0 oy
249 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar 3 günlük kür uyguluycam yeşil mercimek ve yoğurt kuru bugün ilk günüm de normal domates biber peynir kahvaltı ettim akşamda kürü yedim detox yapıyorum duraksamam var yarın sabah kahvaltı da yumurta peynir elma mi yoksa lif içeriği yüksek yağsız süt ile hazir granola mi aşırı tatlı istiyor canım hangisi daha sağlıklı olur acaba birde bu evrede aralıklı oruç yapıyorum çok az demeyin dundne beri bu şekilde 3 haftadır sabit kilodayim

5 Cevaplar

+1 oy
(1,051 puan) tarafından
Hiç diyet yapmayan ben kilo alırım ama kilo vermem iki gözyaşıma kadar hiç öyle bir derdim yok umarım verirsin fazlaklarini post yukarı
tarafından
Teşekkür ederim
-Reklam-
+1 oy
(5,123 puan) tarafından
Çok karışık yazdın ya da ben uykusuzluktan anlayamadım

Bunlara rağmen ya yanliş bi şeyler yapıyorsun ya az beslenşyorsun vücudun ödem toplıyır

Aralıklı oruç yaptım ben de mutlaks 700gr-1.500 kg arası gidiyordu haftalık

-15 kg verdim şuan biraz duraklama var kiloda
(3,283 puan) tarafından
Nasıl verdin masallah
tarafından
Normalde kahvaltı öğle ara akşam yapiyodum3 haftadır kilom sabit oldu için bugün bi küre ve aralıklı oruça başladım demek istedim sen nasıl yapiyodun acaba
0 oy
(348 puan) tarafından
Hic kendime bu eziyeti yapmadım:) normal diyetini yapıp zaten kilo verebilirsiniz derdiniz nedir ki 
tarafından
Kız öyleydi zaten de 3 haftadır 72 de takıldım mecbur böyle devam edicem bı hafta kadar
0 oy
(163,574 puan) tarafından

takma o kadar askim bak obez dolu heryer :D kimse takmiyo

tarafından
Kız yok takilmaz olurmu
0 oy
(1,784 puan) tarafından
Bol su iç iki bardak yeşilçay iç ve yürüyüş yap bakalım bekle bi anda inmeye başlarsın bırakma.bal pekmez bitter de kesiyo şekeri çok kasma az az ye
tarafından
Yürüyüş şansım sıfır bebeyle

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 171 göst.
24 Mayıs 2023 Aile & Aşk kategorisinde Sever (1,754 puan) tarafından soruldu
+1 oy
3 cevap 222 göst.
0 oy
32 cevap 941 göst.
18 Ekim 2024 Yemek-Tarifler kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler