0 oy
248 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar bu ayın 14 ünde kızım 3sylik oluyor Allah'a şükürler olsun ilk başlarda beni çok yorsada şuan akşam saat 10 11, civarı uyuyor 4 saat aralıklarla kendi uyaniyor gece sabahta 7.30da uyanmış oluyor sonra gün içinde az az 15 dk falan uyuyor ama saat 14.30 gibi bir uyuyor 16 17 ye kadar çocuk kendi kendine duzenmi oluşturdu ya 

7 Cevaplar

0 oy
(14,413 puan) tarafından
Maşallah canım
tarafından
Saol canım
-Reklam-
0 oy
(6,157 puan) tarafından
Küçük daha gaz sorunu yoksa uyumasj normal 4 aydan snr daha cok belli ediyor düzenini inşallah oyle gider canım
tarafından
Yok Allah'a şükür çok gazlı bir bebek değil kendi kendine düzen olusturdu çocuk
0 oy
(1,117 puan) tarafından
O aylarda pek düz2n olmqz ama uyku saatleri çok iyi değil maalesef.10 11 bir bebek için çok geç bir saat. Ayına göre uyku aralıkalrını takip ederek sakin bir ortamda uykuya götürmenizi tavsiye ederim
tarafından
Malesef öyle uyuyor hatta 12 de gece olduğunu farkedip gece uykusuna geçiyordu zar zor saat 10 a alistirdim yatak odasına götürüp gece lambasini yakıyorum besigine koyuyorum telefondan piş piş sesi açıyorum anca öyle dalabiliyor olsun bunada şükür
0 oy
(4,584 puan) tarafından
Bizimkide şuan aynı senin ki gibi ayladida aynı yavas oturacak zaten her çocuk kendi düzenini kendi ayarlıyor önemli olan takip etmek oturmayan bişi varsa müdahale etmek maşallah kuzulara❤️
(4,584 puan) tarafından
Benim kizda öyle bırak birde gazlı vay nenem bizde yeni yeni topladık kendimizi ilk iki hafta uyumadan sabah ettik oy nenem:)
tarafından
Ayyyy anneeemmm kurban olurum ❤️ benimki çok gazli değil öyle ya mama vermeme rağmen aman dağlara taşlara ama dediğin gibi ilk 40 gün artık böyle oturduğum yerde beynim uyuyordu kaç kere emzirirken uyuya kaldım Allah'tan emzirme yastığı varda düşmedi çocuk şimdi sütüm kesildi tamamen mama veriyorum ooh çocuk rahat ben rahat içiyor mamayı 4 saat uyuyor gece rahat gün içinde ,3 saatde acikiyor ama gece benide dinlendiriyor en azından gün içinde verimli olabiliyorum o neydi yaaaaaa :D
(4,584 puan) tarafından
Oy maşallah o uykusuzluk kardan sonra bir saate bile şükrediyoruz bende yere döşek atıyordum çocuğu dusururum diye yerde oturuyordum:D
tarafından
Vallahi çok haklısın bide iş gucde kalıyor evin temizligo çamaşırı onlarda var yani :D
(4,584 puan) tarafından
Tuvalete gittim de onlar kaldı valla bir aydır anca düzene girdi ev :)
0 oy
(14,950 puan) tarafından
Maşallah scanim buralara yazma nazar degirirsin
tarafından
Aman masallaaahhh
0 oy
(1,784 puan) tarafından
3 aylıkken benimki de öyleydi akşam 9 yatar sabah 6 kalkardı şimdi eser yok o hallerinden :D
tarafından
Hayırlısı be kanka :D
0 oy
(163,560 puan) tarafından
atak donemimde degildirde onsan
tarafından
Atak dönemi nedir?

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 379 göst.
13 Ocak 2021 Diğer kategorisinde zeynepcelik (2,462 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 211 göst.
4 Temmuz 2025 Çocuk & Ebeveyn kategorisinde Elifciks (83 puan) tarafından soruldu
+1 oy
9 cevap 169 göst.
0 oy
8 cevap 168 göst.
1 Haziran 2025 Diğer kategorisinde BetusMoms (4,421 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,219 soru

24,180,410 cevap

336,299 kullanıcı

...