0 oy
2,280 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (294 puan) tarafından
Sogan biber kavurdum kuşbaşı attım salçam hazır salça yeni açtım ekşi degildi 10 dakika haşladıgım fasulyeyi koydum su ekledim pişirdim bildigin limon sıkmış gibi ekşi neden olabilir anlayamadım

10 Cevaplar

0 oy
tarafından
Benim de geçen gün yaptım da aynısı oldu bence salçadan oluyor bu şekilde
(799 puan) tarafından
Şeker ekle cnm
tarafından
Bende şöyle bir tezatlık var ama yaptım fasulyeyi tuzu aceleyle doldurmuşum hemde normal tadıda ekşi sobra baktım tuzu ne bastırır limon yazıyordu biraz daha limon sıktım iyice ekşidi :))
-Reklam-
0 oy
tarafından
Yüksek ihtimal salcadan başka neden olabilir ki 
0 oy
(6,848 puan) tarafından
Rahmetli dedem aklıma geldi kuruya limon suyu döküp döküp yerdi:( 

Bnce aalcadan Cnm tadına bakiver bı bnce
0 oy
tarafından

Salcadan oluyor canım o 

Bide fazla koydu isen salçayı 
Bazen de salcanin tadı öyle oluyor 
0 oy
tarafından
Salçadandır cnm      
0 oy
(748 puan) tarafından
Salça fazla lactiysa yapabiliyor
0 oy
(799 puan) tarafından
İçineşeker koyarım ben ekşiliği alır cnm domates yade salçadan kaynaklı olur.

1 bilemedin 2 çay kaşığı şeker eklerim salçayı kavururken
0 oy
(278 puan) tarafından
Ne salçası cnm domates mi
0 oy
(163,444 puan) tarafından
paket salcadan oyle oluyo
0 oy
tarafından

Salçayi  az fazla koysan eksilesir  ben Malatyaliyim Salçalı yağlı yemekleri severiz ama eşim.rahatsiz olur o yüzden salcayi eğer seviyor  ve yemeğini kırmızı seviyorsan az tatlı toz biber ve bir kaşık Salça koyuyorum şimdi süper oluyor 10 nümeroooooo  5 yıldız :)

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 359 göst.
31 Ocak 2022 Yemek-Tarifler kategorisinde Mona Lisa (1,129 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 592 göst.
0 oy
2 cevap 82 göst.
0 oy
3 cevap 134 göst.
5 gün önce Diğer kategorisinde Ygzkaan (27 puan) tarafından soruldu

Kategoriler


1,472,073 soru

24,106,696 cevap

332,731 kullanıcı

...