0 oy
546 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (192 puan) tarafından

Merhaba hanımlar. 2. Bebeği kaç saatte nasıl doğurdunuz? Benim az kaldı merak ettim. Teşekkür ederim hepinize :D<3

15 Cevaplar

0 oy
(163,444 puan) tarafından
bunu bende merak ediyom ilk tam 5.saatte dogmustu
(1,610 puan) tarafından
Benim de ilk doğum 10 saat sürdü
(16,787 puan) tarafından
Sevda benimde beş saat sonra geldi 05.10 da doğru :D
(163,444 puan) tarafından
sende 38w5 de dimi fato baby biyumda 38w5 dohdu
(16,787 puan) tarafından
Aynen 38+5 te doğdu
(702 puan) tarafından
Valla mecbur dayandım devlet hastanesinde doğum yaptım epidural vs. hakkımda yoktu beni sezeryana alın dedim ama ne mümkün almadılar ama iyide oldu tabi,suni sancıda vermediler ,artık takatim kalmamıştı en çokta açlık ve susuzluk etkiledi beni ama Rabbbim yardım ediyo bi şekilde ya
-Reklam-
0 oy
tarafından
24 saat suni sancı verdiler gece 22.37 de doğum yaptım. 
(192 puan) tarafından
2. Doğumunuzu mu ??
tarafından
Evet canm 2. Digum korkutmak istemem tabi herksein farklı oluyor ama benimki faciaydı
(192 puan) tarafından
Yok okuduğum şeylerden etkilenmiyorum. Sonuçta doğucak  ilk bebekte bende suni sancı filan aldım teşekkür ederim yorumunuz için
tarafından
Rica ederim canım. Anlatılamaz yaşanır  bence ...
0 oy
(4,583 puan) tarafından
Ev kısmını saymazsak ilkini 2 ikinciyi 1 saatte doğurdum çok şükür kolay dogumlar nasip etsin rabbim hepinize:)
(192 puan) tarafından
Amin teşekkür ederimı
tarafından
Maşallah canım sana baya nasip etmiş :)
(4,583 puan) tarafından
Çok şükür canım benim sancım geldiği için şanslıyım evde çektim yoksa huhu baya uzun giderdi biri 24 saat ikinci 12 saat sürdü de hastane kısmı kısaydı:)
0 oy
(3,443 puan) tarafından

Canım kişiden kişiye değişiyor, ben saat 3 te yatış oldi 4.30 da doğum yaptım

Ama hastaneye yatis  6 cm açıklıkla oldu
(192 puan) tarafından
Aa ne güzel evde de vakit geçirmek gerekiyor bende ilk doğumuma 5 cm açıklıkla yatış yapmıştım. Ama 2. Çok kısa süren doğumlar var nasıl olcak bilemiyorum
0 oy
(9,616 puan) tarafından
Ilki 8 cm aciklikla gittim 2 saatte dogdu 
0 oy
(45,023 puan) tarafından

15 dakikada doğurdum :Dama ben 4 saat sancimi evde çektim öle gittim gittiğimde acilmam 8 cm di çatala cikmamla dogurmam bir oldu

(192 puan) tarafından
Ayy ne güzel
(15,784 puan) tarafından
Ne kadqr guzel ya insaallah bizlerin de öyle kolay dogumu olur
(45,023 puan) tarafından
İnşallah canım insallah
0 oy
tarafından
Brnim günüm geçti baya 42.hsftayı görmüştük halen  belirti yoktu kendim gittim hastaneye..1 gün beklettiler belirti  versin diye hem de gün geçtiği için gözlem altında kaldım..bir gün sonra suni verdiler sabah 8 gibi ama dozu azdı..açılma başlayınca dozu yükselttiler suyu  patlattılar saat 3e geliyordu doğduğunda..suniyle doğum oldu yani..
(192 puan) tarafından
Benim de okadar beklemez inşallah. Artık bir hafifleme isteği oldu içim de. Rahat rahat hareket etmek istiyorum
0 oy
(3,736 puan) tarafından
2 daha kolay olur diye düşünüyordum ama hiç de öyle değilmiş Her Çocuk farklıymış bunu öğrendim ikinci doğumda
(192 puan) tarafından
Tabi öyle ilk bebeğim kıpır kıpırdı bu bebeğim sadece seslenirsen tepki veriyor. Anne karnında bile farklılar
(3,736 puan) tarafından
Kullanıcı adın guzelmis:) yeni gördüm
(192 puan) tarafından
Teşekkür ederim ❤️
0 oy
(4,148 puan) tarafından
Ilki 15 dakikada dogdu 2. 45 dakikada 3. De 2 saatte dogdu :-)
(192 puan) tarafından
Sizin de tam tersi herkesin ilki uzun
(4,148 puan) tarafından
Aynn cunku sadece ilki zamnnda geldi digerleri 33 hafta ve 35. hafta da dogdu
0 oy
(26,267 puan) tarafından
3 kere normal doğurdum ilk bebeğimi yarım saatte ikinci bebeğimi bi saatte 3.yü 15 dk da doğurdm
(26,267 puan) tarafından
Çok zor yaa :(
(7,617 puan) tarafından
Hic sancı bilmeyenlerde var
(26,267 puan) tarafından
Öylede oluyomu kız sancısız
(7,617 puan) tarafından
Sezeryan olanlar daaa
(26,267 puan) tarafından
Heeee doğruuu
0 oy
(2,112 puan) tarafından
İlk doğumum suni sancı ile olmuştu. 2,5 3 saat sürdü.

