0 oy
390 göst.
Diğer kategorisinde (862 puan) tarafından
Cok kalın yapısı benim oğlan içmek istemedi nasıl veriirsunuz sulandirip mi yoksa benimki mi öyle kalın anlamadım 

3 Cevaplar

0 oy
(17,385 puan) tarafından
Ben meyve suyuna katiyorum. Zaten katarken görüyor. Unutursam hatirlatiyor. Vitaminimi unuttun anne diyor. 
(862 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim ya iştah açması için mi ben onun için istiyorum öyleyse eğer iştah açıyor mu
(17,385 puan) tarafından
Aslinda iştahı kötü değil ama yinede veriyorum.  Aslinda vitamin değerleri yüksek bir besin olduğu için bağışıklığını güçlendirsin diye aldik.  Bunu vermeye başladigimdan beri hastalanmadi çok şükür.
(862 puan) tarafından
Allah korusun hastalıklardan inşallah. Benimki dişten önce güzel yerdi ama diş çıkarmaya başladıktan sonra yemiir sınır oluyorum doktora söylüyorum birşey olmaz diye ama insan yesin istiyo
-Reklam-
0 oy
(1,430 puan) tarafından
Benim oglum 4 yasında bayılarak yiyor. Senin kücük mü bilmiyorum ama sulandırarak verebilirsin. Kızım 1 yasında henüz vermedim. Belki yogurtla verilebilir bilmiyorum ama. 
(862 puan) tarafından
22 aylık. Istah  açsın diye aldım onu bile yemedi
(1,430 puan) tarafından
Aslında cok guzel tadı tatlı cok lezzetli versem benimki kasık kasık yiyecek :) Biz kadın kendi yapmıs ondan aldık fabrikasyon falansa belki lezzetli değildir seninki canım ya ekşidir bilemedim iştahsız cocuk zor Allah yardımcın olsun canım
(862 puan) tarafından
Yok baktım tadına tatlı güzel beğendim benimki hay belki iştah açılır diye içmiyor:) gercekten çok zor ya Allah razı olsun
(1,430 puan) tarafından
:) O zaman zorlamayacaksın. En güzel iştah surubu ac bırakmakmıs canım. Benim de oglum ilk 2 sene zayıftı hiç zorlamadım aclıktan olmez diyordum hep sonradan bi acıldı iştahı simdi durduramıyorum masallah :)
(862 puan) tarafından
Maşallah inşallah benimkide sonradan açılır
0 oy
(1,845 puan) tarafından
Ben bunu bugun ağzındaki yaralar için verdim. Siz ne için veriyorsunuz?  Sulamdırdım çay sanıyor biz çay içiyoruz oda onu içti
(862 puan) tarafından
Istahi açılsın diye vermek istedim sulandırarak deneyeyim bari
(1,845 puan) tarafından
Direk şurup gibi özü verince cok acımsı tsdi öyle içmeyebilir
(862 puan) tarafından
Evet ya içmedi bende iştahı açılsın istedim birşey yemiyor sinir oluyorum
(1,845 puan) tarafından
Sen çay içerken ona da çay bardağıyla onu ver çay içiyo sansın biizmki öle içti. Gerçi jaö aylık bardağı tutabilir mi seninki bilmiyorum
(862 puan) tarafından
22 aylik öyle yapabilirim başka yapcak birşey yok
(1,845 puan) tarafından
Çok rahat yaparsın meyve suy diyip versen bile içer o

İlgili sorular

+1 oy
7 cevap 395 göst.
7 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Hatice000 (688 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 1,083 göst.
22 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Son_bahar (2,300 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 204 göst.
26 Mart 2024 Diğer kategorisinde Oykununannesiiiiii (42 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 176 göst.
10 Kasım 2023 Alışveriş-Hediye kategorisinde Premsesannesi (663 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,476,891 soru

24,175,360 cevap

336,084 kullanıcı

...