0 oy
402 göst.
Diğer kategorisinde (271 puan) tarafından
Ya kizlar az önce post açtım acil cevap diye kimse bisey anlamamış tekrar yazayım dedm şimdi ben kaynanamlarla birlikte oturuyom ve 24 yaşında bi gorumcem var s alak gibi ya herşeyi bilmişlik yapıyo ben her ikisiylede konusmuom oğlumun ateşi yok alnını opuyo çocuğun, ay siraç senin ateşin var sanki diyo halbuki çocuğun ateşi yok  ve kaynanamı aradı anne siraçın ateşi var ne vereyim falan dedi kaynanam da calpol ver dio gorumcem ise calpol yok dedi dolven vereyim öylemi anne falan dedi ve kapattı benim oğlum 3 buçuk aylık dolven ise 6 yaş üstü ******** ya demiyo annesi var banane ben neye karisiom aldm direk odama geçtik kapıyı kapattm  böyle şeylere çok sinir oluyorum konuşmuyorum diye bisey de diyemiyorum 

7 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Demedigin icin yapiyor zaten bence demelisin verilmez felan de bari bide ayni evin icinde konusmadan zor olmuyor mu? Esin bisey felan demiyor mu? Bence tepkini goster kendi cocugu gibi davranms resmen.
(271 puan) tarafından
Cnm işte hiç bir kelime konusmuoz ve çok zor gerçekten kaynanam kızıyla oturur konuşur gezmelere giderler  ve ben hep kendimi yalnız hisederim
tarafından
Allah sabir versin canim benim ablamda ayni senin gibi cokzor..
(271 puan) tarafından
Aynen öyle cnm amin
-Reklam-
+1 oy
(466 puan) tarafından
Allah aşkına ne boş insanlar ya bi rahat bırakın şu gelinleri kendileri yetmiyo kızları da ayrı bela vla en güzeli uzak olmak
(271 puan) tarafından
Keşke imkanım olsada uzak olsam eşim şubatta askere gidecek falan çok zor
(466 puan) tarafından
Allah yardimcin olsun o zamn cnm ne deyim ya. Kendini ve cocugunu çok yıpratma konuşmayınca da olmaz ama karşına al anlat hatalarını eksiklerini
(271 puan) tarafından
Gerek yok ya cnm sen ne dersen de hatayı sende görürler büyükler sonuçta
+1 oy
tarafından
Annesinden önce sana sorması gerekiyor sonuçta annesi sensin ve en iyisini sen bilirsin 
(271 puan) tarafından
Konuşmuyoruz cnm
0 oy
tarafından
Soyle canim sende benim oglumun ne yiyip icecegine bile karisamaz kimse kendi annem bile olsa bana soyler ben verirsem veririm 
(271 puan) tarafından
Işte cnm kesinlikle 1 kelime bile konusmuoz ondan bisey diyemiom
tarafından
Tamam normalde konusma ama bebeginle ilgili durumlarda konus bence
(271 puan) tarafından
Bilmiyorum cnm ya tek kelime edesim gelmio onla
0 oy
(23 puan) tarafından
Ya canım az cadı ol konuşmadan olmaz evlat senin evlat ve sana sinir olup ondan çıkarıyo acısını gıcık gıcık lafını ver ama hal hatır sorma yinede istersen ama kötü şeylerde lafını esirgeme derim benden söylemesi
(271 puan) tarafından
Cok pasif kalıyorum ona göre. Haklisin cnm ama yinede tek kelime edemiom içimden bisey beni tutuyor
(23 puan) tarafından
Korkuyo musun peki canım yoksa utangaçlık mı var birde eşin nasıl biri senin arkanda durur mu
(271 puan) tarafından
Esim arkamda duruyo evet saygısızlık yapmadığım sürece hep benimle korku deil tabikide bilmiyorum gurur mu farklı bisey mı inatmi anlamdm ama içimde beni tutan şeyler var konuşmamak için o da öyle 1 kelime etmez ve çevresi asla knsmaz der sen knsmassan bende öyleyim benle knsmassalr bende konusmam
0 oy
(5,514 puan) tarafından
Senn konusmadikca boyle yaparlar eger hosuna girmeyen bisey yaparlasa soyle ki bilsinler 
(271 puan) tarafından
Ay cnm bilmiom tek.kelime edemiom içimden bisey beni tutuyor
0 oy
tarafından
Aynı evin içinde konuşmadan böyle oluyor işte annesi sensin müsade etme böyle şeylere
(271 puan) tarafından
Haklisin Cnm ama.tek kelime konuşmak istemiyorum onlarla
tarafından
Evinizi ayırın....
(271 puan) tarafından
Imkanimiz  yok  ve eşim askere.gidecek subatta
tarafından
Ankadim yapck bsy yok
(271 puan) tarafından
Aynen ........

İlgili sorular

+3 oy
13 cevap 455 göst.
26 Haziran 2025 Diğer kategorisinde NuReLLa -_- (21,046 puan) tarafından soruldu
+1 oy
9 cevap 434 göst.
3 Şubat 2025 Aile & Aşk kategorisinde Cedric (1,173 puan) tarafından soruldu
0 oy
34 cevap 596 göst.
26 Mart 2024 Yemek-Tarifler kategorisinde 1111 (382 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 85 göst.
22 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Fatmanur&kadir27 (705 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,471,618 soru

24,101,031 cevap