0 oy
461 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Önce kocayı al pış pısla sonra ailesini arkadaşım çok güzel söyledi evlilik kendine bakamayan erkeği evlat edinmek gibi birşey sizler neler düşünüyorsunuz bu konuda evlilik nedir sizce 

15 Cevaplar

0 oy
tarafından
Evliliğe göre tanım değişir. 
-Reklam-
0 oy
(8,579 puan) tarafından
Valla fikirler uyustuktan sonra herkes gorevini yerini bildikten sonra evlilik güzel şey 
tarafından
Çoğu kişilerin fikri zikri uyuşmuyor zıt kutuplar birbirini çekmiş nedense
0 oy
(7,933 puan) tarafından

Evlilik bir kadın ve bir erkeğin karı-koca rollerini edinerek yaşamlarını birlikte geçirmek ve soylarını yasaların koruduğu bir kurum içerisinde belirli statüye sahip çocuklar dünyaya getirerek sürdürmek üzere oluşturdukları bir ilişkiler sistemidir.

Yani hayatin dunyanin dinimizin kanunu bu kendine bakayan erkegi evlat edinmek biraz tuhaf bi dusunce

tarafından
Türkiye'de bu düşünce ne kadar geçerlidir çoğu soruda bile evliliklerin içinde ailelerle yaşıyorlar
0 oy
(4,088 puan) tarafından
Niye pışpışlıyorsun ki canım ya bence nasıl alıştırdıysan öyle gider bana göre bu evlilik değil ki ben kocaya bebek muamelesi yapılmasını hiç sevmem herkes kocaman yetişkin evlilik kocaya anne olmak değil arkadaş olmaktır eksik kalan yerleri tamamlamaktır her işi birlikte yapmaktır bi şeyleri birlikte yaparken mutlu olmaktır 
tarafından
Ben pispislamiyorum kendimden örnek vereyim iki ay sonra ise baslayacagm annem hasta bakamaz bende hem akrabam hem komşuma biraz para vereyim baktirayim dedim annemin gönül koyacagini düşünmüyor musun diyor ya annesi köyde yaşıyor ve çocuk bakımından hiç anlamiyor ne diye annesine emanet edecekmisim mahvetsin diye mi çocuğumu ozaman işi bırak diyor sırf annesi gönül koymasın diye işi bırak diyor sanki eve bakabilecek tek başına
(4,088 puan) tarafından
Annesi nasıl köyden gelip bakacakmış ya
tarafından
Bizimle kalacakmış gerekirse hergun annesini götürüp getirecekmis kafa kalın benimkinjn zaten yeni doğum yapınca kalsın diye diye kaldı sutten kestirdi kadın annelik yaptırmadı bana evhamiyla safligiyla cahilligiyle birde ben bu kadına çocuk emanet edeceğim
(4,088 puan) tarafından
Çalışma o zaman canım kendi kazansın siz yiyin
tarafından
Her ay 1000, TL ödüyor asgari ücret alıyor babamın evinde oturuyoruz pazar yapmayiz babamlardan alırım çoğu şeyi çocuğun bazen sütünü bile ailem alır elektrik faturamizi öderler ilk kez geçen ay biz ödedik başka evin kirasindan 500 TL verirler daha bana ama biz kenara para atamayiz adam gider parliement içer
0 oy
tarafından
Tek kelime sabır
tarafından
Sabirda yorulur be
0 oy
tarafından
Bence gayet güzel bişey:))) haha
tarafından
İnşallah hep boyle güzel geçsin :-D
0 oy
(2,578 puan) tarafından
Bi odunu yontsaydım simdiye sanat eseri olmuştu
tarafından
Sanat eseri çıkarmak için önce sağlam bir sanatçı olmak lazım şekerim bir sanatcida kolay yetişmiyor :-D
0 oy
(2,528 puan) tarafından
Benim için cennet çok şükür ❤️
tarafından
Maşallah
0 oy
(2,525 puan) tarafından
Evlilik çok ciddi bir mühessedir bana göre 
tarafından
Öyle deyince mesaisiZ iş yeriymis gibi algılıyorum :-D
0 oy
(3,443 puan) tarafından
Evlilik çok hoştur ama boştur :sjsjsjs
tarafından
Yaşasın özgürlük :-D
0 oy
tarafından
Benim için hayal kırıklığı
tarafından
Şu an ki aklım olsa yolumu değiştirirm ama saf gibi sevdim inandım ailemi bile dinlemedim
tarafından
Kaçtın mi kız demekki aileler onaylamiyorsa bir bildiği olduğu için
tarafından
Kaçmadım ama onaylamadıkları bir evlilikti. Aglaya aglaya direttim onlarda dayanamadı kabul etti çok pişmanım çok
tarafından
Kaç yaşındaydın canım .. insan sevince hiç birşeyi gözü görmüyor bende o yoldan geçtim birde kader kısmet işi senin nasibinmis evlenmisin benim verilmiş sadakam varmış diyeyim artık direttim direttim en son ailemin sözüne geldim nişan attım
tarafından
24 yaşımda nişanlandım 25 imde evlendim. Bugun yani 9 mart doğum günüm 30 oldum hiç mutlu değilim
0 oy
tarafından
Evliliği tek kelimeyle anlatmak isteseydim huzur derdim. 9. Yıldayız bu yıla kadar çok zorluk kavga vs yaşadık ama her sabah kalktığımda yanımda eşimi görünce mutlu olurum. İşten gelceği saati bekler kapıda karşılar sarılır öperim. Pazar olsada evde vakit geçirsek derim. Bazen kızları annesine bırakır markete gideiz el ele tutuşuruz hala ilkgünkü gibi heycanlandığımı hissederim. Normlade ben bebek arabası o büyük kızıma bakar dışardayken. 14 yaşında tanıdım 18 de evlendim hayatta verdiğim tek doğru karar
tarafından
İlk göz ağrınmiydi canım ne güzel bu hikayeleri duydukça umut hep var diyorsun inşallah ölene kadar böyle devam eder
tarafından
İlk sayılır diyelim. Evlenmeden önce bir ömür bir erkekle geçmez diyodum. Ama o işler öyle olmuyomuş
0 oy
tarafından
Zoru kolaylaştırmaktır evlilik 
0 oy
(25,177 puan) tarafından
Yaşadığın evliliğe bağlı. Benim için evliliğim hayatımda yaptıgım en güzel en doğru şey. 
tarafından
Bu iyi adamları bulanlar kaç yaşında evlendiler ki genelde genç yaşta kapiyorlar :-D ben durdum durdum turnayı gözünden vuracağım yerde başka yerinden vurmusum diyorum
(25,177 puan) tarafından
Hahaha neresinden vurdun kız turnayı. Ben 24 te evlendim 22 de tanıştık
0 oy
(9,610 puan) tarafından

Bence öyle değil tani herkes için farklıdır ama ben kendine bakamayan erkegi evlat edinmedim aksine çok şükür esine evine çocuklarına bağlı sevgi dolu merhamet yüklü ve sorumluluk sahibi bi eşim var,eşim benim dünyadaki cennetim çocuklarım da o cennetin en değerli meyveleri :)

İlgili sorular

0 oy
14 cevap 311 göst.
17 Temmuz 2025 Diğer kategorisinde Bambam (251 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 374 göst.
0 oy
30 cevap 428 göst.
3 Temmuz 2025 Aile & Aşk kategorisinde Esra kurucu (192 puan) tarafından soruldu
+2 oy
5 cevap 150 göst.

Kategoriler

1,467,439 soru

24,044,726 cevap

329,298 kullanıcı

...