0 oy
411 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (35 puan) tarafından
Teyzem annem ve ben kaynanamgile gittik. Yemek zamanı sofra bezini serecekken diğer yüzünü cevir herkesin içinde dedi. Neyse eşimle nisanliyken bardak kırıldı ordan diyoki Zümra mi kırdı yoksa bana neden böyle davraniyo çok laf sokuyor.bekar kızı var acaba ondan mı böyle davraniyor.evlendigimde beni aradı çocuk yap diyor sasirdim

13 Cevaplar

+3 oy
tarafından
BeZin arkasını çevir demek nasıl terslemek oluyor ki anlamdım ben 
-Reklam-
0 oy
(3,238 puan) tarafından
Patavastiz de geç     
0 oy
(14,412 puan) tarafından
Ahahahahahas komikti boşver kız takma
0 oy
(3,417 puan) tarafından
Millet içinde beni rencide edecek sözler solerse kırarım ciddi anlamda bida yapamaz bence sizde uyarın ki yapmasın çok bebek sevmek görmek istiyorsa sana değil kızını evlendirsin ona yaptirsin
(35 puan) tarafından
Kesinlikle
0 oy
(1,430 puan) tarafından
Ben boyle teyzenin... Ya ben de teyzeyım ciddi anlamda anne yarısıyım hep te oyle olurum insallah anlamıyorum bu ınsanlardaki kıskanclık mı ne bu yaptığı. Terslesen mi acaba? 
0 oy
(2,076 puan) tarafından
Ağzının payını ver canım teyze de bir yere kadar kimsenin yanında beni rencide edemez fazla yüz vermişsin
(348 puan) tarafından
Ağzının payını versin simdi benim yeğenim var bana ağzımın payını versin bakalim onu napiyorum ben ayrica karışmasına çok doğal anne yarısı teyzede
(2,076 puan) tarafından
Yanlız uyarın söyler ama milletn için öyle yapması çekememezlik teyze olsada yüz verilmez insan gibi davranacak yerdedir diye susmasımı lazım
(348 puan) tarafından
İnsan yani dediği kim hepsi kendi ailesi..
0 oy
(53,867 puan) tarafından
Tersini çevir demesi kotu degil çocuk icin herkese dert oluyo zaten bardak kirilmasinda haklisin bi tek
0 oy
(348 puan) tarafından
Bende bir teyze olarak yeğenime sofra bezini ters çevir dediğimde üzülüp rencide olmuyor ;) daha ner neler diyorum evlenmeden çocuk yapta derim ben  onun teyzesiyim  
0 oy
(3,166 puan) tarafından
Bunlar da ne var ki? Aydınlanmak istiyorum
0 oy
tarafından
Ben kötü bir şey anlamadım burda
0 oy
tarafından
Eee sende çeviriver tersini ne var bunda da alındin anlamadım
0 oy
(571 puan) tarafından
Anlamadım begenmedi mi kirlimi diyemi 
0 oy
(5,426 puan) tarafından
Ben sofranın çiçekli yüzünü sererim annemde diğer tarafını bu konu da hiç anlaşamayiz  her zaman yanlış seriyorsun  diğer tarafını ser der bunda yanlış ne var ki çocuk yapma konusunda benim teyzemde yaşiniz geldi geçiyor yapın çocuk derdi tayze yani der bence tabu herkesin kişisel görüşü farklidir

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 167 göst.
7 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Asel_34 (212 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 58 göst.
7 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Asel_34 (212 puan) tarafından soruldu
+1 oy
14 cevap 680 göst.
3 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Nalankt (1,494 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 259 göst.