0 oy
946 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Kızlar ben 26 yaşındayım aama aklım daha çocuk gibi  buyumemis  hiç olgin değilim 2 yaşında bı oglum var eşim benle ilişkiye bile istemez zorluyorum    kavga etsek kendime  tokat atiyorum    bana sürekli hakaret ediyor senden nefret eidyorum diyor ben  hiç ne küserim ne  tavır yaparım neden böyle biriyim çok üzülüyorum ne olur fikir verin   

24 Cevaplar

0 oy
(345 puan) tarafından
Önce kendini sev canım özgüvenini yerine getir küsen de küsün kendini sev kendini mutlu etmeye çalış çocuğun ilerde büyüğünce bnm annem güçlü bi kadın diyebilesin sana 
-Reklam-
0 oy
(76 puan) tarafından
Herkesten once kendine olan sevgini saygini geri kazanmalisin sen boyle olunca ksrsidaki de sana saygili olur cocuk ruhlu olman cok guzel birsey aslinda etrafimizda yuzlerce insan o duygulsrina geri donmek icin neler vermezler ki ama sen kendini sevmiyorsun ondan uzuluyorsun kendini sev deger ver senden bir tane var (◔‿◔)
0 oy
(4,088 puan) tarafından
Kız sen yine başka isimle mi geldin  tahmin ettiğim kişisin galiba ne zaman psikolojik olarak sıkıntıların olduğunu kabul edip tedavi olacaksın çok üzülüyorum sana ve bebeğine o kocan hiç hak etmiyor seni yazık ediyorsun kendinee
0 oy
(1,444 puan) tarafından
Bir doktora görün bence normal değil

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 169 göst.
0 oy
1 cevap 108 göst.
0 oy
17 cevap 902 göst.
14 Mayıs 2020 Diğer kategorisinde Humrayy (759 puan) tarafından soruldu
0 oy