0 oy
231 göst.
Diğer kategorisinde (398 puan) tarafından
kızlar güzellik merkezini şikayet etmiştim tüketiciye yanmıştım cildim de mafolmuştu sivilcelendi falan neyse e devletten baktığımda savunması istendi yazdı 14ünde 1 ay olacaktı işte bugün savunması geldi yazıyor ne demek oluyor acaba ne zaman sonuçlanır ki

3 Cevaplar

0 oy
tarafından
Ben sana ne dedim 6 ayı gözden çıkar demedim mi :D
(667 puan) tarafından
Özen rapor almaıştı geçen benim postuma yazmıştı bende sordum rapor falandın mı diye almadın fotoğrafını çekmiştim dedi
tarafından
Rapor yoksa doktor onaylı işi zor. Alamaz gibi duruyor. Karşı taraf inkar ederse nasıl kanıtlayacak
(667 puan) tarafından
Bende aynısını dedim ama almamış yani kanıtlaması zor gibi bi belge olmadığı için benim elimde belge olduğu halde haklı çıktığım halde savunma vermiş karşı taraf onu bekliyorum şimdi
tarafından
Foto ile olmaz o iş. Başka yerde yanmıştır derler inkar ederler. Hata etmiş. Olay olduğu gün gidip rapor alması gerekirdi. Kazanamaz büyük ihtimalle
(398 puan) tarafından
evet canım almadım rapor tüketicideki kadın genelde bu gibi konularda her şekilde müşteri kazanıyor gerek yok almana resimlemişsin zaten lazer yanığı olduğu belli dedi o yüzden almadım yoksa alırdım ama o kadın öyle diyince alma gereği duymadım sivilceli ve sivilcesiz yüzümü de resimledim  daha beter yaptılar  ıpl cihazla yaktı orjinal diye milleti kandırmakla olmaz o işler inşallah kazanırım da oraya asla insan yollamıcam birdaha giden yanıyor para d.elisi olmuşlar sonuç odaklı değiller maalesef hep para para para ben zaten lazeri bitirmişim parasını ödemişim seanslarına gitmiyorum
-Reklam-
0 oy
(4,285 puan) tarafından
15 güne netleşir evine tebligat gelecek zaten
(398 puan) tarafından
hadi ya iyi bari inşallah kazanırımmm
(4,285 puan) tarafından
Bende bi firmayı vericem yarin netlesecek verip vermeyecegim
(398 puan) tarafından
uzun sürmese iyi işte de baya uzun oluyomuş
(4,285 puan) tarafından
Ne mahkemeler var canım kac yıl süren bu kadar süreyi de uzun deme bence :)
0 oy
(163,340 puan) tarafından
o is hemen sonuclanmaz 
(398 puan) tarafından
olumlu olsun da sonucu ne zaman artık napıyım bekliyimm

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 152 göst.
18 Nisan 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 133 göst.
9 Ağustos 2022 Alışveriş-Hediye kategorisinde Zeynep18 (32 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 223 göst.
3 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde Yosi (1,573 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 396 göst.
9 Ekim 2021 Diğer kategorisinde Seyitalimm (667 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,469,250 soru

24,069,736 cevap

330,577 kullanıcı

...