0 oy
2,596 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (192 puan) tarafından
Kaynanam domates sosu falan hep gönderir bize.Ben istemiyorum, ısrarla gönderiyor. Yeni evliyim bu arada. İnşallah yazın kendi sosunu kendim yapacağım.Dün laf arasında hayat pahalı falan konuşurken, kaynanam dediki. Bizim evde ben tuvalet kagıdı kullanmam, hiç sevmiyorum dedi. Herkes mi böyle. Normal mi? Yaptıklarını yiyemem artık. 

70 Cevaplar

0 oy
(8,339 puan) tarafından
Herkes böyle değil tabi ki ama elini yıkıyordur sonuçta demi.
-Reklam-
0 oy
(599 puan) tarafından
Taharet bezi kullanıyor belki
0 oy
tarafından

Belki havlu kağıt kullaniyordur lavaboda da, bide yemekle ne alakası var sonuçta yaptığı konserve domates ateşe giriyor mikrop olsa bile ölür takılma bu kadar erken yaşlanırsın çok ayrıntılı düşünürsen;)

0 oy
tarafından
Dışardan hiç yemek yemez misin 
0 oy
(1,412 puan) tarafından
Önce yıkayıp sonra ıslaklığı tuvalet kağıdı ile silersin dimi.?  Yani çıkışta elini sabunla yıkıyor ise kurulanıp kurulanmamasını çokta şey yapmamak gerek bu onun sorunu çünkü..
0 oy
tarafından
Tuvalet kagidi temizlemek icin degil kurulamak icindir. Eskiler hanim bezi kullanirlar kaynananda oyle kullaniyorsa yıkar ve kurutmak icinde onu kullanir bence hic hoş degil bu dedigin bari insanların tuvallete ne yaptığına karısmayın.
0 oy
(9,679 puan) tarafından

Domates sosundan tuvalet kağıdına nasıl geldi diyecektim:D

0 oy
(1,596 puan) tarafından
Bizmki kullaniyoda ne oluyo leş gb eli kokuyo dogumda yanmdaydi bebegi emzirirken yardm etti soylemeye utandm bu ne yaa belki de cocuk buyuzden emmeyi birakti 
0 oy
(18,513 puan) tarafından
Bende kullanmam ne var bunda
0 oy
tarafından
kaynanamin temizligini evinin temizligini hic begenmem. tozmus yerleri silmek supurmekmis asla bildigi seyler degil. ama kadindada kizindada banyo wc temizligi hastaligi var. her kullanimda ikiside wc yi domestosla yikarlar kokular sabunlar kafayi yemisler.5 er kez el yikamalar. baska yerdede asla wc kullanamiyorlar. pecete konusuna gelincede evde pecete yoksa wc girmezler beklerler :) o konuda temiz olduklarini bildigim icin hep icim rahat. bnce bir insan wc konusundaki hassasiyeti onemli  ben dikkat ederim sahsen.
0 oy
(14,412 puan) tarafından
Ahahahha yaharet bezi olurdu eskiden helalarda neneler kıçını yıkayıp onla kurulardı 

Kaynanan da da varmı bakbi
0 oy
(547 puan) tarafından
O zaman sen yikamayip silipmi çıkıyorsun ??eğer öyleyse o daha pis böle mahremiyeti ne diye post actinki? 
0 oy
tarafından
Ne var bunda insanlar o zaman sabun kullanmasın. Sonuçta peceteyle siliyorlar elleri kirlenmiyor deil mii.. O zaman kayinvaliden de size geldiği zaman yemek yemesin.. senin pis olduğunu düşünsün.. 
0 oy
tarafından
Domates ile tuvalet kagidini hic bagdastiramadim 
0 oy
tarafından
İnşallah muslukla taharetlrniyodur klozet varmı evinde
0 oy
tarafından
Yani totosunu yıkayıp sona elini yıkıyorsa guzelce sorun yok
0 oy
(163,443 puan) tarafından
eline diskilamiyodur sabunluyodur umarim hayat pahali diyipde sabun almamazlik yapmiyodur
tarafından
Puhahahha sevda öyle yapıyorsa yuh:))
0 oy
(12,271 puan) tarafından
Uzun zamandır sadece şöyle bir bakıp çıkıyorum karşıma çıkan şeylerde saçma sapan ben de evimde tuvalet kağıdı kullanmıyorum 

Araştır bakalım sol elinle taharet getirince güzelce yıkayınca mikrop kalıyor mu 

Bilmiyorsan öğren sol elde mikrop öldürücü özellik vardır 

Taharet bu yüzden sol elle yapılır 

Peygamber ler zamanında da tuvalet kağıdı vardı zaten biz cahil kalmışız 
0 oy
tarafından
Bana çok ters geldi yazdığınız ne var yani insanlar taharet alır çıkışta da elini sabunla yıkar oldu bitti ne kokusundan bahsediyorsunuz iyice yıkadıktan sonra neden kalsın ki ve burda böyle bi post açmanız da çok yanlış ayıp yani 
0 oy
(736 puan) tarafından
Ne saçma muhabbetler ve yorumlar bunlar ya *** muhabbeti mi yapmak için kullanıyorsunuz burayı

İlgili sorular

0 oy
20 cevap 792 göst.
15 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde Aysegul&20 (7,011 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 272 göst.
10 Kasım 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 1,199 göst.
10 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde Papatya-ya (573 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 986 göst.