0 oy
110 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (7,369 puan) tarafından
Kızlar yine hava makinasına başladık kızıma küçükken kullanıyorduk şimdi tekrar hava vermemiz lazım ama sesinden korktu bu sefer bırakmıyor makinayı çalıştoralım napabilirim

5 Cevaplar

+1 oy
(54,529 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
Makinenin sesi de cok cikiyo ya 
(7,369 puan) tarafından
Sorma canım ya tutmuyor makinayı ellerin le itip ağlıyor
(54,529 puan) tarafından
Benimki büyük tv sesini cok acıyor kafam şişti diyo istemiyo insallah alisir canim ya
(7,369 puan) tarafından
İnşallah canım ya nefes darlığı var mecburiyetten kullanmak zorundayız
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ben çınara kulaklıkla cizgifilm aciyodum ha hoş makinenin sesini duyuyodu ama kulaklıkla oynarken anlamiyodu bişey
(7,369 puan) tarafından
Valla canım en son çare onu denerim tv den çizgi flim açtım ama yok ağlıyor istemiyor
0 oy
tarafından
Alışıyorlar neyı sevıyorsa onu izlet o sırada mesela benım kız telefondan kendı vıdeolarını ızlmeyı sevıyor 1 haftadır hava verıyoruz başlarda resmen elını ayağını tutuyordum suan hava verelım mı dıyınce telefonu alıp koşuyor oturuyor kucağıma 
(7,369 puan) tarafından
Valla tv de izliyor maşa ve koca ayı yı ama ittiriyor sürekli nefes darlığı olduğu için aralarda kullanıyorduk doktor önerisine tekrar başladık ama taktırmıyor
0 oy
(2,039 puan) tarafından
Kucağında oturtup o şekilde verin bir iki dakika geçince alışıyor 
(7,369 puan) tarafından
Yok canım denedim ittiriyor ya çizgi flim açtım yok itiyor
0 oy
tarafından
Ac biraz ilac koymadan uzaga koy biraz calissin baktin ses cikarmiyor oyle verirsin havayi
(7,369 puan) tarafından
Denedim onuda tatlım malesef durmuyor ya

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 111 göst.
0 oy
18 cevap 618 göst.
6 Temmuz 2020 Diğer kategorisinde Sni ck iyi anliyorum (909 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,496,206 soru

24,441,655 cevap

353,322 kullanıcı

...