0 oy
158 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (988 puan) tarafından
tarafından yeniden kategorilendirildi
10 aylık olmasına 1 hafta var küçük tırtılıımm hiçç ama hiiç durmuyo aşırı huysuz yürüteçte yerde kesinlikle ben olmadan durmuyo yeminle zayıfladım elimin üzerindeki damarlar gozukuyo artık okdr zatıflamısım demekkı siz nasıl oyalıyosunuz bebişleri üst dişler de şişmiş çıkcak galıba o cıkana kadar zorlayacak bizi 
notu ile kapatıldı: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

1 cevap

0 oy
tarafından

:angel:kiz bana ne dmeeli kzim 2 buçuk yaşında oğlum 13 aylık yeni bebisim 15. Günlük sabah sırayla kahvaltı ustlerini değiş arada bebeğe koş sonra oğlumu öğle uykusuna yatr yemek ver gece sırayla yatır şimdi bebek yatmış kziiminyatirdim birazdan oğlumu yatiracam kayananmda yardım eder ama anne olarak en çok ben canım valla 15 gündür uykusuzluk ben perişan ama Allah yardım ediyo canlari sağ olsun ❤️

(988 puan) tarafından
Sen anlatırken ben yoruldum Allah yardımcın olsun ınsallah canım çok küçükler keske az ara vermeseydin
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 436 göst.
20 Şubat 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
10 cevap 286 göst.
16 Ocak 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Kumsal1 (3,460 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 248 göst.
8 saat önce Diğer kategorisinde iiiinciiii (3,062 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 216 göst.
14 saat önce Diğer kategorisinde whitew (148 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,476,876 soru

24,175,216 cevap

336,070 kullanıcı

...