm bildigimiz irmik mi bebege özel var mi
tarafından
Ben marketten filiz markası olanı hep alıyorum canim onu hem tatlılarım da falan da kullanırım hem de minik kuşuma da veririm kuzum
tarafından
Canm nasil yapıyorsun bana da anlatırmisin bide corba tarifi bebegine yaptığın varsa onu da yazarmisin bizde tadimlari bitirdik ne yapcam hic bilmiyorum :(
tarafından
Kuzum bir yemek kaşığı irmik  birr çay bardağı su ekleyip kaynatiyorum suyunu çektikten sonra onu alıyorum bi muz ya da elma rendeleyip karıştırıyorum bazen bir ceviz ve bir yemek kaşığı pekmez de ekliyorum çok seviyor öyle yemeyi tabi cevizi ezerek toz haline getirerek veriyorum canım
Bunun aynısı yulaf için de geçerli irmik yerine bazen yulafla da yaparım çok sever
Çorba tarifleri de mercimek çok sever Tarhana ondan sonra sebze çorbalari mesela ispanaği da çorba gibi yaparım onu da çok severek yer
tarafından
Tamam canım benim çok teşekkür ederim cevabin için :)
tarafından
Ne demek kuzum rica ederim aklına bir şey takılırsa yazabilirsin her zaman ☺❤
tarafından
Sagol canım soracagimdan emin olabilirsin :))))
tarafından
Hahahaha canim benim her zaman sorabilirsin ☺☺☺
0 oy
(163,331 puan) tarafından
pirinc unu gerekli olmayan bisimis 
0 oy
tarafından
Benim çocuk sevmedi yemiyor
0 oy
(1,686 puan) tarafından
Bimde yok kız ben geçen bimde sordum burda satılmıyor dedi başka büyük bir marketten baktım Dr oetker alacaktım o yoktu organik aldım
tarafından
Evet yokmus esim a101den arı pirinv unh almisti burdaki yorumlara bakarak geri verdim evde yapacam kendkm
0 oy
tarafından
Yap bacım nolcak biz mamayla mi büyüdük pirinç ununu kim bulmuş anam zavallı un kavurur onunla mama yapardı 
0 oy
(269 puan) tarafından
Hiç verme öyle şeyler gereksiz boş kalori 
0 oy
(25,178 puan) tarafından
En organiği bile faydasız canım onun yerine yulaf unu ve ruşeym tavsiye ederim 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 158 göst.
12 Eylül 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
21 cevap 607 göst.