0 oy
136 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (1,686 puan) tarafından

Kızlar kızım 10 aylık. Birkaç gün geçti hatta. Ama hala alkış bay bay gel gel yapmıyor göstermeme rağmen. Alkışı zorla baya söylersem bir defa ellerinu vuruyor. Ayrıca emeklemiyor sıralamiyor da normal mi 

5 Cevaplar

0 oy
(4,097 puan) tarafından
Oturuyor mu canım desteksiz 
(1,686 puan) tarafından
7. Ayından beri oturuyor cnm yürüteçte çok güzel yürüyor
(4,097 puan) tarafından
Sıkıntı etme canım emekler daha gel gel by by içinde hergün tekrarla tv izletme video falan izlemesin algıyı yavaşlatıyor zamanla yapacaktır
-Reklam-
0 oy
tarafından

Benim oğlumda 10 aylık gel geli elini ben tutunca yapıyor tembelim benim :D alkışı öğrendi sürekli tekrarladık bay bay da yapmıyor emeklemiyor sıralıyor 

0 oy
tarafından

Benimde tam 10. Ayına girince emekledi canım 9 gün sonra 11 aylik olacak alkış yapıyor bay bay yapıyor gel gel yapıyor baba mama diyor bir de geçen hafta dışarı çıktık gördüğü herkese bay bay yaptı nasıl mutlu oldum yaa :D

0 oy
tarafından
Kimseyle kiyaslama her cocugun gelisimi kendine ozel. Doktoruna sor mutlaka. Hepsi emekleyecek diye birsey yok mesela, belki direk yuruyecek. Bizimki de 9 gun sonra 11 aylik olacak. 8 aylikken basladi emeklemeye. Su an yuruyor. 10  ayliktan beri yuruyor. Kizim da 9 aylik yurumustu. Ben de 9 aylik yurumusum mesela. Sanirim erken yurumek genetik bizde. Hic kiyaslama zamani gelince herseyi yapiyolar..buraya sorma doktoruna sor direk. Sadece tv telefon vs ekrandan uzak tut o cok etkiliyor
0 oy
(163,574 puan) tarafından
bilemedim benimki 10 ayda yuruyodu ama her bebek farkli

İlgili sorular

+2 oy
11 cevap 232 göst.
0 oy
3 cevap 261 göst.
1 Nisan 2023 Aile & Aşk kategorisinde Nisacan (16 puan) tarafından soruldu
+1 oy
12 cevap 449 göst.
28 Ekim 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 209 göst.
2 Nisan 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Tubaka (178 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,531 soru

24,184,917 cevap

336,556 kullanıcı

...