0 oy
407 göst.
Diğer kategorisinde (278 puan) tarafından
Esim ben giyindigim zaman yada kendime baktığımda hemen kendiside güzel olmaya çabalar saçını falan yapar sonrada der sen yine benden güzel oldun halbuki kendiside yakışıklı yani bnde ona fikir veririm bak bunu giy yakışıyor die bnde aslan burcuyum istemiyorum istiyorum ki özgüveni olsun yanimda 

Bide aramızda yaş farkı var bn 19 yaşındayım o 30 dışarı çıkınca baban abin sanacaklar die korkuyorum diyor 

11 Cevaplar

0 oy
tarafından
Üzüldüm eşin adına nıye kendını böyle hıssedıyor, sen böyle hıssettırıyor olabılır mısın ona? Yaş farkınız çok evlenmeden önce böyle demıyor muydu
(1,045 puan) tarafından
Bende bunı yazacaktm acaba farketmeden eşine böylemi düşündürüyosn
tarafından
Buyum ıhtımal oyle cunku ya bıyerde şaka da olsa gencım guzelım vs bısey demıstır adam da o kaldı heralde
(278 puan) tarafından
Kesinlikle hayır o kendini kastikca bn diyorum sende yakisiklisin yani ben tam tersi hissettirmiyorum
(1,045 puan) tarafından
Mesela bendede şu kaldı eşim sakalını kesince ergen çocuklar gibi oluyo sakallıyken benden büyk gösteriyo ama sakalsız oldugu bi dönem eltim yanında cocugn gibi duruyo dedi :Dd şimdi kesinlikle sakalını kestirmiyorn
-Reklam-
0 oy
(7,934 puan) tarafından
Bnce eşine bunu sen hissettiyosun o sana göre giyinecegine sen biraz onun denginde giyinsen orta yolu bulursunuz bnce
0 oy
(634 puan) tarafından
Hayatının hatası olmaz inşallah bnde 19 yaşında evlendim eşim 33 yaşındaydı hala anlasamiyoruz ama bide bnmki ruh hastası tabi oda var
(278 puan) tarafından
Sanki bnmki çok farklı
0 oy
(1,571 puan) tarafından
Aradaki farka bakilirsa böyle dusunmesi normal erkekler kadınlardan daha cabuk düşüyorlar
0 oy
(1,571 puan) tarafından
Aradaki farka bakilirsa böyle dusunmesi normal erkekler kadınlardan daha cabuk düşüyorlar 
0 oy
(7,814 puan) tarafından
Onun yaşı normal otuz yaş zaten erkeğin yeni olgunlaşmaya başladığı bir yaş ama sen çok küçüksün niye bu kadar erken evlenme derdine düşüyor bu kızlar şimdiki zamanda anlamıyorum herhalde bir kariyer hedefi olmayınca evlilik cazip geliyor ama orta yaşa gelince pişmanlık başlıyor niye bu kadar erken evlendim diye umarım sizde böyle olmaz.
(278 puan) tarafından
Ben mecburdum ailem yüzünden yoksa bnde okumak için çok çaba harcadım ama boşa
0 oy
(850 puan) tarafından
Eşiniz komplekse girmiş..belki sizden hissettiği bazı şeylerden ya da kendi kendine özgüvensizliğinden dolayı ama bunu çözümleyebilirsiniz..bir iş yaptığında takdir edin, yanında kendinizi çok iyi hissettiğinizi söyleyin..siz de tabi mi kendinize bakın ama onun kendini kötü hissedeceği düzeyde olmasın, orta yolu bulun..
0 oy
tarafından
Sen bir ara aldatıldım postu açmış mıydın ben mi yanlış hatırlıyorum msj falan yazmıştın eşine 

Afettin mi eşini
(278 puan) tarafından
Evet cnm hamileyim affetmeden napicam gidecek yerim yok bide sevdiğim için sans verim dedim
0 oy
tarafından
Çok saçma ya cirkin olsa nolur eşin değil mi yaş konusunu ç3mu konusuyosunuz acaba. Ben de 23 yasındaym görsen 18 19 dersşn esim 31 ama hiç böyle bi muhabbet gecmedi aramızda
0 oy
(2,127 puan) tarafından
Eşinin çocukluğunu ve ailesini bilemem ama ben kendi eşimden örnek vereyim belki ortak bir nokta bulursunuz. Aramızda yaş farkı yok, kendisi gayet yakışıklı, kilo sorunu olmayan biri. Ben de kendimce güzelim ama hep kilo sorunum vardı. Bunları yazmamın sebebi onun hissettiği gibi bir durumun olmaması. Eşim sürekli saçım oldu mu? Pantolon güzel durmuyor. Yakışıklı değilim. Burnum çok çirkin vs der. İltifat bekler, onaylanmak bekler. Bana başlarda çok gıcık geliyordu. Yani yakışıklı adamsın sürekli sürekli bu eziklik psikolojisi çok yorucu idi. Başka bazı sorunlar nedeniyle psikolojik destek aldı ben de ailesini tanıdım ve anlaşıldı durum. Evin en küçük çocuğu; sözüne hiç değer verilmemiş, yok sayılmış, hiç ama hiç takdir edilmemiş. Bir kez bile aferin oğlum sana dememişler. O yüzden böyle bir psikolojiye bürünmüş. 

Belki eşiniz de böyle bir çocukluk yaşamıştır. Ben eşimi bildiğim için o sormadan iltifat ederim, takdir ederim. Siz de böyle bir yol izleyebilirsiniz. 
(278 puan) tarafından
Esim mi kız bn her konuda eşime övgü yagdiriyorum cevrede öyle söylüyor yani iş konusunda falan becerikli oldugunu
(2,127 puan) tarafından
Çocukluktan gelen bir eziklik, takdir görmeme var ise hayat gerçekten çok zor. Basit gibi görünen bu durum bazen depresyona, bazen ihanete, bazen şiddete sebep olabiliyor.

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 534 göst.
28 Kasım 2022 Aile & Aşk kategorisinde Berna_06 (2 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 471 göst.
3 Eylül 2022 Aile & Aşk kategorisinde Saadett (53 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 251 göst.
29 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde Elifflz (65 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 898 göst.