0 oy
2,663 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (192 puan) tarafından
Kaynanam domates sosu falan hep gönderir bize.Ben istemiyorum, ısrarla gönderiyor. Yeni evliyim bu arada. İnşallah yazın kendi sosunu kendim yapacağım.Dün laf arasında hayat pahalı falan konuşurken, kaynanam dediki. Bizim evde ben tuvalet kagıdı kullanmam, hiç sevmiyorum dedi. Herkes mi böyle. Normal mi? Yaptıklarını yiyemem artık. 

70 Cevaplar

0 oy
(879 puan) tarafından

Ya allah aşkına b*ku nasıl suyla sıvamadan götürüyorlar mermerden bile fırça olmadan çıkmıyor :woot: önce tuvalet kağıdıyla silip sonra yıkansa tamam diyecem ama diğer türlüsü midemi bulandırıyor tırnak aralarına girer bee öfff:sick:

-Reklam-
0 oy
tarafından
Peceteyle temizlik olduğunu nasıl düşünüyorsunuz merak ettim doğrusu.. tuvalet temizliği sol elle yapılır ve sol elin kendini dezenfekte etme özelliği vardır. İslamiyet bize bunu emrediyor. Emrediyor diyorum çünkü taharet olmadan abdest olmuyor abdest olmadan namaz olmuyor kuran okunmuyor vs.. tuvalet kağıdı yada bez her neyse kişiye kalmış taharetten sonra kurulanmasi şart.. siz banyo yaparken bi tarafınızı yikamıyorsunuz sanırım... 
0 oy
(3,417 puan) tarafından
Kaynanan temiz mi değil mi onu bilemem ama senin bunu burda paylaşmam o kadar değişik ki Allah'ın seversen biz küçükken tuvalet kağıdı mı vardı annemiz gil zamanında ve koşullarında var mıydı peygamberler döneminde var mıydı demekki tuvalet kağıdı ve temizliği bir arada ilişkilendiremezsin. Elinden yemiyorsan yap beraber yeyin
0 oy
(54,089 puan) tarafından
Ellerini yikiyodur ya
0 oy
(4,739 puan) tarafından
Tuvalet kağıdı kullanmak zorunda değil ki ... eskilerden kim kullanıyor tuvalet kağıdı nadirdir elini yıkaması önemli... 
0 oy
tarafından
Ön yargı şu hayattaki en tehlikeli şeylerden. 
0 oy
(1,555 puan) tarafından

İıiyy taharet yapmayanin asıl kıçı kokar kaşınır iğrenç yaaa:woot:

0 oy
(1,629 puan) tarafından
Bende kullanmam yanı eskiden tuwaltte kagıdımı vardı bu nasıl bı dawranıs yanı ozman yeme alma bisey siz tuwaltte kagıdıyla silip mı cıkıyor sunuz namaza bile giderken abdestin once terhat alırız allah askına 
0 oy
(22,057 puan) tarafından
Insallah elini yikiyodur
0 oy
(1,405 puan) tarafından
Taharet ediyordur
0 oy
(969 puan) tarafından
Bununda giybeti olmasin ama yaaa 
0 oy
tarafından
Ee bende kullanmam siz tuvalet kağıdıyla mi temizliyorsunuz 
0 oy
(3,270 puan) tarafından
Bende WC de tuvalet kağıdı olmadan giremem özellikle adetliyken ve büyük tuvalet için çok gerekli şahsen ne var ellerinizi yikamiyor musunuz? Diyenler mümkünse adetliyken veya büyük abdestten sonra ellerinizi bir Güzel köpürtün yıkayın ve sonra koklayın mideniz alırsa gidip yemek yapın!!!
0 oy
(26,853 puan) tarafından
Zaten hijyenik olan yıkamak değilmi +? 
0 oy
(6,157 puan) tarafından
Abartma kadin sevmez sevmez demekki pis buluyor tuvalet kagidini ellerini de yıkıyordur çocuk degil hoş
0 oy
(2,563 puan) tarafından
Ne saçma bişi ya  bida bişi yiyemem demek kadinhazar elini yikardirrr bide sanki eskiyen tuvalett kağıdı vardiya sanki
0 oy
tarafından
Tuvalet olayinida duyduk ozaman halayyyyy 
0 oy
(1,610 puan) tarafından
Tuvalet kağıdı kurulanmak için. Yıkamadan kurulanmak bence daha pis. Yıkamak temizi. Bazı insanlar kurulanmaya biliyor. Mesela ben aklıma eserse kullanırım esmezse kullanmam kullanmadım diye pis olacak değilim ya namaz kılıyoruz 
0 oy
(2,718 puan) tarafından
Bunları buraya yazmanız ayıp bence
0 oy
(2,689 puan) tarafından

Kaynanama kulp takmak isterken ben :ermm:

Kadın sosunu falan yapıp gönderiyormuş sizi düşünmüş, senin tavrına bak. Tuvaletten sonra elini yıkamıyo desen amenna. Ama temizliği elimizle yapıyoruz sonuçta. Çocuğun altını temizlerken de elin değebiliyo, o zaman kendi yaptığını da yeme. Ya da ne bileyim, öyle düşünecek olursak, ağda yapan eli düşününce de insan o elle yapılanı yemek istemez... gibi... Örnekler çoğaltılabilir. 

İlgili sorular

0 oy
20 cevap 796 göst.
15 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde Aysegul&20 (7,061 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 276 göst.
10 Kasım 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 1,246 göst.
10 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde Papatya-ya (573 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 1,033 göst.