Çok şükür bir problem yok ise Allah'tandır canım yani hemen boşanma niye bu dunyada hersey imtihan Rabbım herseyin en hayırlısını nasip etsin sen sabırlı olup stres yapmayacaksın al abdestini namazını kıl dua et Allah'tan iste Meryem süresini oku hergun inşallah Rabbım kalbine göre verir canım yeterli sen ümidini kaybetme pes etme bende 3. Senemde ignelerle hamile kaldım pkos hastasıyım çok şükür bir oğlum var şimdi ise doğal yolla hamile kaldım sen pes etme yeterki Rabbım mükafatını verir eşim de ameliyat oldu yani tek taraflı işler değil bu işler eski devirde şimdi düşünüyorum da adamlarda sorun oluyordu kadınları suçluyorlardı ya kuma alıyorlardı yada bosuyorlardı kaç sene çocuğu olmayan insanlar var sonra oluyor yaşı geçmiş insanların bile oluyor yani herşey yaşta değil birlik ve beraberlik olduktan sonra gerisi Allahın izniyle gelir sen bana özelden yaz sana Bi plan yöntemi söyleyeceğim onu da uygularsın inşallah hakkında hayırlısı olsun canım
Ikiniz hacemat size artı göbek deliğinden sülük. Eşiniz ari sütü sizde hayit sirkesi için. Bunları yapın inşaAllah hamile kalirsaniz. Artı sülüğün faydası bulantiniz olmaz inşaAllah 9ayda 1 kere istifra etmedim Rabbim sağlıkla evlat nasip etsin
1,486,311 soru
24,299,541 cevap
343,970 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın