+2 oy
1,261 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Kizlar bizde iki kisiye yemek pisiyor tas catlasin bir bucuk ay gidiyor kizartma kek yagli seyleri iki haftada bir anca yaparim instagramda bi kadin ben 7 8 ay da bitiriyorum demis sok oldum inanmayanlara da damlatma usulu kullaniyorum demis size je kadar gidiyor ben mi cok kullaniyorum acaba 

59 Cevaplar

0 oy
(3,417 puan) tarafından
Benim teyzem ve kızları öle yemek yaparken bir yemek kaşığı yağ kullanırlar 1 lt iki ay belki fazla gider onlara şimdide yemek yapmazlarmis geçen enisde diyordu yağ gider die :))) 4 kişide çalışıyor düşünün yani varlik içinde yokluk bu olsa gerek 
-Reklam-
0 oy
tarafından
4 litre alıyorum 2 ay rahat gidiyor 5 litre zeytinyagim var açılmadı daha ikisinden birer kasik koyuyom pilav tarzına tereyagi ve margarin tarzi koyuyorum yetiyor esim tereyagini cok sever genelde o biter bide oda etci oldugu icin
0 oy
tarafından
Yemeklere yağı koklatiyor muymus 
0 oy
(5,123 puan) tarafından

Peki zeytinyağı tereyağı bunları hiç kullanmıyormusunuz özelikle zeytinyağı çok faydalı.  Sağlıklı besinlerle pişirdiğimiz ygıdaların tüm vitamin ve minellalerini yağı ile öldürüyoruz

Sağlıklı kalmak için günlük tüketilen saf yağı 1 tatlı kaşığı geçmemeli günlük 

1 litre zeytinyağı bana 2 ay gider

1 litre sıvı yağı ise 2 ayı geçmiştir alalaı hala biraz var.. 
Hamur işini sadece ara sıra yapıyorum etli tavuklu yemeklere hiç yağı ilave etmiyorum çünkü onlar zaten yağlı gerek yok

Yemeklerin tadı az yağı ile çıkar keşke bunu keşfetsek hepimiz 
0 oy
(6,302 puan) tarafından
Ocakta almştk martta biri 3 ay ancak gdyor bze
0 oy
(2,397 puan) tarafından
Kaynanama bir hafta gidiyor yağ çok yağlı yapıyor yemekleri felan 
0 oy
(1,315 puan) tarafından
Eşim 3 vardiya çalışıyor  1ay da sadece 2 hafta yemek yapıyorum kek börek yapmam eşim sevmez  yemez ama nadiren kizim ve kendim için yaparim 5 litre bana 6/7 ay gidiyor 
0 oy
tarafından
3 yada 4 ay gidiyor bana canim ben sadece kek falan yapacağım zaman bide kizartmada ayçiçek yağı kullanıyorum onun dışında yemeklere salatalara zeytin yağı kullanıyorum 
0 oy
(22,055 puan) tarafından
Abooo 8 aymi Ben şok :D
0 oy
tarafından
Bana 2 buçuk 3 ay gidiyor yağ 
0 oy
(18,406 puan) tarafından
Ben yagi 1 buçuk ay zar zor yettiriyorum 8 ay mumkun değil 
0 oy
(561 puan) tarafından
At yalani sevsinler inanani namik kemal -_- yalan gordum de boylesini ilk defa goruyorum nitelikli dolandiricilik bu -_- 
0 oy
(4,513 puan) tarafından
Kızartma sevmeyiz misafir gelmedikçe kek poğaça da yapmam iki kişiyiz çalışıyoruz zaten izin günlerimizde de pek evde olmayız eşim çeşit yemek sevmez tek tabak sadece yer bende öyleyim. Hafta da 2-3 dışarda yeriz  bana 5 litre yağ 1 yıl yetiyor bile 1 litre olarak alıyorum yağı en az 2 ay kullanıyorum çünkü. 
0 oy
(444 puan) tarafından
Bi video izledik dün adam enjektör ile damlatiyodu aklıma o geldi sjxbsj bunlar yüzlerine tükürülse ya Rabbi şükür der
0 oy
tarafından
Sadece yemeklerde kullnırsam 3 ay ama poğaça faln yparsam 2 ay gdyr
0 oy
(8,279 puan) tarafından
Mümkün değil en fazla 2 Ay olsun.
0 oy
(2,558 puan) tarafından
Tereyag margarin felanda kullaniyordur bnce
0 oy
tarafından
3 tane okula giden çocuk ben ve eşim varız evde beslenmeleri için kek poğaça sürekli yapılır bizde Kızartma 2  ayda bir yaparim çok sevmiyoruz yemek hergün pişer yağ bana tam 1 ay gidiyor 
0 oy
tarafından
Ben evde sıkıldığımdan pasta kek tatlı poaça hep yapıyorum en fazla bir buçuk ay gidiyo 

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 391 göst.
19 Aralık 2021 Aile & Aşk kategorisinde mirayasel (399 puan) tarafından soruldu
+2 oy
40 cevap 936 göst.
0 oy
4 cevap 156 göst.
3 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Mavi-beyaz (2,565 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 479 göst.
16 Ocak 2023 Alışveriş-Hediye kategorisinde Fadik63 (216 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,465,712 soru

24,020,102 cevap

328,189 kullanıcı

...