0 oy
351 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Oğlum yalnız oldugu icin 2. Bebegi çok istedik. Cok sukur küçüğüm şuan 5 aylık oglumda 31 aylik. Oglum onunla eğlenmez saniyordum başta. 

Ama oglum hangi yone gitse kızımin gözü onda. Oglum oyuncakla oynasa elini oyuncaklarina atmaya çalışır ☺️

yatakta koltukta zıplasa onunla oynuyor sanip kahkaha atıyor oglumda onun kahkahalarıyla coşuyor. Onlara bakinca o kadar mutlu oluyorum ki MAŞALLAH ❤❤☺️ Allah hepimizin evlatlarıni bağışlasın insallah

9 Cevaplar

0 oy
tarafından
Masallah canim okurken huzurlandim
tarafından
Allah isteyen herkese nasip etsin basta zor oluyor ama bunlari görünce değmis diyorsun ☺️
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bizim kaderimiz bir bacım gel sarılmak. 5 aylık oğlum kızımı acayip seviyor kuduruyor resmen çok şükür hiç acıtmaz maşşallah şimdi böyleyse ilerde tam arkadaş olacaklar inşallah canım ❤️ 
tarafından
Masallah Allah nazarlardan saklasın ☺️beraber oynayip kostuklari günleri görürüz insallah. Cok tatlilar onlari oyle görünce sukrediyorum cefaya değiyor❤
tarafından
Aynen oyle valla cnm senin küçüğü de bu aralar uykusunda sorun varmı gündüz toplasan 10 dk uyumuyor
tarafından
Gunduz vakti değişiyor bazen iyi uyur ama gece uykusu yok. Hem meme reddi hem de uykusuzluk beni cok yoruyor. Sabah saatlerine kadar uyutmaya çalışıyorum. Kac defa post actim burda canim sabah saat 5 6 larda uyur
0 oy
tarafından
Biz de öyle düşündğk çok yalnız dı kızım böyle büyümesin evin içinde bir arkadaş ı olsun dedik  zor oluyor ama çok şükü daha bir aylık küçük olanı ama  abla sınereye giderse gözler hep on da.  İnşallahbayaklanırsa daha iyi anlaşacaklar dır 
tarafından
Evet zor ilk aylar. Bizim hala zorlugumuz var kızım in gece uykusu duzenli degil. Ama ustesinden geliniyor cok şükür. Ilerde daha guzel olur insallah :)
tarafından
İnşallah canım yoksa böyle devam eder se kafayı yemem yakındır benim. Çok şükür idare ediyoz ama. Bazen iki si birden deliriyo o zaman ben de deliresim geliyp
tarafından
Biraz büyüsün rahatlıyor insan ama gece uyku sıkintısı var. Onuda aşarsak daha iyi olacak Allah in izniyle
0 oy
tarafından
Amin canım amin büyük kızım 9 aylıkken küçüğe hamile kaldım Hiç kıskançlığı olmadı Hep sevdi birlikte oynadı şu an büyük 3,5 yaşında küçük 28 aylık birlikte oynuyorlar birlikte Yaramazlık yapıp dağıtıyorlar o kadar güzel ki mesela ellerine bir şey verecek olsam büyük olan diyor anne ya bebeğime kardeşine bebeğim diyor Küçük kızım Anne abama ya abama diyor ablana yok diyorum başlıyor ağlamaya mesela ona da istiyor o kadar iyi iş aralarındaki muhabbet çok hoşuma gidiyor Umarım büyüdüklerinde de öyle olurlar
tarafından
Cok tatlılar ❤☺️maşallah
Insallah hep boyle birbirlerini severler. Onları o şekilde gormek cok sevindirici
0 oy
(13,030 puan) tarafından
Maşallah ama kötü bir haberim var küçüğü artık ayaklanınca büyüğe rahat vermiyor oyununu bozuyor oyuncak kavgaları başlıyor yani bunlar çok iyi zamanlar ;) 
tarafından
Ahahah canlari sağolsun:D zor ama buyugun yalniz olmasi daha zor. Sıkilmasi cok canimi sıkıyordu. Insallah hep birbirlerini sever beraber oynarlar canim❤
0 oy
(164,109 puan) tarafından
darisi bana olsun
tarafından
Amin az kaldı hayırlısıyla ❤☺️
safak 13
tarafından
Hayırlısiyla saglikla kucagina alirsin inşallah. Dogumdan sonra zaman cok hızlı geçiyor:)
amin cok sagol valla simdi gecmiyo zaman
tarafından
Son ayda ağirlaşinca zor oluyor canım
0 oy
(547 puan) tarafından
Maaşallah tatlılara :) benim kızım şimdi 31 aylık ve ben 20+4 haftalık hamileyim. Oğlum doğduğunda aralarında tam 3 yaş olacak Allah'ın izniyle
tarafından
Hayirlısıyla dogurursun insallah ☺️☺️❤
(547 puan) tarafından
İnşallah canım sağol :)
0 oy
tarafından
Zaten 2. Ciye meyilliyim bu ara ben bu postu neden okudumki 

Allah bağışlasın evlatlarını 
tarafından
Allah razı olsun canim. Benimde oglum biraz büyüdüğünde 2.yi istedim. Çocuklar yalniz olmuyor. Hergun birilerini eve cagirirdim gelin oglum sıkılıyor diye. Insallah ayaklaninca beraber oynarlar☺️☺️❤darısı senin başına insalah kokoşa kardeş gelsin
tarafından
Yok kuzum ya içim geçiyor arada ama daha çok erken
tarafından
Şuan kac aylik kokoş❤
Kendini hazır hissedince yapın  canim
tarafından
19 aylık tam kuzum ❤️
0 oy
tarafından
Dogurtturmayınnnnn kız benıııı
tarafından
Hahaha hadi sende doğur bir tane ☺️☺️❤❤guzel kizina kardeş gerek
tarafından
Kımsemmm yok burdaaa valla bır anane banane olsa yapardım amaaa delırırım benn
tarafından
Oyle zor oluyor canım benim burda 40 gun annem yardımcı oldu bebegi bile annem yıkadı ablam buyuk ogluma baktı abimin eside ev temizleyip yemek yaptı günlerce. 40 tan sonra cok şükür tek bakabildim
tarafından
Benım annem yardıma geldı 15 gun kaldı evime gıdıcem dedı koşa koşa gıttı çocuğun 40ını ben çıkarttım eşim işteydı komşu anne dıyorum o geldı valla ahladım yıkarken
tarafından
Ayrı sehirlerde sıkinti oluyor. Annem eve gitse ablam gelirdi ablm gidince annem gelirdi. Ayni yerdeyiz. Insan birilerinede alısınca sonradan kendini yalnız hissediyor korkuyor acaba yapabilecek miyim diye.
Yalnızlık zor ıyikide onlarla aynı yerdeyim diyorum.
Eger yardimcin yoksa kızınin birazdaha buyumesini bekle canim.

İlgili sorular

0 oy
20 cevap 786 göst.
12 Ağustos 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 123 göst.
27 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Canveannesi (1,791 puan) tarafından soruldu
0 oy
27 cevap 975 göst.
7 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Havva4545 (1,033 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 814 göst.