0 oy
246 göst.
Diğer kategorisinde (56 puan) tarafından
Kizim dün 20 aylık oldu bir anda sanki az kelime konusuyormus gibime geldi lütfen yaşıt çocuğu olanlar cevaplayabilir mi söylediği kelimeler: anne baba dede nene annem nenem babam gel git dur hayır ayıcık hayvan seslerini çıkarıyor hav miavv vak vak Moo mee ayı taklidi yapıyor abi diyor anne gel. Bitti  ama farklı bişey söylemiyor ne söylüyosam anlıyor o konuda bir sıkıntımız yok ama söyledikleri az sanki ya bakabilir misiniz

7 Cevaplar

0 oy
tarafından
Bnm 22 aylk

Anne baba  meme mama dede  su ceee yapar başka pek bosey yapmaz bilmez demez
(56 puan) tarafından
Bir post daha atmışım da baya konuşan varmis acaba biz mi geride kaldık ki
tarafından
Her bebek farklidir bence konusurlar zamanla bende cok taktim kafama ama akisina birak 4 yasa kadar normal deniliyor
-Reklam-
0 oy
tarafından
Gayet normal canım 21 aylık kızım onunda kelimeleri bu kadar 
0 oy
tarafından
21 aylık olacak 11 inde.anne Baba dede kardeş bebek mama yemek su yoğurt aşkım gel Git bay ay bir iki üç kumanda var yok koy aç ver koş giydir dur hoppa uf oldu acıdı acıktım ver al yapma hayır olmaz tamam top gol hadi okey aklıma bunlar geldi canım ama tabiki her kelimenin her harfini dört dörtlük çıkaramıyor.  Benim kizima tat kiz derler az konuşuyormuş şimdiye dert anlatması lazımmış güya. Millet nası çocuk yetiştirdiyse valla anlamıyorum 
(56 puan) tarafından
Ay maşallah ya inşallah bizim ki de söyler yakin zamanda ben çalışıyorum bir de hamileyim şimdi beklenmedik bir gebelikdi üç aylık şuan karnımdaki bebeğim mide bulantılarım yüzünden iki aydır falan ilgilenemiyorum doğru düzgün işler de yoğun olunca çizgi film izliyor eve geldikten sonra bu yüzden kendimi çok kötü hissettim
tarafından
Yok canım her çocuk farklı.  Benim kızım 1 yaşında söylediği kelimelere hiç bir şey eklemedi 13 aylıkken kardeşi oldu. Bebek olunca da geri saracak
0 oy
(1,254 puan) tarafından
Benimki 2bucuk yaşında benim kizimdan daha cok kelime biliyor seninki
(56 puan) tarafından
Ya bilmiyorum ki maşallah baya konuşanlar var tabi her çocuk farklıdır
(10 puan) tarafından
Merhaba suan kizinin konusmasi nasil benimnkizimda 27 aylik kelimesj az
(56 puan) tarafından
Çok şükür çok iyi düzeldi cümle kuruyor hatta üç kelimeki dört kelimeli 22. Aydan sonra acildi
0 oy
(23,463 puan) tarafından
Bence iyi konuşuyor.bu ayın sonunda gor sen bı de onu. 
(56 puan) tarafından
İnsaah teyzesi insaallah
0 oy
(4,893 puan) tarafından
20 aylık eltimin kızı konuşuyor herşeyi bazı harfleri net değil sadece.
0 oy
(5,572 puan) tarafından
Benim oğlum 9 gün sonra 20 aylık olcak . Anne, meme, baba ,dede . Gel , abla , abi sadece bunları söylüyor

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,477,223 soru

24,180,453 cevap

336,302 kullanıcı

...