0 oy
904 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar benim temizlik problemim var. Gelen giden bebeği öpüyor opmeyin  diye nazikçe uyarmama rağmen öpüyorlar her gelen misafirin ardından bebeğimin elini yüzünü yıkıyorum içime sinmezse banyo yaptıriyorum. Millet bebeğimi öperken ben öguruyorum. Bebeğimde herkesin kucağında duruyor. Bebeğim sadece benim kucağımda dursa kimse opemez bunu nasıl sağlayabilirim. Linç etmeyin lütfen

22 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Canım benimkide daha küçükken sokakta tanımadığım insana bile gidiyodu bunu durduramazsın şimdi 21 aylık yabancılara yaklaşmıyo bile öyle çok nadir gittiği
tarafından
Canım daha çok küçükmüş 1 yaş sendromunda sana yapışıyo başkasına gitmiyo bu seferde nolur bi git 10dakika birine diyosun:D ölüm gibi geçiyo o dönemler
(7,369 puan) tarafından
1 buçuk yaşında hayla herkese gidiyor canım bu bebeğe bağlı oluyor
tarafından
İnşallah benim yavrum gitmez kimseye
(7,369 puan) tarafından
Rabbim gönlüne göre versin canım
tarafından
Amin Allah razı olsun
-Reklam-
0 oy
tarafından
Kaç aylık ki
tarafından
4 aylık olucaz
0 oy
(2,781 puan) tarafından
Net bir dille öpmeyin diyeceksin bu kadar. El kadar bebeyi öpenlere sinir oluyorum. 
tarafından
Valla elimden gelse geri karnıma sokucam o denli millet öpüyor yavrumu ya
(1,430 puan) tarafından
Yuzune zararsız bi krem sur kalınca opemesınler :) Bu geldi valla aklıma canım bebeksavar ne olabilir ki baska bilemedim :) Ne anlıyorlar alemin bebegin opmekten bebeklerimize biz kıyamazken 1 yasındayız boynundan ve kafasından opuyorum ben düşün yanii
tarafından
Anlamıyolar yok yok. Kafayı yiycem
(2,781 puan) tarafından
İşte biraz karşıdakinin de anlayışına bağlı. Ben pandemi dönemi doğum yaptım kimseyi kabul etmiyoruz dedik eşimin kardeşleri bile gelmediler. Sonradan geldiler onda da uzaktan sevdiler baktılar sadece.
tarafından
Ne güzel ben diyorum hastalıklar var biz elimizi kolonya ve ıslak mendille sildik diyolar. Kolonya ıslak mendil hastalığı engelleseydi Corona kalmazdi
0 oy
tarafından
Verme bırakma durmuyor de 
tarafından
Eşim ailenin tek erkek çocuğu buda ilk torun Allah'ım nasıl yalıyorlar. Millet gittikten sonra kusuyorum.
0 oy
tarafından
Kız ne linçi nefret ederim öpen insanlardan kendim bile çocuğumu opmuyorum söyle opmeyin diye az tavrını koy  
tarafından
Ay ne bilim öpüp duruyor. Öpme diyorum ben arkamı dönünce öpüyorlae
tarafından
Hayır kız izin verme sakın ya çok kötü durum bebek o özel mahrem yeri orayı açmasına dahi izin verme değişik mi ne
tarafından
Çok değişik bir aile. Diyemiyom kız Allah canımı almasın diyemiyorum içimden saydiriyorum ama dışarıya bişey yok
tarafından
Canı içinde tutarsan bunlar yarın yüz bulur başka biseyde yapar öpmesi tamam neyse ama özel bolgesini açıp öpmesi sapıklık çocuğunu sen korumazsan kim koruyacak sonu ne olursa olsun ben söylerdim gerekirse sert bi şekilde söylerdim umurumda değil kimse sende susma bak çocuk tacizi tecavüz haberlerini görüyorsun o yüzden susma
tarafından
Bu desteğin için teşekkür ederim tepkimi göstercem
0 oy
(5,433 puan) tarafından
Keşke kızım azıcık başkasının kucağında dursada bende bi nefes alsam babasında bile durmuyor malesef
tarafından
Darısı benim başıma ben kimseyle paylaşamam
tarafından
Bende aynı şeyi diyorum kimsede durmuyor olan bana oluyor
0 oy
(409 puan) tarafından
Kuzenimin eşi bebek olduğunda öpülmesini istemiyorum dedi kimse de öpmedi kırılmadı da sonuçta annesi ne derse o
tarafından
Oo Maşallah burda beni insan yerine koyan kim
0 oy
(200 puan) tarafından
Hiç de nazikçe uyarma canım ağzınızdaki mikrop bebeğime geçer daha küçük de muhtemelen benim ağzım mikroplu mu diye tepki alacaksın evet milyarlarca bakteri var ağzında de geç kaynanama dedim en son benden korkularına asla öpemiyorlar
tarafından
Ayy işte onuda ben diyemiyorum gümbür gümbür pısırığım ben
(200 puan) tarafından
Bebeğin için canım öyle düşün onun sağlığından daha önemli ne olabilir ki
tarafından
Haklısınız valla inşallah destekleriniz sayesinde bende diycem
0 oy
(235 puan) tarafından
Bende karşıyım annesi ve babasından başka mümkünse kimse öpmesin bebeğimi. Kardeşimin kaynatası torununu sadece koklarmıs boynundan içine çekermiş kokusunu. Benim çok hoşuma gitti bu davranışı. Ne güzel gül gibi koklayıp bırakırmıs torununu. Tükürüğünü dudağını bıyıklarını dedirmesine gerek yok bir yabancının. Şükür kocamın ailesi anlayışlı ama babam biraz cocuk görünce çıldırıyor yiğenimin yanaklarını kızartana kadar öper halalarım birde ısırır eliyle suratını sıkar dudaklarını sıkarak sever nefret ederim sanki işgence ediyorlar cocuga kendi torunlarına yapmazlar ama.benimkine yapmadılar daha ama ablamla kardeşim nasiplerini aldı tepki gösterdiler dahada yapmıyorlar.bende sinir olurdum valla inşlh benim bebişime yapmazlar umarım yoksa bişe diyemem üzülür :( 
tarafından
Ay Maşallah ne güzel. Benim kayinbabam takma dişleri ile şap şap öpüyor sakallarını oğluma batıyor yüzü kıpkırmızı oluyor bende kusuyorum
0 oy
tarafından

Onlara eğer operseniz böyle olur deyip bu fotoyu gösteri l

image

tarafından
Ya senin gözlerine kurban olurum annemm maşallah. Gerçekten öpmekten mi oldu
tarafından
Evet küçük bebeği inatla öpen herkese bunu gösteriyorum yazin sivrisinek ısırdı o ısırdığı yerden de dudağında uçuk olan biri öpmüş 1 haftaya kalmadı bu hale geldi üstelik kaç tane doktora götürdüm bu bi hafta içinde Allah'ıma şükür gecti artik hatta bugün sabah bi arkadaşa daha attım burdan opturmeyin opturunce böyle oluyo diye
tarafından
Ay kalbim benim görümcem kaynanam kayinbabam görümcemin çocukları ağzı uçuk hep onlar öpüyor. Bu fotoğrafi alabilirim demi iznin var mı canım. Çok çok geçmiş olsun sizede
tarafından
Al al hiç sorun yok göster akillansinlae
tarafından
Teşekkür ederim Allah razı olsun sizede çok geçmiş olsun
0 oy
(1,309 puan) tarafından
Öptükleri zaman sil elini yüzünü utabırlar belki 
tarafından
Oda olabilir
0 oy
(3,952 puan) tarafından
Canım  doktor kimse opmesin mikrop kapar dedi de zaten  virüs de var anca bu sekilde engeleyebilirsin sanki
tarafından
Kız onu dedim dedim yok illa ölecekler laftan anlamıyorlar
0 oy
(897 puan) tarafından
Benim oglumda öyle ya 3 aylık herkesin kucagına duruyor ses çıkarmıyor herkeste öpüyor
tarafından
Ay valla hiç istemiyorum.
0 oy
(1,950 puan) tarafından
Basta o mesafeyi koycaksin canim. 

Hayir demeyi bilmemiz gerekiyor 

Pipisini öpüyor kayimvalidem demissin benimki altini bile değiştirmedi gormedi de. İzin vermiyorum.

Memeden kesince yaninda uyutmak istiyormuş hayir oğlunuz gelir korkuyorsaniz dedim net olacaksın.
tarafından
Kız kayinbabam diyoki 6 aylık olsun elinden Alicam diyo çok istiyorsaniz bidaha yapın bebek dedim
(1,950 puan) tarafından
Söyler soyler susar gul gec ama bildiğini yap sessiz durursan yani tavır koymazsan zorlanirsin..
tarafından
Teşekkür ederim desteğiniz için
0 oy
(23,053 puan) tarafından
Bı yalan uydur. Tövbe estağfurullah. De ki arkadaşımın bebeği opuldugu için virüs kapmış vefat etmiş diye. Salgın varmış de. Uydur böyle bişey . Kimse opmesin bundan sonra de. Böyleleri ancak bundan korkar belki. Ne demek çocuğun özel yerlerini öpmek ya. Kafayı yemişler 
tarafından
Bebek nedir nasıl sevilir nasıl bakılır nasıl davranılır bilmiyorlar
0 oy
(7,617 puan) tarafından
Linc etmiyorum ama kendine baglaman lazim bunun icin
(7,617 puan) tarafından
Iple dene
(25,181 puan) tarafından
Yaa sen :D
tarafından
Komik mi
(7,617 puan) tarafından
Bence evet
(25,181 puan) tarafından
Bencede
0 oy
(1,049 puan) tarafından
Malesef buna engel olamayız benim oğlum da 5 aylik cok gelen giden olunca seviyolar illaki hemen o aksam yıkıyorum 
tarafından
Ay kimse bana gelmese keşke
0 oy
tarafından
Bebeğini kimseye vermeyerek.

Öz annem bile kolunu öper bacağını öper ama yüzünü asla. 

Babası ve ben dısında kımse öpemez. Çok sert olur tepkim. Kırarım umrumda olmaz. Karşıdaki bunun yanlış olduğunu akıl edemiyorsa bende yanlış yapmaktan çekinmem. 
tarafından
Ben diyince herkes kırılıyor. Bı afralar bı tafralar
tarafından
Ee bebeğinden önemli mi?
0 oy
(46 puan) tarafından
Kız keşke en baştan doktor uyardı falan deseydin  belki daha dikkat ederlerdi. Şimdi ne desen bilemedim alerji falanmi çıktı desen doktora götürdüm temastan uzak tutun falan dedi diye. 
tarafından
Olabilir 4. Ay aşısı var onuda araya katarak söyleyim
0 oy
(563 puan) tarafından
Ay ne öpmesi ben kimseyi yaklaştırmıyorum bile bu hastalıkta bide. Kırılan da kırılsın 
tarafından
Ay benim kocam öyle deme annemler kırılır üzülür diye diye beni deli etti

İlgili sorular

+1 oy
5 cevap 106 göst.
0 oy
4 cevap 166 göst.
20 Nisan 2024 Diğer kategorisinde HilalF (8 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 463 göst.
2 Mart 2022 Diğer kategorisinde Feyzaa (361 puan) tarafından soruldu
0 oy