+1 oy
232 göst.
Diğer kategorisinde (49 puan) tarafından
Kızlar ilk kızımla ikinci kızımın arasında 26 ay var ben doğum yapmadan 3 ay önce falan tuvalet eğitimi verdin gayet güzel 1 haftada falan öğrendi hiç altına yapmıyordu bir damla bile çok güzel alismisti bor sorun yoktu taki kardeş doğana kadar. 6 ay oldu doğalı doğduğu günden beri hep altına yapiyor küçük çişini güzellikle dedim yok örnek verdim yok oyuna ceviridim yok ona özel vakit ayırdım yok napmaliyim artık yoruldum kış günü yıkaddigimda kurumuyor

2 Cevaplar

+1 oy
(3,443 puan) tarafından
Aha işte ben bu yüzden kızıma alistirmadim çünkü senin yaşadığın normal çocukların yani 2-3.5 yaş civarı kardeş gelmesi durumunda bu durum yaşanabilir %75 bende kendimi tehlike ye atmadım araları 29 ay 18 gün bekledim kardeş doğdu 6 ay gecti ve bir günde tuvalet eğitimi işini hallettik.. hamileligim boyunca eşim ve annem dırdır etti alıştır kıza ikinci gelince zor olacak diye siz mi temizliyorsnz diye en son rest çektim iyiki de öyle yapmisim çünkü tuvalet alıştıtkyan sonra geri dönmesi anneyi yıpratıyor..

Hiç bişey deme canım gececek inşallah biraz daha sabır 
(4,893 puan) tarafından
Tam olarak kaç aylıkken alıştı?
(3,443 puan) tarafından
Kardeşi doğduğunda 30 aylıktı diyelim 36 aylıkken tek seferde alıştı:D
(4,893 puan) tarafından
Bende haziranda alıştırmayı düşünüyorum 36 aylık olcak ikizlerim. Inşaallah sizin ki gibi çabuk alışırlar
(49 puan) tarafından
Cok sagol canim inşallah.  Kendisi çişim var dediği için alıştırdim
-Reklam-
+1 oy
(1,172 puan) tarafından
Kardeş kıskançlığı varsa yapabilir canım. Aynısını bende kardeşim doğduğunda yapmışım tekrar geceleri bezlemiş annem 
(49 puan) tarafından
Gece sorunumuz yok canim gündüz gece çok nadir 1 kere falan. Ama gündüz surekli

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,477,314 soru

24,181,705 cevap

336,347 kullanıcı

...