Selam bayanlar. Ben 1 yillik evliyim kayinvalidenle cok iyi geciniyoruz allah var cok yardimci oluyor ve cok iyi bir insan kanka gibiyiz desem yeri vardir :) ama bazen sinir oluyorum gecen yaz evlendim bisey yapamamistim bu yaz kis ocin hazorlik yapmak istiyorum domatestir barbundur falan kaynanam yapma ben yapar veririm diyor ben kendim yaparim diyorum ama illa yaptirtmiyor hatta benden habersiz domates yapmış fazladan bana getirdi 10 kavonoz ama ben kendim yapmak iatiyorum hala yapma diyor sinirlerim bozuluyor sizce napmaliyim
Ay canım boşversene yaa ilerde zaten yapıcaz şimdi yapan varken hiiç iş arama kendine hamilesin diye seni düşünmüş kadıncağız.benimkide evlendiğinden beri yapar verir bu güzel bişey yani ne kaynanalar var burada görüyoruz şükretmeliyiz bence
Oh ne güzel. Keşke bizimkisi yapsa böyle. Bizim kaynanamgil 1 yemeği 1hafta yerler evde yemek yapmaz.misafir gelir .misafir kendi kalkıp yemek yapar .degil konserve veya kışlık hazırlamak. Bunlar kadar pinti ve cimri insan tanımadım hayatımda ben.biz kaynana ile alt üst oturuyoruz bazen aşağıya indiğimde 1 bardak su içmeye korkarım. Kendi evime çıkıp içerim. Düşün o kadar cimri yanı.
Cnm daha ne ıstiyon ne güzel işte ama çok kendin istiyorsan yapmayı yap o ne karışıyor senin evine ha ön varken çekiniyor san akşam yap gelip gözetleyecek değil ya
Bulmusta buluosun hee opup basina koyman lazim oyle kaynanayi ne diye sikayet ediosun insanlara yaranilmiyor gercekten kiz hergun kac tane sikayet gelio.buraya kaynanayla ilgili kadincagiz senin iyiligini dusunuo sakin hic bisi deme kaynana kiymetini bil bas taci et onu benden solemesi
Canım burda eşinin ailesinden çok dert çeken arkadaşların yazdıklarını oku gözlerini kapat ve empati yap bence. Ne güzel kayınvaliden sana yardımcı olmak istiyo belki yorulma diye. Bence onun verdiklerini al, çok gerekirse içinde kalmasın sende biraz yap hep beraber ağız tadıyla yersiniz. Bi kışlık için ağız tadınız kaçmasın ;)
Ya artık bazı problemlere ağlıyımmı gülüyümmü bilemiyorum bacım Derdin yok sen kendine dert mi arıyon senikinede artık kusura bakma ama nankörlük denir kadıncagiz ne güzel ben yaparım demiş daha ne istiyon
Iyilik yaramıyor heralde size millet neler çekiyor bunu mu şikayet ettin
Sende bulmuş bunuyosun be kardeşim insan oglu gerçekten memnun olmaz
İyilik yaramıyor dedikleri bu olsa gerek daha ne istiyosun
1 yili gecti evleneli daha kaynanamdan 1 liralik bisey gormedm evine giderm ac gelirim hamileyim gecenlerde gece rahatsizlandm arabayi istedik taksiye binin araba yok dediler bende tamamen iliskimi kestim esimde gorusmek istemiyo kendi istegiyle yani sana yapilan maddi manevi destege hic sikayet etme ne guzel hazir ayagina gelmis
Valla canim oyle kaynana bulmussun op basina koy yani
Herkese nasip olmuyor keske benim kaynanamda oyle olsa hamile halimle her isi bana yaptirio evini bile ben temizliom
Sanada iyilik yaranamıyor kardeşim ya bulmuşsun bal gibi kaynanayı daha ne istiyorsun ki? Senin yorulmanı istemiyor işte
Aslinda guzel bisey ama sinir oluyorsun madem evine bisey yapacakken neden soyluyorsun bak o senden habersiz yapabiliyor sende yap al bikac kavanoz buyur annecim bak nasil olmus de yapmadan once soyleme tabi hep tas koyan olur
1,488,379 soru
24,329,399 cevap
345,624 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın