0 oy
264 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Dün Gece başladı üşüme geliyor oksuruyorum bacaklarım çok ağrıyor hiç halim yok ama ateşim yok yani olabilir mi korona geçirenlerde ateş olur muutlaka ;(ha birde iştahım yok ama koku ve tat alabiliruirum 

10 Cevaplar

0 oy
tarafından
Geçmiş olsun canım korona maalesef. Bende yeni geçirdim. Özelikle üşüme ve titreme. 
tarafından
Kuzum ateş var mıydı birde koku ve tat ve zaman gidiyor
tarafından
Yok ateşim çıkmadı..öksürükte olmadı. Sadece vücut ağrısı ve üşüme. çok usuyordum. Tat koku hepsi bittikten sonra oldu. 5. Gün gitti tat koku. 1 haftada anca geldi. En son sırt ağrısı yasadim
tarafından
Yyaa işte ateşim yok birde tat koku kaybı yok diye teselli ediyordum kendimi test yaptırmadım daha dün gcee çocuk hafif ateşi vardı kustu belkide onqda geçmiştir dimi senin çocuklarda okdumu
tarafından
Evet. Önce eşim sonra ben en son çocuklar oldu. Çocuklarda sadece ateş oldu başka birşey olmadı. Ama ben ağır geçirdim. Ateşi titreme vücut ağrısı. Ve en son tat koku. O hemen olmuyor
-Reklam-
0 oy
tarafından

Bende de durum aynı balım çok geçmiş olsn Rabbım acil şifalar versin inşallah çok üşüyorum çok :ermm:

tarafından
İf acaba test yaptırsam mi diyieum dün gece tugrada ateşi vardı azıcık kustu ama bikemedim bu kadar tesadif olamaz
tarafından
Rabbım korusun kuzum inşallah değilsiniz ama ben dün hastaneye gittim ondan huylaniyorum yaa offf çok geçmiş olsun Rabbım acil şifalar versin inşallah
tarafından
Amin kuzum amin inşallah olmazsın ya sen genede dikkat et dicleyi öpme bir süre
tarafından
Öpmeden duramıyorum offf inşallah bir süre unutmazsam öpmem ama kuzum
tarafından
Bende yanımda yatıyor maske takıp yariyorum ne olur ne olmaz diye kuşum ooesim geliyor tutuyorum kendimi çok zor ya
0 oy
(273 puan) tarafından
Tabiki önce doktora gidip test vermelisin. İlla ateş olacak diye bu kural yok sadecebtek başına öksürük bile olabilir. Riske atma 
tarafından
Doğru diyirsun ben herkeste ateş olur diye biliyordum
0 oy
(4,097 puan) tarafından
Benim ateşim çıkmamıştı canm korona olduğumda bende yeni geçirdim bacak ağrısı ve üşüme çok oluyor geçmiş olsun 
tarafından
Allah razı olsun canım kaç gün karantinaya kaldin sanada çok geçmiş olsun
(4,097 puan) tarafından
7 gün canm
0 oy
(7,369 puan) tarafından
Canım 2 kere korona olduk ve hiç ateş yoktu yani illa olur yalan o herkeste başka tepki gösteriyor sadece öksürüyorum kimse korona olduğuma inanmıyordu hiç belirttim yok tek öksürme diye teste pozitif çıktım 
tarafından
Allah Allah ya netten bakıyorum belirtilere ateş olur diyor test yaptieiyim bari bende ateşim yok diye teselli ediyordum kendimi
(7,369 puan) tarafından
Herkeste ateş olmuyor herkeste ayrı belirti yapıyor canım test yaptır sadece öksürük vardı meğer koronaymışım
0 oy
(3,555 puan) tarafından
Üşütmüşündür bence ama dr da görün canım geçmiş olsun
tarafından
Sağol kuzum inşallah korona değilimdir ya
(3,555 puan) tarafından
İnş canım inş
0 oy
(12 puan) tarafından
Bende sadece hafif bir bogaz agrısı olmustu test yaptım corona cıktıim Baska belirti olmadı... Cok gecmıs olsun
tarafından
Çok sağol canım ;( sanada geçmiş olsun
(12 puan) tarafından
Tesekkur ederım :)
0 oy
(163,537 puan) tarafından
yildizim allah sofa versin ins covid degildir
tarafından
İnşallah yawrum amin sağol;(
0 oy
tarafından
Ben 8 gün hastanede yattım ateşim yoktu ama ciğerlerim mahvolmustu
tarafından
Ciğerlerime inmişti kanım aşırı pihtilasiyordu oda beyine kalbe atıp ya felç ya öldürür dendi degerlerim yüksek çıkıyordu sürekli ölecem sanmıştım helallik bile istedim düşün
tarafından
Yaa peki nasıl anladın cigwrlerine indiğini canım belirtileri neydi test yapınca mi belli oldu gerçekten büyük bir şey atlarmissin Rabbim birdaha yasatmasin
tarafından
Anlamadım o dönem 9 aylık hamileydim doğuma 1 hafta vardi korona olduğumu biliyordum zaten tedbir amaçlı ultrasona girmek için akşam 9 da acile gittim nst bakıldı bebekte sancı çıktı gece 3 de sezeryana alındım ameliyathanedeyken nefessiz kaldım ozaman suphelendiler ciğer filmin cekilde ciğerime inmiş iğneler ilaçlar derken psikolojim bozuldu çıktım hastaneden. Vücut iyileşti ama ruhsal olarak çöktüm o dönem hatta depresyona girdim 1 ay kendime gelemdim hem lohusalık hem bu hastalık ... Öyle işte canım umarım değilsindir
tarafından
Düşünemiyorum çok kötü olmuş ya  umarım canım sağol sende birdaha yaşamazsın inşallah
tarafından
İnşallah Allah razı olsun canım
0 oy
(324 puan) tarafından
Valla benim sadece baş ağrım ve çok hafif halsizliğim vardı pozitif çıktım bunun çeşitleri de var ya o yüzden herkeszde bir olmuyo ama yüzde 90 olabilirsin 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 232 göst.
3 Kasım 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde HASRETiM160121 (2,299 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 368 göst.
21 Temmuz 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Defne_batuhan (3,355 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 345 göst.
18 Şubat 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Goncagull (1,151 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 138 göst.
5 Ocak 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,476,637 soru

24,172,221 cevap

335,908 kullanıcı

...