0 oy
335 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Bebekten önce mı sonra mı 

Yani demek şu ki bebek gelince karı koca daha ki çok birbirine bağlanıyor yoksa daha mı çok ayrı kalıyor 

Cevaplar için şimdiden teşekkürler 

15 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Çocuktan hatta çocuklardan önce daha rahattık istediğimizi istediğimiz zaman yapıyorduk kafamıza esiyordu oradaydık kafamıza esiyordu buradaydık hep bir birimizi düşünürdük ama ilk çocuktan sonda bu azaldı ikincide iyice bitti neredeyse ") eve gelince büyük kız bacaklarına dolanır küçük kucağına atılır bende öyle bakarım sıra bana gelsin diye "D
-Reklam-
0 oy
(369 puan) tarafından
Biz birbirmize bagliyiz ama cocuk olunca daha bi ilgiliyiz 
0 oy
(1,185 puan) tarafından
Erkeğe göre değişir bnce canım ❤ 
0 oy
tarafından
Kendi adıma söylim. Eskisi gibi değiliz daha çok çocuk odakliyiz şuan aman o ağlamasın onun canı yanmasın derken birbirimizi unutmuşuz ama asla oğlumu dünyalara değişmem iyiki gelmiş benim bebeğim.iyiki beni bulmuş 
0 oy
(138 puan) tarafından
Kizim bizi daha da birbirimize bagladi canim tam bi aile olduk ama ilerde ne olur bilinmez bunun icin cocuk yapılmaz bn kndime guveniyorum esimden ayrilsamda bakarim cocuklarima o yuzden anne olmak icin cocugumu yptim evliliğimi kurtarmak icin degil
0 oy
(3,146 puan) tarafından

Aslinda degisen bisey yok ama cocuk ilgi bakim vs anneye muhtac oldugu icin esler pek birbirine bosluk bulup ilgi gosteremiyo istese bile eskisi gibi serbest olamiyon. Ama bu durumda da beraber biseyler yapmak mumkun. Mesrla ben bebegi emziririm esim 2.5 yasindaki kizimi giydirir yada o bebegi sallar ben kizimi yikarim ortak aktiviteler bunlar :D

0 oy
tarafından
Eşten eşe değişir ama biz birbirimize dahada bağlandık 
0 oy
(773 puan) tarafından
Bizde şöyle oldu. Eşimle çok aşıktık birbirimize. Kara sevdalı gibi diyeyim. Çocuk olduktan sonra daha oturaklı bir sevgiye dönüştü. Ama ben bebekle daha çok ilgilendigim için uzaklastım gibi oldu. Şikayet eder zaman zaman
0 oy
tarafından
Sonra bence :)
0 oy
(6,680 puan) tarafından

Bebekten sora bencee<3

0 oy
(454 puan) tarafından
Eskisi gibi hatda eskisinden daha ilgili ben dogurdum kirkim cikana kadar annemlerde kaldim hep beni merak ederdi atesin yine varmi agrin varmi eve dondum yine oyle 
0 oy
tarafından
birbirimize bagliyizzz oncedende boyleydi ama oglum olduktan snraa daha bi baska oldukkk tamam cogu zaman birlikte zman geciremioruzz ama boyle daha guzel bence esim evden cikmak istemioo
0 oy
tarafından
Cocuk olduktan sonra iyiydik gine ama su aralar esimle pek iyi degiliz soguk duruyor anlam veremiyorum. 
0 oy
(3,443 puan) tarafından
Bence bebek olunca karı ve koca canlarını  verebilecek bi canlıyı ortak seviyorlar buda daha yakın bi ilişki oluşturuyor 
0 oy
tarafından

Yani soyle diyim cocuk olunca aramizdaki bag daha da gucleniyor ama ilgi odagimiz degisyo. Telefon da evde anca cocuklari konusur olduk bize az zaman ayirsak kafi:D

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,468,238 soru

24,055,569 cevap

329,893 kullanıcı

...