0 oy
711 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (2,693 puan) tarafından
Kizlar demistim ya annemle babam gelcek cumartesi diye annem gelmicez dedi çok uzakta oturuyomuşum falandi filandı ilk defa geliceklerdi evime oysa annem yasli bi teyzeye bakiyor haftada 1 gun izni.var carsamba gunu dis hastanesine gitti simdi pazar gunude calisicakmis ama yalan konusuyo izin gunu zaten carsambadan carsambaya ben dogum yaptim gelip kalmadi bende teyzemin kizi dogum yapti annem orda 2 hafta boyunca kaldi bu son cagirmamdi zaten bidahada asla gelmesin kimse 

10 Cevaplar

+1 oy
(8,530 puan) tarafından
Ne kadar uzaklıkta ki?
(8,530 puan) tarafından
Dicle kız ne uzağı bir saatmiş ya insan kızı için bir saat yola katlanamaz mı yani ilginç.
(1,033 puan) tarafından
Kız bişey diyimmi bazı anneler tövbe başa kızlarına kuma gibi bakio yemin ederim şaşırıyorum

1 saat yazık gerçekten
(8,530 puan) tarafından
Tövbe tövbe onlara ana demem ben analığın adını kirletirler.
Post sahibine üzüldüm gerçekten.
(1,033 puan) tarafından
Bnde çok üzüldüm vallahi
(3,546 puan) tarafından
Dicle ye katılıyorum son dan bir önceki yorumuna. Nokta atışı.
-Reklam-
0 oy
(8,580 puan) tarafından
Cok tuhaff teyzenin kızı dahamı degerliymis
(2,693 puan) tarafından
Degerli heralde
0 oy
(264 puan) tarafından
Teyzenin kızında nasıl kaldı o kadar yogunsa ve teyzenin kızından ona ne? Kendi kızına baksin önce bırak canım ya mlsf imtihan işte arama bile bence
(2,693 puan) tarafından
Oyle yapicam artik
(264 puan) tarafından
En iyisi üzme kendini
0 oy
(1,033 puan) tarafından
Diyecek bişey bulamıyorum camimm
0 oy
tarafından
Allah annenin kalbine merhamet versin , ne demek kuzeninde kalıp sende kalmıyor. Ayıp ya insan utanır.
0 oy
(7,094 puan) tarafından
Bazı anneler niye böyle ya 
0 oy
(688 puan) tarafından
Olabilir belki işi var ne bilim çalışıyor diye kadın hali yoktur diyecektim çünkü her anne evladı için yaşar ya.....

'taki sen kuzenime iki hafta bakmış yazdın ya orda sınır oldum.teyzen kiz8na baksın ya annen öyle bakabilme gücü var sana niye bakmıyormuş 

Pes yani anne yine kötü bisey demek istemiyorum zorrrr
0 oy
(182 puan) tarafından
Ah canım ya sen de artık ondan birşey bekleme kendi evine ailene varsa çocuklarına odaklan, kendinle ilgilen kendine vakit ayır. Onlardan umudu kes yok farzet ki üzülmeyesin. 
(2,693 puan) tarafından
Yok canim bu son cagirmamdi zaten 3 senelik evliyim daha bir gun gelmedi evime
0 oy
(3,000 puan) tarafından
Bizim aramız arabayla 20dk .. ama gelip gitmez en son Kasım ayında geldi ayda bir ben giderim çocuklarla.. beklentiyi düşük tutunca sorun etmiyorsun 
(2,693 puan) tarafından
Bosver kuzum artik bende bosverdim gelirse gelir
0 oy
tarafından
Vardır bir sebebi çalışıyor dur belki annen sonuçta gelir yoksa 
(2,693 puan) tarafından
Canim benim dogum yaptigim zaman calismiyodu o zaman bile gelmedi kuzenim dogum yaptigi zaman calisiyodu izin alip gitmis

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,493,425 soru

24,400,775 cevap

350,122 kullanıcı

...