+1 oy
636 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

image

image

image

Ne kadar mutlu ya anlatamam hep yalnız yalnız çocuğum çok mutlu oldu yaa ☺️

13 Cevaplar

0 oy
(163,410 puan) tarafından
seçilmiş

En İyi Cevap

yaa ne guzel <3

tarafından
❤️❤️❤️❤️❤️
-Reklam-
0 oy
(2,310 puan) tarafından
Maşallah ya bi an aklıma çocukluğum geldi 
tarafından
Nasıl mutlu ya çok duygulandim
0 oy
tarafından
Oyyy gözlugune kurban cok tatli hahahah
tarafından
Teşekkür ederiz teyzesi❤️☺️
0 oy
(17,145 puan) tarafından
Ay senin gözlükle yelek kombinin uyumunu sevsinler yakisikli. Bahar geliyor artik cocuklari evde tutamayiz. 
tarafından
Teşekkür ederiz kuzum yaz gelse hep dışarı çık am valla bende bıktım evde durmaktan
0 oy
(9,610 puan) tarafından

Masallah :)<3 gecen gün dışarı çıkarken oglum 3 4 yaşlarında bi kizi gördü onunda wlinde ekmek poşeti gitmiş ekmek almış evine dönüyo bizimki peşinden bi koştu kız gördü korktu heralde,anne anne diye arkasina bakmadan uçarak gitti :D 

tarafından
Hahha çocuklar artık evde yıkılmaktan insan görünce seviniyorlar ya ☺️❤️
0 oy
(4,034 puan) tarafından

Maşallah ya benimki çocukları dövüyor :( normalde aile içinde tek torun bir sürü hâlâ amca benom oğlanı sever ondan öyle. Seninki nasil

tarafından
Bizimkide tek torun çok seviyor herkesi kardeş diye sesleniyor aksine çok konuşuyor sadece kaç yaşında
(4,034 puan) tarafından
2 buçuk yaşında daha dün bi çocuğa vurmaya çalıştı engel oldum
tarafından
Allah Allah baiz çocuklar öyle oluyor ama bizimkide 3 yaş 4 aylık
(4,034 puan) tarafından
Belki de daha zamanı vardır benimkinin bakalım. Senin oğlan çok tatlı ama masallah :)
tarafından
Teşekkür ederim canım aynen düzelir inşallah ❤️
0 oy
tarafından
Allah hep yüzünü güldürsün ♡♡♡ 
tarafından
Allah razı olsun canım amin tüm çocukları güldürsun Allah ❤️❤️❤️
0 oy
tarafından
düzenlendi

Yaaa yerim ben kuzumu maşallah büyümüşte arkadaş edinmiş hee yıldızım ❤

tarafından
Attım canım
tarafından
Oyyyy bitanem ya ne güzel sarılmış sana hülya çok tatlı saçlara bak kıvır kıvır beyaz pamuk şeker massallah yawrum Rabbim korusun op yerime çok çok mis mis kokuyordur şimdi onlar hep mis kouyor zaten ☺️☺️❤️ teşekkür ederim düşünüp benim için attığın için güzel arkadaşım seviyorum seni ☺️☺️❤️
tarafından
Kuzum benim amin Allah razı olsun öperim teyzesi saçları yeni yeni cikiyor uzamadi gitti yaa kuzum bir an önce uzasin istiyorum artık çok cadı çok büyüdü yaa şaka gibi 1 Ay sonra yaşına girecek ahhh ne ara büyüdü  diyip duruyorum ☺ miss olmaz mi bal bal ☺❤
tarafından
Rabbim yokluklarini  göstermesin isteyen herkese nasip etsin ne güzel bisey anne olmak bunlar bizden nasıl çıkmış diyorum bazen çok şanslıyız ne kadar sukretsek az hulyamm massallah kuzuma agzimi yediğim ☺️❤️
tarafından
Hahahaha bunlar nasıl mı çıkmış Allah iyiliğini versin bee yıldızım ne güldüm buna ☺☺☺ sen daha iyi bilirsin ben bilmem ☺☺☺☺  Amin kuzum amin inşallah binlerce kez şükürler olsun Rabbıme her gün her saat her dakika ona baktıkça şükrediyorum yaa kuzum vallahi ahhh evlat bambaşka kurban olurum verene ❤
0 oy
(3,599 puan) tarafından
Ne güzel işte çıkarın böyle arkadaş edinsin çocuklar eğer ortam iyi ve güzelse şimdiki çocuklar hep içerde biz bile icerde artık duvarlara vurucaz sıkıntıdan garibim çocuklar napsin  ne güzel oynuyolar hava da güzel sankim
tarafından
Aynen ya sanki ilk kez dışarı çıkmış gibi seviniyor hava çok soğuk degildi şimdi soğudu eve geldik
(3,599 puan) tarafından
Oyy kuzum yaaa❣️
tarafından
Bird kardeş diye çağırıyor ❤️
(3,599 puan) tarafından
Uyyysssss yerim yaaaa çok bıcır bıcır oluyolar yaaa
0 oy
(45,021 puan) tarafından
Ahahaha yerim seni paşam maşallah kuzuma ❤️
tarafından
Teşekkür ederiz canımız derya teyzemiz❤️☺️
0 oy
(1,541 puan) tarafından
ya çok.tatli benim yeğenimde öyle gözlükleri ayrı tatlılık takmış allah hayirli insanlarla karsilastirsin bütün çocukları 
tarafından
Amin teyzesi Allah razı olsun gözlük artık buyunceye kadar takicaz Rabbim beterinden korusun ❤️
(1,541 puan) tarafından
Bende 1 sınıftan beri takıyorum halada takiyorum gözlüklü daha havalı bence renkli renkli falan hoş duruyor belki benim kızında takar
0 oy
tarafından
Anaaammm gelmiş ya benim yakışıklımmm maşallah 
tarafından
Gelmiş benim dünür☺️☺️❤️❤️
tarafından
Senin oğlanın gözlüklerine hastayım geçen eşime bile anlattım ☺️
Oda diyor maşallah de çocuğa
tarafından
Haha canım benim alıştı çok şükür biz hiç takmaz diyorduk ama Rabbim beterinden korusun dermansız dert vermesin ☺️☺️❤️❤️
tarafından
Aminn aminn çok yakışıyor ama masallah suphanallah benimkine geçen sene aldım güneşe çıkarsan taksın diye kırdı attı cadı ya
tarafından
Haha benimki bunu çıkarınca anne göremiyorum diyor yawrum uyurken takacak nerdeyse ☺️ teşekkür ederiz canım benim op yerime kokosumu ❤️
0 oy
(4,950 puan) tarafından
Küçük delikanlı ☺️

Masallah paşaya ❤️
tarafından
Teşekkür ederiz teyzesi Allah razı olsun☺️❤️

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 25 göst.
0 oy
7 cevap 224 göst.
2 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Ecrinsu (94 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 269 göst.
0 oy
0 cevap 53 göst.
11 Nisan 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Yargıç. (2,631 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,470,741 soru

24,089,761 cevap

331,693 kullanıcı

...