0 oy
554 göst.
Diğer kategorisinde (862 puan) tarafından
Telegrama bende kayıtlı olmayan bi bayan telegrama katildi diye bildirim gelmiş yabancı ismi türk değil nasıl oluyor anlamadım bende kayıtlı da değil önceden de kaydetmiş olamam 

6 Cevaplar

0 oy
tarafından
Drmeki o seni önceden kaydetmiş 
tarafından
Ondanda sil yap numara gözükmez
(862 puan) tarafından
Yani şimdi onda gözüküyor mu numaram
tarafından
Galiba evet
(862 puan) tarafından
Ay başıma gelen
tarafından
Kız sil o bildirimi ondan da ve engele
-Reklam-
0 oy
(897 puan) tarafından

Cnm rehberinde kayıtlı olmasa katıldı diye bildirim gelmez.. 

(862 puan) tarafından
Yok kayıtlı değil yabancı bi kadın yol tabelaları filan var tanımıyorum acaba rehberdeki başka biri mi öyle kaydoldu
0 oy
(2,173 puan) tarafından
Kaydetmiş seni yoksa çıkmaz bende çıkmıyor mesela
(862 puan) tarafından
Bende de ilk kez cıktı tanımıyorum ama yabancı biri başka biri öyle kaydolmuş olabilir mi rehberimdeki
(2,173 puan) tarafından
Onu bilemem ama rehberinde sen ne diye kayıt etmişsen ismi öyle çıkar o zaman rehberde ekli olmayan birisi
(862 puan) tarafından
Yok rehberimde ekli değil ismide yabancı çıkmış allien mi ne birde soyisim uzun bişey
0 oy
(89 puan) tarafından
Bana da geliyor tanımana gerek yok o senin numaranı göremez sende onun sadece ismini yazıp seni arayabilir veya  mesaj atabilir 
(862 puan) tarafından
Bende dedim kim bu yol tabelaları var yabancı biseyler yaziyo türk değil kadın belli bende kayıtlı değil benide kaydetmiş olamaz bende dedim acaba kim bu nerden geldi
0 oy
tarafından
Telegram sanırım konuma göre kullanılan bi uygulama yakınlardaysa mı ne görebliyomus unuttum da 
(862 puan) tarafından
Almakla ne saçma şey bende ilk kez olunca dedim kim bu türk değil belli yabancı yazılı tabelalar var tanımam tanımaz da beni
tarafından
Canm işte tam bilmiyorum ben de kardeşim kullanmıstı bizim mahalleden biri yazmıs mesela öyle bişiler demşti
0 oy
(5,113 puan) tarafından
Sende kayıtlı bi no vardır mesela arkadaşının nosu. O arkadaşın onu artık kullanmıyor diye zamanla kendiliğinden kapanmıştır. Üstündeki kaydı düşmüştür yani. Böyle numaraları başkalarına tekrar veriyorlar zamanla. Yeni alan kişi de yabancıdır. Ondan çıkmıştır yani.
(862 puan) tarafından
Bu olabilir galiba

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 153 göst.
3 Mayıs 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Isra (66 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 976 göst.
11 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,468,556 soru

24,060,218 cevap