0 oy
114 göst.
Diğer kategorisinde (135 puan) tarafından
Kızlar ben diyete başladım bugün 10 cugun tartım yok.daha tartılmadim ama hafifledigimi hissediyorum göbeğim sanki süzüldü az bisey :) dukan birasi ve egzersiz yapıyorum  evde 20.dk fln her gün ama iştahımı çare bulamıyorum hep.surekli yemem istiyorum iradeye.sahop.oluyorjm ama canım tatlı cips fln çekiyor yemek istiyor iştahım kapansa keske nasil yapacağım az bir göbek kaldı onuda verebilir miyim acaba sanki gitmeyecekmiş gibi 

3 Cevaplar

0 oy
(1,784 puan) tarafından
21 günden sonra yeni düzene alışır zihnin ozamana kadar idare et tatlı istiyosan düşük kalorli bitter bir parça vs ye değmez bozmana devam canım
-Reklam-
0 oy
tarafından
Kendini bu kadar kasma diyet ac kalmak degildir canin cok istyosa al ye ama onemli olan aksam 6 dan sonra yememek bide 1 cikolata sana hemen kilo yapmaz
tarafından
Evet bnde iradeliydim aklimdan 6 dan sonra yediklerin kilo aldırır aleyna ye gitsin dedim 1 tane gozleme 1 ac bitir bir miktar Sucuk yerken buldum kendimi
tarafından
Kiz naptin sende:)
tarafından
Bugun kendimi ac gibi hisettim ne bulduysm agzima attim sabah yesil cay bi adet sigara ictim sagi solu topla falan derken zaman geçti leslie yaptim spor yaptim bisiklete bindim 2 yemek kasigi yogurt ve erişte yedim şimdi de aciktim gibi oldum gozleme ac bitir sucuk yedim hahahaha asa komsumla diyete girmiştik sizde bide wp grubu var diyet şeyi simdi yazıyorlar kadınlar ne yaoiyonuz falan filan diye mesaj okuyup cikiyom sadece desem ki yemek yedim abuu vururlar beni jsjsjjs
0 oy
(1,414 puan) tarafından
Benimde 13. Günüm  9 günde  1100 gr vermişim  pazartesi tartı Günüm  

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 686 göst.
26 Kasım 2024 Kültür-Sanat kategorisinde Neyla (596 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 162 göst.
17 Temmuz 2025 Diğer kategorisinde misafir098765 (407 puan) tarafından soruldu
+1 oy
1 cevap 119 göst.