+1 oy
2,092 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (294 puan) tarafından
Neymiş 3 düşügü olmuş süte oturmuş adetten sonra içi temizlenmiş sonra eşim olmuş allahım kırmak da istemiyorum gitmiş 5 lt süt almış gelmiş ille otur için temizlensin der bende olmaz vs dedim baktım hala ısrarcı haftaya kontrole gidecem sonra yapayım dedim sussun diye delirtcek beni :)

52 Cevaplar

0 oy
(436 puan) tarafından
Benim bildiğim sütün içine oturmak değilde maydonoz süt buharına oturuluyor sanki. 
-Reklam-
0 oy
(3,417 puan) tarafından
Süt içme sevgim bitti biran gözümde canlandı :)))
0 oy
(13,306 puan) tarafından
Vallahi gönlü olsun diye oturur insan büyüklerin bildikleri vardır. Tienzin airiz diye pedi var bilinmeyen bilinen tüm kadın hastalıklarına iyi geldiği kanıtlanmış sebepsiz düşüklere gebe kalınmamalara çözümü olmuş bir pedle hamile kalan var yani. Tavsiye ederim. Ben de dün kullanmaya başladım konforu çok çok iyi varla yok arası ciddi ciddi 
0 oy
(781 puan) tarafından
Sonuçta içine sikmayacak yap sanki yapmasanda yaparım hatrin için de yapma bubyuzden zitlasma cunki o buna inanmis iyi niyetle yapiyo art niyeti yokki o yüzden kirma
0 oy
tarafından
Yapıp yapmamak sana kalmış tabi nimetir yapılmaz ama bizim burda çoğu kişi yaptı enfeksiyonumu ne temizliyormuş ne hata içine değişik değişik şeyler katanlar da oldu
0 oy
tarafından
Yazık günah nimettir ya aklı nasıl çalışır o kadının
0 oy
(25,181 puan) tarafından
Günah ya günah ne cahil cüheyla insanlar var ya nimete oturulmaz hiç mi öğrenmemiş koca kadın
0 oy
(163,382 puan) tarafından
gunah kiz nimet sonucta
0 oy
(1,399 puan) tarafından
Kuzum içine karabiber maydanoz koyucan kaynayacak 1 litre süt  kaynadiktan  sonra altın ciplak halde bacaklarının arasına koyucan buharina durucan üzerinde battaniye alican  gerçekten temizliyor öyle pis bir akıntı geliyorki
0 oy
tarafından
tamam de al sütü yoğurt yap :) 
0 oy
tarafından
Otur işte sen de sütün litresinden haberin var mı? Hele kaynanan gitmiş almış seni düşünmüş ben olsam otururdum ne olacak millet süt banyosu yapmiyor mu?
0 oy
(4,893 puan) tarafından
Onun yerine maydanoz kaynat buharına otur
0 oy
tarafından
Bunu duymuştm ama yapmadm 
0 oy
(20 puan) tarafından

kız o süte oturma değil :) ahahah 

süt buğusu diyorlar ona süt ün buharinda hafif oturur gibi yapıyorsun , üzerine içinde eğer iltihap vb. şeyler varsa dökülür mantığındalar :) 

güldüm gectim bende ama benim arkadaşın birisi  maydonoz kaynatti buharına oturur gibi yaptı arkasından iki gün sonra süt nüfusuna oturdu o ay hamile kaldi.. ben tabiki buna inanmadım Allah verecek mis oldu ama . süt buğusu maydonoz bugusuda sebebi olmuş oldu işte :)))

(15,089 puan) tarafından
Balım annemin de ben böyle olmuşum 6 sene sonra
0 oy
(105 puan) tarafından
Dogru kiz o icinden saril saril enfeksiyon akiyor denedim walla :)))
(1,247 puan) tarafından
Eski post canım nerden buldun :))
(105 puan) tarafından
Wii baya eski ustteydi demekki yorum yapilmis :))))
(1,247 puan) tarafından
Sen yapınca yeni yorumlar gelmiş :))
(105 puan) tarafından
Pardon aşko walla :)
(1,247 puan) tarafından
Benim değil zaten canım nerden bulduğunu merak ettim :)))
0 oy
(802 puan) tarafından
Ya bende şey duydum.ibni sınavın mis koy yumurtasi haşlayıp ezik beze sürüp vajinanizda bekleteceksiniz valla  bende bilemedim napsin iste care söylemeye calisiyordur
0 oy
tarafından
Bende öyle hamile kaldım canım 
(4,893 puan) tarafından
Saman kaynatıp oturttular beni de rahme giden damarlar sertmis bu yuzden sperm rahme ulaşmıyormuş:) yaptım 6 gün oturdum. Bide doktor klomen vermişti onu da aynı zamanda kullandım. O ay hamile kaldım hemde ikizlere:) saman artı klomen :))) tabi Rabbimin takdiri ol dedi oldu
tarafından
Saman nasıl oluyor canim onu da bi tarif et hele☺☺
(1,247 puan) tarafından
İçine ebe gömeci ve saman koyman gerekiyor
(4,893 puan) tarafından
Ben sadece saman bulabilmiştim. 6 gün boyunca Kaynatıp leğene süzüp  icinde oturdum yarım saat .  7.gün belime ve karnıma bal ile masaj yapılıp sarıldı yumuşasın diye. O süreçte klomende kullandım. Bi hafta sonra evime döndüm o hafta hamile kalmışım:)
(1,247 puan) tarafından
Ablama Bi defa yapıldı sonra ayaklarından yukarı kaldırdılar o ay hamile kalmıştı
0 oy
(6,435 puan) tarafından
Aman otur ne kaybedersin canım belki de olur eski yöntenler hep kötü olacak değil ya hem sütede oturmadım demezsin :)
0 oy
(2,685 puan) tarafından
Benim bildigim.eskiler genital bolgede mantar hastaligi kaşinti olunca yaparlarmiş faydasinida gorurlermiş ama gunumuze gelenece evrim gecirmiş demekki cocuk olma şeyine kadar gelmiş kiz otur ne varrr :))) benim kaynanamda gobegi duşmuş kirmizi kurdale baglasin diyolardi hergunn gelin olmuş gidiyorsssssunnndan sonra kirmizi kurdale baglamalara doyamamişlar gobuşumu yeniden gelin ediyolar :)) eskilerin inanişlari bitmiiiii
(2,685 puan) tarafından
Bulent ersoy geldi aklima kadin işi biliyomuş bak hergun sut banyosu yapiyodu :)))))
0 oy
(1,295 puan) tarafından
İçini temizlemez enefksiyon varsa soğan Kuru iyi gelir doğal antibiyotik ama ben olsam kaçırmam doğal süt banyosu keyfini çıkar 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 500 göst.
28 Ekim 2023 Aile & Aşk kategorisinde Selin demirci (2,203 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 260 göst.
8 Kasım 2022 Aile & Aşk kategorisinde sweetlady (890 puan) tarafından soruldu
+2 oy
37 cevap 1,370 göst.
17 Ağustos 2022 Aile & Aşk kategorisinde rtnhumeyra (1,724 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 689 göst.
8 Eylül 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,470,434 soru

24,085,713 cevap

331,459 kullanıcı

...