0 oy
190 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından
Kizlar merhaba birşey sorabilir miyim ?? 2 haftadir cok güzel diyetteyim herşeye uyuyorum ve vücuttaki değişiklik de gözle görülüyor ancak ben günlük tartılıyordum iki gündür de o kadar dikkat etmeme rağmen eksi degil artı görüyorum 80.500 e kadar düşmüştüm simdi tartıda 82 çıktım nasil oluyor ya

5 Cevaplar

0 oy
(348 puan) tarafından
Herzaman tartılma oyle oluyor 1 ay sonunda 4 kilo vermiş olacaksın merak etme
tarafından
85 ile basladim cnm 80 nı doğurmuştum takı bugüne kadar bugün hooop geri 82 olmuşum nasil oldu anlamadim adetim falanda yakin degil
(348 puan) tarafından
Ödem yapıyor ona takılma haftaya bakmışsın 79 olmus
tarafından
Ay hafi insallah yaaaa
-Reklam-
0 oy
(2,052 puan) tarafından
Belki lavaboya çıkamadigin için fazla gözüküyor olabilirsin ,
tarafından
Yok cnm hergun uyanınca kıyafetsiz lavobodan sonra tartiliyorum
0 oy
(2,038 puan) tarafından
Şöyle anlatayım canım vücudunda ki hücrelerde yağ var diyelim 80 kilosun diyet yaptın hücre içinde ki yağ azaldı 78 oldun o giden yağın yeri suyla doluyor o arada sen yine tartilinca bu defa 80-81 gelirsin diyete devam edersen bir süre sonra o suyu da atarsın bir bakmışsın 76 geliyorsun bu yüzden diyetisyenler hergün tartilmayin der 
(2,052 puan) tarafından
Ooo maşallah kiz ben 200 defa ip atlıyorum yeter çök yaptim diyorum:)))) sende telegramdaki gruba gelsene o gün posta link paylaştım gelmedin
tarafından
Ay numara falan korkuyorum
(2,052 puan) tarafından
Kiz bende korkarım normalde orda uygulamayı indirdiğin zaman ayarlardan gizle numaranı öyle gir gruba kimse görmüyor zaten ,numaralar gozukseydi vatsapta kurardık grubu niye telegramda kuralim
tarafından
Cnm peki esimin nosu ile kurabilir miyim
(2,052 puan) tarafından
Evet eşin girmicekse kurabilirsin tabiki
0 oy
(2,111 puan) tarafından
Kadınların vücudu ödeme çok müsaittir. Bir gün öyle çıkarsınız bir gün böyle. O yüzden haftada 1 tartılın deniyor zaten
tarafından
Ah bi dayanabilsem :)))) valla ne varda ödem tuttuysam ne güzel ilerliyordum :)))
0 oy
(6,076 puan) tarafından
Adet dönenin yaklaştıysa tartılma :) ödem oluyor vücutta 
tarafından
Aslında daha 10 gün var ama :))
(6,076 puan) tarafından
Valla ben adetime 1 hafta kala 2 kilo fazla çıkardım adet biterdi 2. Günü tartılınca kendi kiloma dönerdim
tarafından
Yaa valla insallah öyledir cnm bayagi emek veriyorum cunku

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,465,122 soru

24,012,225 cevap

327,834 kullanıcı

...