Yulafın her türlüsünü severim :) Ama özellikle ince öğütülmüş olanlar daha iyi oluyor bence. Yulaf lapası yapabilirsin. 4 yemek kaşığı yulaf bir su bardağı süt ben yarısına su koyuyorum. İçerisine tarçın ya da kakao ve bir tatlı kaşığı bal ekliyorum. Soğuduktan sonra üzerine istediğin meyveleri doğrayıp afiyetle yiyebilirsin. Ben genelde muz koyuyorum ceviz içi ve hindistan cevizi de çok yakışıyor. Yine 5 6 kaşık yulaf ezmesini bir kapta soğuk sute koyup yumuşamasını bekleyip içerisine meyve koyup yiyebilirsin. Yulafli omlet ve krepee çok güzel oluyor sonra kurabiyesi vs. anlatmak gerekirse çeşit çok ama çok sağlıklı hem tok tutuyor hem de bağırsakları iyi çalıştırıyor. Diyette çok tüketirdim şimdi de hamile olmama rağmen ara ara kahvaltıda yiyorum :)