0 oy
222 göst.
Diğer kategorisinde (1,030 puan) tarafından
Diş buğdayında neler yaptınız birde  doğum günüyle diş buğdayı aynı anda yapılsa nasıl olur 

7 Cevaplar

0 oy
(1,950 puan) tarafından

Dis bugdayi ne :ermm:

Dun biri 6 aylik kina yapıyordu bebeğine.

Dis kutlaması neden var ki :angel:

(1,030 puan) tarafından
Diş hedigi de derler dişi çıkınca yaparlar bizde de hiç mi duymadın kız :D
(1,950 puan) tarafından
Yok be :D
(1,030 puan) tarafından
6 aylık kınayı da kız bebeklerine yaparlar ama bizim adetimizde yok :)
(1,950 puan) tarafından
Bizim bebelere biz bisey yapmadık yaw :D
(1,030 puan) tarafından
İlk çocuğum ya çok hevesliyim kız ondan :D doğum gününde ayrı olarak hedik yapicam birde hediyelik yaptırırım
-Reklam-
0 oy
(1,062 puan) tarafından
5 ay sonra oğlumun doğum günü ilk dişini de çıkardı bebek görme sünnet mevlidi dis buğdayı doğum günü hepsini toplu yapicam hiç kimse gelemedi bu kadar adamı tabiki eve toplamiycam sitenin sosyal tesisini süsleyecek :)
(1,030 puan) tarafından
Benimki 11 aylık dişinin ucu daha yeni gözüküyor  :D
0 oy
(1,033 puan) tarafından
Hediginde hedik yaparız tatlı pasta kurabiye kısır Allah ne verdiyse
(1,030 puan) tarafından
Ya zaten doğum günü yapacağım ben ozaman bunlardan olacak diş hedigi için hedik yapıp süslencek bunu ben yapsam olurmu birde farklı birşey yapilirmi pek bilmiyorum da :D
0 oy
tarafından

Biliyorumda, nasıl yapıldığını bilmiyorum. Ama çok severim. 11-12yaşıma kadar her dişim çıktığında annemden isterdim. O da beni kırmazdı ya bitanedir.:D

(1,030 puan) tarafından
Ne güzel :D ya ben oğlumun doğum gününü kutlayacağım 1 ay sonra dişinin ucu çıktı nerdeyse uzamana çıkar hedik yani buğday yapicam onu süsleyecegim hediyelik yaptırıcam ayrı olarak başka ne olabilir  :D
0 oy
(2,564 puan) tarafından
Ben yaptım canım mevlit yapamadım çok icimde kalmıştı pandemiden dolayı sonra dış buğdayı yaptım pasta yaptırdım ikramlık hazırladım buğday pişirdim yedik kalanı kuşlara verdik daha sonra bebeğin önüne kuran makas kalem değişik meslekle alakalı şeyler koyuyorsun işte bebek hangisini alırsa o meslek yapicak derler tabi burası işin şakası  güzel değişik oluyor 
(1,030 puan) tarafından
Canım benim çok güzel anlatmissin teşekkür ederim öncelikle ben ogluma zaten doğum günü yapicam doğum gününu kutladiktan sonra diş hedigi yapsam nasıl olur sence
(2,564 puan) tarafından
Yani bence telaş yapicaksin iki kez ama tabi çok istiyorsan içinde kalmasın yap canım
0 oy
tarafından
düzenlendi

Çikolata buketi de yapa bilirsin

(1,030 puan) tarafından
Doğum gününe zaten yaptıriyorum birşey hediyelik çikolata afiş vs. Doğum gününü kutladiktan sonra diş bugdayini yapicam  aynı gün içinde yani :D hediyelik ve diş hedigi yapsam yeterli heralde çünkü doğum gününe zaten birsuru şey hazırladım aldım
0 oy
(2,127 puan) tarafından

Benim oğlan on aylık olacak diş görünüyor çıktı çıkacak bizde düşünüyoruz tam detaylı bilmiyorum öğrenecem yaşayıp :D

(1,030 puan) tarafından
Benimki 11 aylık olacak 10 gün sonra daha ucu gözüküyor jsjsjs doğum gününü kutlarken ayrı olarak hedik ve dişle alakalı hediyelik versem yeterli olur heralde :D
(2,127 puan) tarafından
Evet sen bilirsin kız :)

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 477 göst.
28 Aralık 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 181 göst.
14 Kasım 2023 Alışveriş-Hediye kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 200 göst.
0 oy