0 oy
130 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (166 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Arkadaşlar 2 düşüğüm vardı. Biri kimyasal diğeri 6 haftalık olacaktı kalp atışı duyulacakti ki düşük oldu sebebi bilinmiyor. Gen testi iyi çıktı hafif pıhtılaşma var dedi sadece. 1 yil sonra hamile kalabildim. Normalde OKSAPAR, PREDNOL, DUPHASTON, ESTROFEM KULLANIYORUM. Bugün kan degerim 886 idi. Doktor estrofem kullanma dedi bugün. Bana Progestan, oksapar, prednol günde 2 defa, duphaston, folik asit(Folactive) I ve de PROLUTON DEPOT verdi. 3 günde bir vur DIYO. Şuan 4 haftalık görünüyorm. Çok şükür leke yok. Arkadaşm kanamasi olunca bile haftada bir kullanmış. Benim doz 3 günde 1 çok değil mi haftada bir kullansam sorun olur mu. Bide çok korkuyorum düşük yapmaz dimi bu ilaç bazıları kanama yaptı diyo anlamadım ☹️

3 Cevaplar

0 oy
(436 puan) tarafından
Ben tüp bebek tedavisiyle ikizlere hamileyim. Hamileliğimin başından beri her hafta proluton depot vuruluyorum. Yani kanama filan olmadığı sürece bence de üç günde bir biraz fazla olabilir. Benim ilk başlarda kanamam olduğu halde haftada bir vuruluyordum. Ama bu ilaçlar kanama yapmaz. Onu atın kafanızdan. 
(166 puan) tarafından
Inşallah canm benm. Artık çok korkar oldum yaa. O zaman başlayayım canm. Sağlık ocağı yazıyor mu. Yarin 1 tane alıp başlayayım şimdikik sonra yazayım o zaman inşallah benm de tutunur canm inşallah :((
(436 puan) tarafından
İnşallah. Allah'ım hakkiniza hayırlısını nasip etsin. Sağlık ocağı yazıyor mu bilmiyorum. Ama ben her hafta sağlık ocağında yaptırıyorum iğnemi.
-Reklam-
0 oy
(1,346 puan) tarafından
Ben proluton depot kullandım artı göbekten iğne hibor proluton u 20 haftaya kadar hibir doğuma kadar kullandım doktoruna güven canm proluton düşük önleyici zaten 
(166 puan) tarafından
O zaman başlayayım canm. Sağlık ocağı yazıyor mu. Yarin 1 tane alıp başlayayım şimdikik sonra yazayım o zaman inşallah benm de tutunur canm inşallah :((
(1,346 puan) tarafından
Başla canm rabbim sağlıkla kucagina almayı nasip etsin inşallah sağlık ocağı yazar mi hatırlamıyorum benimkini doktor yazıyodu canm
0 oy
(1,107 puan) tarafından
Bende hafta da 1 kullandım. Ama senin daha önce düşüklerin falan olmuş ondan vermiştir 3 günde bir belki. Ya da ne bileyim rahimde incelik falan görmüştür ondan vermiştir. Sen Dr dediğini yap canım vardır bir bildiği

İlgili sorular

+1 oy
3 cevap 115 göst.
+1 oy
7 cevap 318 göst.
2 Mart 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde moms tiger (2,147 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 170 göst.
7 Eylül 2021 Aile & Aşk kategorisinde Serpil Kubis (454 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 90 göst.
8 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Gizem121 (98 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,471,544 soru

24,100,238 cevap

332,379 kullanıcı

...