0 oy
407 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (561 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Kaynatamgildeyiz oglum 20 aylik ama prematüre bi bebek 940 gram dogdu doktorlar dogum kilosuna gore kilosunun cok iyi oldugunu soylediler :)) maşallah ekleyelim suraya bir :) snra iste geçen akşam kaynatam durdur durdu bu çocuğu çay a alıştır şeyda dedi :D icine de at şekeri bol bol şeker yemeden beslenemeyecek bu çocuk dedi :D eşim hemşire hemen savunmaya geçti iste seker beslemez bozar bilmem ne diye karşı cikiyodu tam :D benim müthiş cevabim da cevap vermemek oldu :D (bundan kaynatamin haberi yok tabiki:) ) ayni gun 13 yasindaki kardesime adet düzensizliği yaşıyor diye doktor aburcubur u şekeri bırak dedi ya ben çay sevmeyen çocuğumu çay a alistirirmiyim :D 

4 Cevaplar

0 oy
(3,166 puan) tarafından
Büyüklerimiz cahil malesef :( hepsi aynı heralde. Yöntem hı hı deyip ne diyorsa tersini yapmak. 
(561 puan) tarafından
Aynen valla :D oğlum epilepsi hastası bide cocuk nörolojiye takipli o nöroloji doktorlari bile sekerden tuzdan uzak durun gelisim geriliği yapar demişti vermedik balla iyi yaptik oh alışmasın :))
-Reklam-
0 oy
(206 puan) tarafından
Şu kaynanalarin çok bilmişligi yoku gerçekten beni çıldırtıyor sen ne derse tamam de yapma bosver banada diyo yaa 31 haftalık hamileyim işte diyor senin kirkini cikarmicam yirmi beşini cikarcam dedim ben istemiyorum ilk defa duydum dedim işte 40 çıksın dedi oda diyo işte sana iyilik yaramıyor ne güzel 25 bitince çıkacaksın dedim yok kalsın cikmiyim disari sanki normalde cikabiliyoruz 
(561 puan) tarafından
Bu 40 i sacmaligi da kadinlara ayri yetiyo ya :D Nihat Hatipoğlu nun bununla ilgili videosu var bak aslinda o bebeğin degil annenin 40 i yani islamda lohusalik en fazla 40 gun surer eger 40 gun u gecmişse ve kadinin kanamasi durmamişsa bi sorun oldugu anlamina gelir ve özürlü kabul edilir ibadetlerine devam edebilir 40 gunden snra benim ilk dogumda kanama degilde lekelenmem oldu o da 26 gun falan sürmüştü :)) herşeye de karişsalar mübarek her seyi de biliyolar ben oglumda yapmadim yapma şansimda yoktu zaten kuvezdeydi kendin girdim adam akilli abdestimi aldim yikandim bi guzel snra devam ettim namazlarıma zikirlerime ama şuan yapamiyorum bilmiyorum niye cok kurcaliyo aklımı da hadi hayirlisi bakalım
(206 puan) tarafından
Yani kaynanam kuran okuyan bir insan ne diye 25 tuturuyor bilmiyorum gerçekten herseyede karışır
(561 puan) tarafından
Büyük ya güya cok biliyoz saniyolar ama heo yanlış seylere inanmislar senelerce hatta bazilarinda hala devam ediyo anamda bana diyodu kizim kirkini yap diye anlattim anneme o bile bi tuhaf oldu oyle mi oluyomuş o diyo heo yanlis seylere inandirmislar
0 oy
tarafından
Sen kayınpederine kardeşinin adet düzensizliğinimi söyledin yoksa benmi yalniş okudum? 
tarafından
Aynen kaynataya müthiş cevap demiş ya ben de onu söyledi zannettim ::)
tarafından
Yok kız susarak vermiş cevabını
tarafından
Hee ben yanlış anlamışım ;)
(561 puan) tarafından
Cevap vermedim demek istemiştim yani arkadaslar :D umursamadim dediğini kâle almadım gibi düşünün :D
(561 puan) tarafından
Tarcinlikurabiyem duzelir duzelir merak etme tedavisi olmayan hastalik vermesin yeterki rabbim kist geciyo
0 oy
tarafından
Ay hadi kaynana geline söyler kadın milleti de kaynataya ne en sinir olduğum erkek tipi
(561 puan) tarafından
Herşeye karışan degilmi aynen benimde valla

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 526 göst.
0 oy
7 cevap 305 göst.
12 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde Elif2021 (1,667 puan) tarafından soruldu
0 oy
31 cevap 2,067 göst.
20 Haziran 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy