0 oy
411 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (101 puan) tarafından
Hobi bahçesi almak istiyorum bnu eşime soyledim 2 aydır bakınıyorum ama eşim doğru düzgun bakmıyor bile ona syluyorum ödeyecek sensin istemiyorsan heveslenmeyim boşa bende istiyorum diyor ama hep benm zorumla geldi bu güne bir yeri beyendik ama braz bize göre pahalı arabayı satmamz lazım eşimde saticak istemese satmazdi herlde Abimle babama syledim yarın gelin konusalm dedim pazarlık konusunda çok iyilerdir 2 3 haftadr cagiryorum onlarn işi cıkdı bizim derken yarına gelecekler ama eşim bu konu hakkında bir şekilde aramadi abimlerin elinden her iş gelir arabnn ufak bir yerinde sorun var satarken goruntu olrak kötü duruyor onu da yapıyolar ellernden geliyo ben de eşime syledim çekde ad abme şyle gelirken malzemelerini getirsin yapsın dedim tamm dedi onuda ben sylemek istemiyorum onun Arabası sbucda bı knussun muhattap olsun ben kahvaltıya davet eddim sadce oda fotoğrafları cekdi sadece addi ne bişey demiş nede arayıp knusmus bı tavrından resmen utanıyorum ben sizce sinir bozucu deyilmi

5 Cevaplar

0 oy
(4,088 puan) tarafından
Almak istemiyor demek ki hevesi yok ama sana niye söylemiyor istemediğini anlamadım 
(101 puan) tarafından
Söyluyorum istemiyosan syle kendi kndi biseyler yapmaya çalışıyorum resmen diyorum istiyorum diyor sen aradnya bide ben mi arayım diyor beni delirtiyor çok pasifsin diyorum nasl bir karaktersin diyorum herşey syluyorum ağzına vurmaz erkek olrak arasna knussana diyorum anlamiyo
(8,254 puan) tarafından
Kocanı neden aşağılıyorsun ki demek ki karakter olarak sakin bir insan
(101 puan) tarafından
Çok sinirleniyorum erkek olarak üzerine düşen grevi yapmıyor ben yapıyorum bu bnim ağrıma gidiyo istemiyosa tavrını koysunki bende kendimce heveslenmeyim
-Reklam-
0 oy
(25,181 puan) tarafından
Hobi bahçesi için araba satmayan da ne bileyim:D kız bu hobi bahçesi gelir sağlıyo mu
tarafından
Belki bi iki kilo  domates salatalık çıkar oda belki yani tutarsa. Başka bir karı varda bilmiyorsam lütfen bilen arkadaşlar söylesin :)
(101 puan) tarafından
Gelir için deyil canm ailecek vakit geçirmek icin araba alicaz tabi yine ufakdan simdilik
(101 puan) tarafından
Pazara götürüp satacak Halim yok canm adını üstünde hobi bahcesi çok şükür ufakdan tekrr araba alicaz şimdilik
0 oy
(5,292 puan) tarafından
Gönlu yok canim sonra pisman olup aranizda sorun olmasın bence zorlama sende 
(101 puan) tarafından
Ykya gnlu varda olmasa yapmaz benm ailemle knusmuyo ona kızıyorum knusmuyon ne diye bni öne suruyon
0 oy
tarafından
hobi bahcesi derken bisiler ekip bicmek icin mi yani.. satip etmiceksen bence araba satilacak bir durum degil bu.. ayrica abimler becerikli esim degil diosun ve bunu da esine belli etmissin, normal oyle davranmasi.
(8,254 puan) tarafından
Yukarda adama zaten bir sürü de saymış maşallah daha o kocadan ne beklenir ki yazık günah
(101 puan) tarafından
Çocuklarla zaman geçirmek istiyorum ufak defek biseyler yetiştirmek istiyorum oğlum topra ck seviyor bende seviyroum zaman geçirmek icn haftada bir iki kez becerikli derken ellerinden geliyo onlara yapdirmasini şyle diyorum bnu ona bu şekilde söylemiyorum o konuşmak istemiyor çekiniyor oysaki eşimi ck seviyolar bitane enisdemiz  diyolar ama benimki bildin buz dolabı onlara bişey demiyo ama knusmuyoda telefonda arayipda
tarafından
o oyle yetismis.. herkes ailesiyle icli disli sekilde yetismedi.. cevremde boyle ornekler var mesela kadin hergun ailesiyle gorusue esi kirk yilda bir yani oyle yetistiyse dusundugun gibi biri olamaz.. bence bu istegini yapan kocanin kiymetini bilmelisin, bu yzden asla arabasini satmaz yuzde 90 erkekler benmkide dahil
(101 puan) tarafından
Kendi ailesine oluyo sürekli arar ama minnet edmiyceksen beni niye öne sürüyon ben yaparm de abimle giderim de agrama gidiyo biseyde demiyo en çok ona kızıyorum bişey syleya konuşmaz hic
tarafından
valla nasil konusur bilemiyorum o da bir degisik :)
0 oy
(2,011 puan) tarafından
Hobi bahçesi için araba satmak ne kadar doğru orası tartışılır bence. 
(101 puan) tarafından
İlerde çocuklarımzada bı toprak zaman geçirmeleri biyer olsun istiyorum ufakda olsun bı yatirim olur onlar icn araba yi da alicaz insaAllah herkezin kendi fikri tabi eşimde öle düşündü ama minnet edmiyo sanki o zamn bna niye syleddiryon bende eşim olrak onun söylemesini istiyorum sadce

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 244 göst.
28 Ekim 2021 Diğer kategorisinde acemi_anne (74 puan) tarafından soruldu
+1 oy
11 cevap 604 göst.
0 oy
20 cevap 799 göst.
6 Mart 2022 Aile & Aşk kategorisinde Semos (410 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 384 göst.
5 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Nalankt (1,494 puan) tarafından soruldu