0 oy
670 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Yarınki planınız ne kızlar

19 Cevaplar

+1 oy
tarafından

Sağ sağlim sabah kalkalım planlar o zaman belli olur:D

-Reklam-
0 oy
(18,760 puan) tarafından
Her zamanki gibi soba doldurma  kahvaltı hazirlama yatak toplama temizlik yapma falan. Isim bitince de misafirliğe gidecem
0 oy
(13,004 puan) tarafından
Annem ve teyzem bende yarın kuzenim çağırdı öğlen oraya gidicez akşam 9 gibi de eve gelirim 
0 oy
(1,841 puan) tarafından
Sabah kalkarım kahve içerim bir yandan oğluma kahvaltı hazırlarım . Sonra kahvaltı yaptırırım mutfağı toplarım , kirli çamaşırları makinaya atarım . Oğlumla oyun oynarım , kaktuslerimle ilgilenirim . Evi süpürür oğlumu yatırırım ama yarın her yer kar olursa oğluma temiz hava aldırırım . Ondan sonra uyuturum . Sonra ben de tekrar kahve yapar dizimi izlerim yarın izlediğim dizilerin bölümü gelicek :)))
0 oy
tarafından
Kızımda idrar ve kanda enfeksiyon cıktı bobreklerıne bakıldı genısleme var yarın üroloji ve nefrolji bolumune randevum uz var oraya gıdıcez evde bebegım var kaynanam bakacak esım isten gelene kadar.. Buyuk ihtimal yatis verır Dr.. Insaallah Bı sorun cıkmaz Rabbım yardımcımız olsn hastalara şifa versin inşallah dua beklerim sızlerden
tarafından
Insaallah canım benim ❤️ Allah razı olsun
(2,112 puan) tarafından
Cümlemizden inşallah ❣️
tarafından
Post aç canım bizide haberdar et geçmiş olsun
tarafından
Allah razı olsun, ınsaallah kötü sonuc cıkmaz
tarafından
Evde bebegı bırakamıyorum emiyor, kızım boyle hasta zor durumdayız.. Allah tan aglayan bebek degil bırakıp gıdebılıyorm
0 oy
(3,148 puan) tarafından
Kahvaltı evi topla sonra kocam ve çocuğumla eğlenir gibi yaparken akşam ne pişircem diye düşünme ahahahah şaka şaka onlarla vakit geçircez 
0 oy
(1,033 puan) tarafından
Hayırlısı ile bir sabaha sağ saglim uyanalim Allah büyük yarın uyanacagimizin garantisi yok çünkü canim
(2,675 puan) tarafından
Aynn öyle size katılıyorum
(1,033 puan) tarafından
Degilmi ama 2 dk sonrasının garantisi yokken yarının nasıl verelim ki
(2,675 puan) tarafından
Valla öyle hayatta her an hersey olabiliyor dakikalık insan derdı annem öyle gerçekten
(1,033 puan) tarafından
Aynen öyle bir nefeslik canımız var aslında  ama farkında degiliz
tarafından
Garanti yok diye plansız gün mü geçer kız ben her günü planlı yaşarım plana uyarım uyamam orası ayrı ama mutlaka kafamda planlarım
0 oy
(547 puan) tarafından
Her zamanki gibi kızım uyandırır beni 9-9:30 gibi en geç. Kahvaltı hazırlar yaparız. Sonra mutfagi toparlar yemeğimi aradan çıkarırım. Sonra evin günlük işlerini hallederim. Sonra kızımla aktiviteler yaparız ve öğle uykusuna yattığinda bende az yatar dinlenirim. Eşim işten gelince yemek yeriz uzanıriz keyif yaparız. Sonra kızım uyuyunca ben ders çalışmaya :) 
0 oy
tarafından
sabah 7.30 ta uyanip buyuk kizimi krese goturcem. eve donup.kucugu emzirip gidrp altini temizleyip kahvalti yapicaz. sonra etrafi tiparlayi bulasik cmasr haledip 1 de tekrar kizimi alicam. kucugumle birlikte. hava guzel bu hafta hep yuruduk.yuricez. bu haftalik rutinim.
0 oy
(4,950 puan) tarafından
Sabah ola hayrola ☺️
0 oy
(7,934 puan) tarafından
Allah izin verirse

Yarina yapilacak tek temizligim makyaj organizerimi silmek ve yerlestirmek 

Daha sonra alisveris yapcaz sonra oglusumu kapali oyun alanina göturcrz ordanda bi aksam yemegine çin restorantina gitcez insallah
0 oy
tarafından
Yarına çıkacağımin garantisi olmadığı için su an planim yok 
0 oy
(163,560 puan) tarafından
dogurmak ama doguramiycam 
tarafından
Kız neee geldi mi doğum vakti hadi sağlıkla gelsin
0 oy
(1,367 puan) tarafından
Kahvaltı yapcam. Küçük kızımı kayinvalideme birakcam.  Eşim evde yarın gündüz dışarı çıkcaz büyük kızımı kum havuzuna filan goturcez yemek yiyip gelcez plan bu Allah nasip ederse
0 oy
(7,617 puan) tarafından
1 yaş parti ;)
tarafından
Oo büyük gün gelmiş :))
0 oy
(551 puan) tarafından
Saat 3 oldu ve bir gram uyku yok o yuzde  sanirim yarın sadece uyuyacağım :D
0 oy
(8,177 puan) tarafından

Gümüş rutinim:

Sabah erkenden uyandırılmak ya da kızım beni uyandırmadan uyanmak.
Üst baş değişmek, hazırlamak.
Kahvaltı yapmak.
Okula gitmek, okuldan gelmek.
Akşam yemeği vakti.
Annem babamla eşim gelirse onunla vakit geçirmek.
Yatışa geçmek.
İşte hepsi bu kadar
0 oy
tarafından
Biz sünnet olduk sabahliyoruz annem ile rahat etsin paşam diye öyle de devam eder gün 
0 oy
(14,950 puan) tarafından
Allah nasip ederse hala kızı var yaşıtım ona gideceğiz gezmeler gezmeler  :)

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 513 göst.
24 Ekim 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 451 göst.
+1 oy
1 cevap 64 göst.
0 oy
3 cevap 137 göst.
30 Temmuz 2025 Diğer kategorisinde Buket masal (2,625 puan) tarafından soruldu

Kategoriler