İkinci doğum suyum geldi sancım başladı. Hastaneye yatıştan 3 3,5 saat doğdu ama sancılarım ilk başta çok şiddeti değildi, şiddetli sancıların 1 saat sonrası ingaladı kızım 
0 oy
tarafından

İlkini 2 saatte doğurdum ikincide gitmedim erkenden hastaneye girdim 15 dakika sonra doğurdum üncü sezeryan oldu :)

(192 puan) tarafından
Olsun sağlıklı olsun sezaryan normal hiç fark etmez. Normal olmasını kimseye muhtaç olmak istemediğim için istiyorum. Sezeryan sonrası da hemen kalkamıyorsun. Benim başımda konuşcak insan çok normal olsun herkes evine gitsin kimse bana bir şey söylemesin
tarafından
Hayırlısı  neyse o olsun canım :)
(192 puan) tarafından
Öyle amin.
0 oy
tarafından
Yarım saatte güle oynaya çok kolay doğurdum 
(192 puan) tarafından
Allah herkese kolay doğum nasip etsin ya
tarafından
Amin inşallah 2. doğum kolay oluyor genelde ilki 16 saatte doğdu mesela 2. dediğim gibi çok kolaydı
0 oy
(16,787 puan) tarafından
İlkinde beş saat aldım suni kendi sancım yoktu suyum gelmisti ikinciye hamileyim umarım bunda sancım gelir 
(192 puan) tarafından
İnşallah. Suni de aynı normalde sadece suni daha çok sıklaştırıyor sancıyı
(16,787 puan) tarafından
Suni çok pis ama ya
(192 puan) tarafından
Evet ama o olmadan doğum olmayınca yapcak bir şey yok. Bana bu sefer hemen verseler de doğurup evime gelsem
0 oy
(1,243 puan) tarafından
Canim benim ilk dogum zor oldu bide benim cahilligime geldi hic hareket etmedim aksam 10 da basladi sabah  6 ya kadar çektim  ama ikinci de aksam 9 da sancılar başladı ben evin icinde oyun havasi oynadim comeldim kalktim falan sanci gelince hic  oturmadim 11.45 de doğdu 10 dk da dogurdum hatta doktora dedim sen hic elleme ben biliyom sanci gelince derin nefes alip ikincam oyle dogurdum insallah seninde oyle olur :) 
(192 puan) tarafından
2.de insan öğreniyor evet. Bende bu bebeğimde çok doktora gitmedim hep hareketlerini takip ediyorum. Eşim diyo sen 3.yü evde doğurursun. Tabi ki de doktorlardan iyi bilemeyiz ama 1 çocukla hastaneye gitmekte çok zor oluyor hiç durmuyor
(1,243 puan) tarafından
Orasi oyle canim ben ilk kizimi kv deye biraktim mecbur
(192 puan) tarafından
Benim herkes çalışıyor. Kimseye bir şey söyleyemiyorum. Malum geçim derdi de sardı herkesi

İlgili sorular

0 oy
35 cevap 986 göst.
0 oy
8 cevap 225 göst.
0 oy
10 cevap 390 göst.

Kategoriler

1,472,728 soru

24,115,202 cevap

333,193 kullanıcı

...