0 oy
574 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından

image

nasil tüketebilirim tok tutuyormuş baya sizler nasil yiyorsunuz?

26 Cevaplar

0 oy
(2,859 puan) tarafından
Cnm süt ile hasla sonra lapa  oluyor üstüne yarım muz doğra biraz ceviz kurulmuş veya kuru meyve doğra azcık tahin at azcık Hindistan cevizi toz şeklinde sonra ye 
-Reklam-
0 oy
(7,117 puan) tarafından
Ben unu un haline getirip krep yapıyorum çok güzel oluyor.
0 oy
tarafından
Bunun tadı hiç güzel değil 
0 oy
(97 puan) tarafından
Bn cig tadini sevmedim sutle ve kakao pisirip icine muz bal  koy sogut ayni pudink gibi oluo
0 oy
tarafından
Ben süt ile yiyiyordum 
0 oy
(5,157 puan) tarafından
Yulafın her türlüsünü severim :) Ama özellikle ince öğütülmüş olanlar daha iyi oluyor bence. Yulaf lapası yapabilirsin.  4 yemek kaşığı yulaf bir su bardağı süt ben yarısına su koyuyorum. İçerisine tarçın ya da kakao ve bir tatlı kaşığı bal ekliyorum. Soğuduktan sonra üzerine istediğin meyveleri doğrayıp afiyetle yiyebilirsin. Ben genelde muz koyuyorum ceviz içi ve hindistan cevizi de çok yakışıyor. Yine 5 6 kaşık yulaf ezmesini bir kapta soğuk sute koyup yumuşamasını bekleyip içerisine meyve koyup yiyebilirsin. Yulafli omlet ve krepee çok güzel oluyor sonra kurabiyesi vs. anlatmak gerekirse çeşit çok ama çok sağlıklı hem tok tutuyor hem de bağırsakları iyi çalıştırıyor. Diyette çok tüketirdim şimdi de hamile olmama rağmen ara ara kahvaltıda yiyorum :)

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 587 göst.
29 Aralık 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde huzun_iyidir (7,239 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 50 göst.
29 Aralık 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde huzun_iyidir (7,239 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 246 göst.
6 Mayıs 2021 Yemek-Tarifler kategorisinde Habis57 (2,350 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 324 göst.
6 Aralık 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,467,267 soru

24,042,158 cevap

329,169 kullanıcı

...